A leginkább veszélyeztetett másfél millió menekültet segíti az EU a török segélyszervezetekkel együttműködve.

Ha tudni akarja az igazságot a "migránskártyákról", íme az EU válasza

Válaszolt az Európai Bizottság a menekülteknek nyújtott segélyprogramokról szóló vádakra. Mint írták, amikor „egy-egy ország nagyon nagyszámú menekültet kénytelen egyszerre ellátni, előfordul, hogy egyedül nem képes előteremteni az összes menekült ellátásához szükséges erőforrásokat, és így nemzetközi támogatásra szorul. Ennek megfelelően az EU is számos, sok menekültnek átmeneti otthont adó országban nyújt támogatást.”

Az Élelmezési Világprogrammal, a Török Vörös Félholddal és a török kormánnyal együttműködve az EU 2016-ban indította el humanitárius programját a helyzet enyhítése érdekében. Ennek része a Sürgősségi Szociális Biztonsági Hálózat (ESSN), amely egy pénztámogatást nyújtó szociális segélyezési rendszer – írták.

Az ESSN rendszer bankkártyákon keresztül pénzsegélyt biztosít a leginkább veszélyeztetett másfél millió menekült számára. A kártyákra minden hónapban fix összegű támogatás érkezik az alapvető szükségletek fedezésére. A menekültek ebből fizethetik lakhatásukat, és vásárolhatnak élelmiszert, gyógyszereket.

A törökországi programban, ahogy például a 100 ezer embert segítő görögországiban is, a kártyákat csak az adott állam területén lehet használni, a kedvezményezettek személyazonosságát pedig havonta ellenőrzik. A menekült családok jelenleg családtagonként havonta 120 török lírát (azaz körülbelül 6000 forintot) kapnak, a család nagyságától függően további negyedéves pótlékkal.

Forrás: hvg.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A lényeg, hogy az egybites 300 forintos budiforradalmár nem akarja tudni az igazságot. Neki az az igazság, amit a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár és a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk mond.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@vacsi: Pl. ugyanazért, a miért az értelmetlen narancsos kérdést! :)))
szaboria1
Tompika is csak itthon pampog kint meg csak szép csendben el van a kábulatában.
Dr plágium
@Szeparepa2: Ez a baj...hogy csak papíron!
tulipan
Ej te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestben olyan szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől, ugye, agyatlan földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, szombaton reggel óta, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? akikert éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?Hát hol is lehet az a rettenet, primitiv sivár világ , mibe egy ilyen hozzád hasonló féreg felnőhetett?? sötét, ripacs geci? a narancsos, napsütötte csapatotokat már nagyon várják a Fővárosi Állatkertben, Tumbot ganajozni ?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló Félfarok sajnálatos persze hogy maga itt nálunk tanultál meg írni olvasni ? Netán valamelyik papneveldéabn ? és az olvasás, szövegértés rettenet nehézség lehet a számodra ? Igy hát semmiképp sem ajánlom, hogy Cicerót olvass? De attól még hogy itt sötét bunkó módon viselkedsz,s picsogsz nem itt, lakó kéretlen vendégként ? bár kétséges hogy ezt képes volnál felfogni ? hisz soha sem az eszedről voltóál híres ? nem igaz, todi koma ?
tulipan
Ej te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestben olyan szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől, ugye, agyatlan, 30 IQ-s földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, ahol is, szombaton reggel óta, sőt Vasárnap is, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? akikert éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?Hát hol is lehet az a rettenet, primitiv sivár világ , mibe egy ilyen hozzád hasonló féreg felnőhetett?? sötét, ripacs geci?Mi van kotorékpatkány előbújtál a szennyvízcsatornából? Szaros a pofád, töröld meg! Ganajozós kollegád ám a másik, narancsos illib seggnyaló, a szaros, Shikari!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.