Egy kátyúba hajtott a mentő Nebraskában, aminek hatására normalizálódott egy beteg túl gyors szívverése – gyakorlatilag az úthiba mentette meg a férfi életét.

Kátyú mentette meg a beteg életét

Fotó: Unsplash.com

Éppen kórházba szállította 59 éves betegét egy gretnai mentő, amikor sikeresen belehajtottak egy jókora kátyúba – a páciens egyébként 200-as szívverése pedig a rázkódás hatására visszaállt a normálisra. A férfi ilyen pulzus mellett valószínűleg nem élte volna túl a klinikára való bejutást, az ugyanis a sorsdöntő pillanatkor még legalább 20 percnyi autóútra volt, így mondhatni a kátyú mentette meg őt.

"Ez egy ritkán előforduló, de létező dolog" – mondta egy orvos az NBC-nek az esettel kapcsolatban.

Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Ez egy ritkán előforduló, de létező dolog" – mondta egy orvos az NBC-nek az esettel kapcsolatban."
Magyarországon viszont mindennapos.
papa.49
Csodálkozom, hogy a bolondkasler még nem vette fel a terápiák közzé !!!
Lepényleső
Na akkor meg van ezer évre az export kiviteli lehetőségünk. Mi a külpiaci világban életmentő kátyúkat terítünk,cserébe közlekedésre alkalmas utat,plusz gödrönként 250 $ kérünk.
nezelodo
Na az lesz a vége, hogy a Kasler előguberálja a régi Niza mentőautóinkat, és a szar kátyús útjaink pedig megvannak hozzá, (amelyeken beelőzzük pl. Ausztriát), és minden infarktusos beteg meggyógyul a rázkódástól, mire beér a kórházba, hogy a tíz parancsolattal meggyógyítsák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.