Nincs sze­ren­csé­jük a né­me­tek­nek a Zöld párti po­li­ti­ku­sok­kal. Négy hó­na­pon belül ez már a má­so­dik bics­ka­nyi­to­gató ki­je­len­té­sük, amely per­sze nem a Spie­gel­ben je­lent meg. A liberálisok egy része lassan már mindenhol a világon “zöldbe” öltözött, hogy elfogadhatóbbnak és támogathatóbbnak tűnjön a szavazók számára. Fokozottan így van ez Németországban is ahol a Zöldek (Die Grünen) sajnálatos módon igen erősen előretörtek, mert a mély álomban tartott polgárok még nem ismerték fel valódi énjüket. Pedig négy hónapon belül már két rettentően durva kijelentést is tettek. Az elsőt januárban, amikor egy afgán szőlőktől származó, de már Németországban született és felnevelkedett ífjú hölgy, Miene Waziria következőkkel lepte meg olvasóit a Twitteren: “Teljesen szét kellett volna bombázni Németországot a második világháborúban. Ez az ország nem érdemli meg a létét.” Waziri kisasszony amúgy a Zöldek Schleswig-Holstein tartományi szóvivője. Most, a politkai...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ami a mecsetépítést illeti, nálunk is épült "volna", aztán mégsem, mivel a MINDENREHATÓ a Charlie Hebdo békemeneten rájött arra, hogy a menekültekből is lehet LÓVÉT csinálni, aztán egyet sem, ma már mindenki hozhatja a dolgos kezét:
.
---- Látványterv készült a rejtélyes budapesti óriásmecsetről
index.hu/belfold/2015/05/15/mecset_budapest_torokorszag_iszlam/
.
---- Ezzel indokolja Orbán Viktor az óriásmecset építését
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/ezzel-indokolja-orban-viktor-az-oriasmecset-epiteset-1286732

----- Mégis lesz török óriásmecset Budapesten?
index.hu/belfold/2017/11/13/megis_lesz_torok_oriasmecset_budapesten/
.
Sőt ma már úgy érvényesül a VALLÁSSZABADSÁG, hogy semhogy sem, mert a politika betette a TEMPLOMOKBA, IMAHÁZAKBA a felemás csukácsKÁJÁT!
.
Lás Iványi lelkész esetét, aki az egész Orbán klán LELKI ÜDVÉT ellátta anno!!
1magyar
Hálás egy migráns a hölgyike, aki azt mondja teljesen szét kellett volna bombázni No-t a 2.vh-ban!:)
Ezért a mondatáért már le kellene csukni - minimum.
vacsi
@1magyar: Mit várunk attól, aki egy "afgán szőlőtől" származik?

" egy afgán szőlőktől származó, de már Németországban született és felnevelkedett ífjú hölgy"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.