Ka­mu­párt je­löltje lesz az adó­csaló li­be­rá­lis Mi­u­tán saját pártja, a svéd li­be­rá­li­sok ki­zár­ták az uniós vá­lasz­tási lis­tá­ról, egy alig két hete ala­pí­tott görög kis­párt - sokak sze­rint ka­mu­párt - lis­tá­ján pró­bálna vissza­jutni az Eu­ró­pai Par­la­mentbe Ce­ci­lia Wik­st­röm. Soros György egyik legfontosabb politikai szövetségese nemrég még az EU liberális frakció sztárjának számított, de olyan durva adócsalási botrányba keveredett, hogy pártja, a svéd Liberalerna rövid úton megszabadult tőle. Cecilia Wikström ezután politikailag abszurd lépésre szánta el magát. Egy alig több mint 2 hete alapított, sokak szerint görög kamupárt képviselőjelöltjeként, mondhatni a hátsó ajtón próbálna visszajutni az Európai Parlamentbe. Több görög politikai lap is politikai szélhámosként bélyegzi a Wikström megmentésével próbálkozó Ilias Psinakist, aki divatmodellként és szappanopera-íróként lett ismert Görögországban. Később pedig énekesi karrierbe is kezdett, és...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennek a szemétnek ebből a szemétből való ilyen szemetét a derék cenzor szereti bezzeg ezt kiradírozta?

b1.blog.hu/2019/04/20/vegzetes_az_orbani_illiberalis_demokracia_mert_felszamolja_a_jogallamot?ajanlo=1
eszegfu
@durbincs: Naaaaaaaaa, ne túlozzon!! Az első helyezést Öntől senki sem veheti el, mert Önnél "moslékabb ajaku", gondolatszegényebb élőlény nem is létezik!!! Sem a ploesti bányában, sem innen 1000, vagy 10000 km-re sem!!!
eszegfu
@durbincs: Természetesen megirnám "eztet" is, csakhogy amilyen az "adjon Isten, olyan a fogadj Isten"!:) Ön még csak tévedésből sem a témáról ir valami érthető gondolatot, hanem "fikázza" a többieket. Tudom, hogy Ön számára ez ismeretlen, hogy ezen a felületen is próbálunk valami diskurzust folytatni. Ön viszont -- ha nem vagyunk azonos véleményen -- , akkor jön az érthetetlenül "megfogalmazott(?)", személyeskedő ákom-bákomjaival, ami minősithetetlen. Ennek ellenére további szép napot Önnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.