Pénz, hatalom, korrupció, alkohol, drogok, prostituáltak: bárhonnan is közelítünk hozzá, az ibizai sztori messziről bűzlik. Heinz-Christian Strachét, az FPÖ-vezért és bizalmasát két rossz hírű osztrák férfi csalta lépre, feltehetően megbízásból.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Néhány érdekesség...
" egy feltételezhetően orosz-lett állampolgárságú nő, aki Aljona Makarovának, Igor Makarov orosz oligarcha unokahúgának vallja magát"
és ilyen orosz...
"Makarov 1962-ben született Ashgabatban ( Türkmenisztán ) szüleinek egyetlen gyermeke. 1983-ban végzett a türkmén Állami Egyetemen, majd a hadseregben szolgált. A feleségével és 2 gyermekével együtt él Floridában, USA-ban. Ő is rendelkezik házzal Moszkvában és Franciaországban."
" Mint később kiderül, Aljona Makarova valójában egy fiktív profil,...A találkozón az ügyvéd bemutatta a nő (minden bizonnyal hamis) lett útlevelét,"
Naszóval oroszoznak ezerrel holott sehol nem derül ki mi bennük az orosz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.