Bebizonyosodott – amit az RMDSZ mindig is tagadni akart –, hogy tökéletesen mindegy, ki áll az ország élén, segíti annak hatalmon maradását saját befolyásának biztosítására. Tulajdonképpen nem lenne ezzel semmi baj, ha normális viszonyok között zajlana a szomszédos állam társadalmi élete, de már egy ideje messze vagyunk attól, hogy bármilyen normalitásról beszéljünk. A román „szociáldemokraták” pártja a Fidesz klónja, azzal a nem csekély különbséggel, hogy nincs kétharmada, s bár a gátlástalanságuk elképesztő, van néhány közintézmény, amely alkalmanként figyelmezteti erre őket. Liviu Dragnea, a román Orbán Viktor jelenleg börtönben ül, s egy ilyen üdvös fordulatról a magyar lakosság zöme egyelőre csak álmodozhat.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Talán ennek is van valamilyen szerepe az úzvölgyi történetekben?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Commenter: Ezen nem vitatkozom. Azt mondja a propagandasajtó, hogy sosem állt még ilyen jól a gazdaság. Lehet benne valami, mert sokan nyugdíjemelést követelnek erre hivatkozva. Akkor most hogy is van ez?
Weber olyasmibe ütötte bele az orrát, ami nem pártpolitikai ügy.
Commenter
@durbincs: Az RMDSZ a haldoklását magának köszönheti, nem az úzi temetőrombolásnak. Jól el lesz napokig ha mindenhová ezt másolgatja, függetlenül attól hogy maga magyar, román, moldáv, vagy svéd.
Commenter
@Eriksson: lehet hinni, vagy nem hinni a propagandasajtónak. Webernek ez nagyon is pártpolitikai ügy. Az Európai Néppárt ügye,és jövője.
Eriksson
@Commenter: Csak nehogy pad alatt találja magát az úr, mert egyre több ellenzője van.
csak úgy....
@Eriksson: ezt ,most te mint párton kívüli mondtad vagy csak úgy ,mint az elmebeteg durbincs ?
padalatt :) az nem a fölfüggesztett tehetetlen magyar mini elnök?
csak úgy....
@durbincs: te meg szláv ? ploiesti bányakócmóc ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.