A leleteket Argentínában tárták fel. Dinoszaurusztemetőt fedeztek fel paleontológusok Argentína nyugati részén tucatnyi, mintegy 220 millió éves maradványokkal - jelentették be szerdán argentin kutatók. "Mintegy 10 különféle dinoszaurusz maradványaira bukkantunk, csontok tömegére, szinte nincs is üledék a területen" - közölte Ricardo Martinez argentin paleontológus. EZT IS AJÁNLJUK: Martinez szerint a fosszíliák körülbelül 220 millió évesek, és "egy olyan korból származnak, amelyről kevés ismeretünk van". "A felfedezés kettős fontosságú, mivel dicynodonták legkevesebb hét-nyolc egyedéhez tartoznak, az emlősök ezen ősei ökörméretűek voltak. " Vannak közöttük archosaurus és más őshüllő maradványok is, utóbbi a krokodilok őséé lehetett - tette hozzá. A San Juan-i Egyetem közleménye szerint a fosszíliatemetőre 2018 szeptemberében bukkantak a Buenos Airestől 1100 kilométerre nyugatra fekvő San Juan tartományban lévő Ischigualato medencében. A tudósok úgy vélik, hogy az 1x2...

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@Csizmás Kond: Vannak tudatmódosítók. Mindenki azzal él amit szeretni akar, de akkor ne hisztizzen, ha egyszer másikra vált.
Csizmás Kond
@Sámannus: ...jól van, de akkor a biblia hazudik vagy se ?
Sámannus
@Csizmás Kond: Aki hisz benne annak nem, de akkor zavarba jön amikor ki lép ebből a buborékból. Újabban ez is egy elmélet alapja. Krisztus csontjait nem a dínók között keresik, ez lehet a baj.
Csizmás Kond
@Sámannus: Krisztus az újszövetségben jelenik meg...de mi van az ószövetségi leírásokkal ?
Sámannus
Ha jártas vagy a fizikában, biztos tudod, hogy az ősrobbanás elméletet egy pap fedezte fel. Egy másik pap fogja felfedezni a rokonságot Krisztus és a dínók között. Ez ilyen eccerű és be veszik azt is a Bibliába, vagy a akármelyik szent írásba, és ez lesz az Emberiség Bibliája... Bizony!
szocdem
Kár hogy nem közelebbi kor maradványait találták meg. Én egyre kíváncsibban várom, hogy kiderüljön hogy mi a volt a cromagnoni ember és a piramisok közti időben. Igaza van azoknak akik azt állítják hogy már volt egy magasan fejlett civilizáció a földön, vagy nincs igazuk?
Ha igazuk van akkor már értem miért kapaszkodik az emberiség látható serénységgel a barlangok és a fák lombkoronája felé - az atom, és űrkorszak elől..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.