Magyarország nem támogatja, hogy Brüsszel az autóipar versenyképességét a környezetvédelemre hivatkozva észszerűtlenül korlátozza – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter a Nemzeti Befektetési Ügynökség (Hungarian Investment Promotion Agency, HIPA) szerdai járműipari konferenciáján Budapesten.

Szijjártó szerint az autóipar fontosabb, mint a környezetvédelem

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy a környezetvédelmet uniós szinten is a versenyképességi szempontokkal összhangban kell érvényesíteni.

A kettő között – mint fogalmazott – meg lehet találni a hosszú távú egyensúlyt anélkül, hogy mindez értelmetlen beruházásokkal, erőltetett fejlesztésekkel hátráltassa a sok millió embernek munkát adó európai autóipart. Az ilyen intézkedések Magyarország autóiparát, versenyképességét és munkahelyeit is érintenék, a kormány ezért csak arányos és átgondolt intézkedéseket támogat ezen a téren is – tette hozzá.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
@Shikari: Téged meg rá kellene kötni egy tarlós busz kipufogójára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desir62
Ez igaz petike, nektek rohadtul fontos, mert ha kivonulnának, össze omlana az álomvilágotok.
RonaGyuri
@RonaGyuri: sőt a szerki is besegít neki!! Tegnap már nem kellett a derék kedvencüknek dumb-riche, ők nyomták teli a portált a kormány-propagandával!!! =))
evacica
Ilyen egy felelős miniszter egy felelős kormányba! Szép jövőt kívánsz a saját gyerekednek! Nektek csak a pénz és a hatalom számít!
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:57
Látod ebben teljesen igazad van,
Te például nem vagy liberális,viszont hülyék között az első.
csipetke
Bakker! A magyar zseléipar fellendítője tényleg ilyen hülye,vagy valami tanfolyásra járt,hogy az lett?Értem én,hogy a fidesznek az autóipar a fontosabb,mert csak ezzel tudnak eredményt felmutatni,minden más a pénztáros lölő stróman elvtárs nevén van...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.