Divat lett a Washingtonba járás! Vasárnap arról érkezett hír, hogy Szili Katalin miniszterelnöki megbízott, az “ősfideszes” érkezett az amerikai fővárosba, hogy bálozott egy jót az ottani cserkészekkel. Ha már ott van, nyilatkozgat is, hiszen pazarlás lenne csak úgy, csendben táncolgatni és kihagyni a “térítés” lehetőségét. Kedves Katalin, mi fizettük?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
á már nyugdijas ingyen urtazik,. szendvicset vitte. csárdást tán tud táncolni bár nem biztos.
RonaGyuri
ez az "ősfideszes" ez telitalálat! Így is és úgy is! =))
Nessy
Tessen mondani a marslakók is szavaznak a fideszre?
volvós
Sok - sok néger " cserkész " vígasztalta a kiszáradt, pókhálós " alagutat "...
RonaGyuri
@RonaGyuri: sőt
„Politikusként én nagyon sajnálatosnak tartom, hogy e globális világban ma valaki Európát azzal kívánja új vágányra állítani, hogy egyben konfrontációt hirdet meg a többi meghatározó országgal. A mai világnak inkább az együttműködésről kell szólnia. ”
Amivel okadatolta, hogy a portál jelzője „ősfideszes” nem csak így os és úgy is telitalálat, de amúgy is! =))
Commenter
A magyar politikai élet egyik legvisszataszítóbb figurája ez az "ősfideszes". Ősfideszes: mert: áruló, gerinctelen, köpönyegforgató politikai meggyőződését váltogató, öszödi beszédet Baja és Szekeres elvtársaival kiszivárogtató jellemtelen némber. Ő is nagyban hozzájárult orbán hatalomra kerüléséhez, meg is lett érte a jutalma, ajnározhatja a határontúliakat milliárdokért és még csekésztáncot is rophat külhonban ha jobb dolga éppen nincsen. Nincs is ezzel semmi baj, Cser Ágnes is a táncot ajánlotta a nyugdíjasok ízületi problémáira jobb híján.
Hasonló hozzá Szekeres Imre is aki épp tegnap jelentette ki hogy Horn Gyula sosem volt az ő barátja. El is árulta Horn utódát. Horn Gyula sokkal többet tett ezért az országért pozitív értelemben mint amennyit Szili és Szekeres valaha is fognak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.