Bíróság elé kell állnia Boris Johnson volt brit külügyminiszternek, a keményvonalas Brexit-tábor zászlóvivőjének, Theresa May távozó miniszterelnök egyik utódjelöltjének a brit EU-tagságról rendezett népszavazás kampányában tett kijelentéseiért.

Brexit: bíróság előtt kell felelnie Boris Johnsonnak a hazugságaiért

Az eljárást egy magánvádló kezdeményezte Johnson ellen a londoni Westminster kerület magisztrátusi bírósága előtt, közhivatali tisztséget betöltő személy által elkövetett visszaélés címén.

Az eljáró bíró szerdán kihirdetett végzésében úgy rendelkezett, hogy Johnsonnak meg kell jelennie a magisztrátusi testület előtt, és utána az ügy magasabb, koronabírósági szintre kerül tovább.

Az eljárás központi elemét képezi az a sokat bírált és hivatalosan is cáfolt állítás, hogy Nagy-Britanniának az EU-tagság heti 350 millió fontjába (130 milliárd forint) kerül.

Ez szerepelt hatalmas betűkkel Johnson világszerte ismertté vált kampánybuszának oldalán is.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ajaj! Mi lenne a mi vezérünkkel, ha ilyen demokrácia, igazságszolgáltatás, és politikusi etikai elvárás lenne nálunk? Alighanem valóra válna a régi vicc, hogy annyi tűszúrást kap ahányszor hazudik a politikus, biztos varrógép alá kerülne, hogy teljesülhessen az ítélet...
tudode
Kacifante tutte országban a méltóSEGGESEK általi visszaélést úgy KÖVETHETIK EL törvényesítetten, hogy a rögyi papírKÁJUK közjogilag érvénytelen!
.
Amely a BÁTOR MEGSZÓLALÓK szerint annyit jelent, ha ÖSZENTSÉGÉNEK leáldozik a halványuló csillaga minden méltó helyére kerül, a kukácsKÁBA!
.
Alkotmánybírók szerint "is"
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Az+&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i61l3j69i59.3918j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------
.
.Melynek következtében az ELSŐ SORBAN kalózKÁK ugri bugriznak az ország testén
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Tehát a HONFOGLALÁS ÓTA a fasza gyerek az első, aki KÖZJOGI MÉLTÓSÁG utánzat "csak", a migráncsoknál is félelmetesebb . t a B U K A ..szektácsKAKÉNT!
RonaGyuri
istenem ha nálunk a retardált dagadt törpének is felelni kellene??? =))
Macskaszem
Ha nálunk is rendes demokrácia lenne, az egész fideszbagázs bíróság előtt állna, mert amennyit ezek összehazudoztak, már azért életfogytiglani járna. És akkor még a gigalopásokról szó sem esett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.