Az an­gyal­földi nyo­mo­zók ga­ráz­da­ság miatt gya­nú­sí­tott­ként hall­gat­ták ki azt a 22 éves fi­a­tal nőt, aki meg­ron­gált egy Szent Ko­ro­nát áb­rá­zoló kő­szob­rot a Mar­git hídon. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított nyomozást. A 22 éves P. Petra május 2-án bement a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a bűncselekmény elkövetését beismerte, elmondta, hogy a kőkeresztet lerúgta. A nyomozók a fiatal nőt garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Igen, a fityesz népszerűsége a 18-26 éves korosztályban a béke segge alatt van...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Akkor addig kellene rugdosni a seggét, amíg a kőkeresztet vissza nem ragasztja a helyére!
Csizmás Kond
Ez a belépő a dékába vagy a momentumba.
kokopelli
@durbincs: ...legalább meismerhetik a rugdosó anyádat a hídon! Téged is lerúg magáról a
matróna!
(:-))))))
F_Viktor
@kokopelli: Írod:
"...garantáltan 10-20 évvel tovább fogják élvezni a nyugdíjukat!"

2,5 millió magyarnak ez nagyon is megfelel.
Gondolom bíznak benne, hogy a mennyben majd a jó Istenük kárpótolja őket.
tulipan
@durbincs: Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot ,moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ?szájhőse a Banis-bányának ?
kapcsolat.hu/sites/default/files/blogszemle/zabszem.jpg
tulipan
durbincs: Ejnye te @Durbincs: Te hülyegyerek, narancsos seggnyaldosó szaros pofájú Halfarok, onnan a romány Ploesti bányavidénn levő, denevérszaros, pisi-ammóniaszagú bányakecód mélyéról? Mit gagyarászol itt össze abból a sötétségből?Hiszen az a repedtagyad, csak 1 napot tárol ? S ezt felhánytorgatni felesleges,hisz másnapra úgysem emlékszel MÁR semmire ? nemde, te kretén ördögfajzat @Durbincs: , az a borzalmasan szerény képességű ?? Te Vérrontó babaszippancs ? azt hány döngetett lánytesódból szíttad már ki a magzatot, te moslékos, mocskos, narancsos gondolkodású féregbajnok ? Ploestiben nagyon utálhatnak már ? a múltad végett?? Te szörnyeteg, előkapart patkány-zombi 2db tavalyi avas dioért itt vizitálsz? Na meg persze, több ezernyi Euróért? Te szörny, rettenet alul-iskolázott ? Ezért hát, pedofilként szegény Marxot habzsolod ? S persze, Engels is megy ? Ballonkabátos agybeteg? Te szaros disznó vagyis csak 1 réérő kazánfütő !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.