35,71 szá­za­lé­kot ka­pott abban a kör­zet­ben, ahol a leg­több török ven­dég­mun­kás lakik. De to­vábbi 14 kör­zet­ben is két szám­je­gyű ered­ményt ért el. A BIG nevezetű németországi párt a duisburgi Meiderich-Beeck szavazóhelyiségben tartott EP választásokon alaposan megverte az összes jól ismert pártot. Nem is akármennyire. Ők 35,71 százalékot hoztak, míg a második helyen az SPD alig 17-et., a Zöldek 13-at, a Die Linke (A baloldal) közel 11-et. A legnagyobb vesztes Angela Merkel pártja a CDU, mindössze 8,24 százalékot ért el!

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Na kéremszépen! Kell még ide a töröknek uniós tagság?
Nessy
Kéretik a törököket nem bántani, mert Erdogán O.V. jó barátja!
Esetleg meghallgatni O.V. egy arab üzletemberek előtt elmondott beszédét, ahol is dicsérte az iszlám vallást, megállapította, hogy magas kultúra, és nem kell félni a muszlim emberektől, sőt még tanulhatunk is tőlük! Ja, hogy ott és akkor ezt kivánták O.V. érdekei? Ennyit az elvhűségéről!
1magyar
A legszebb az egészben,hogy a CDU kárára nyert a migránsok pártja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.