Gulyás Gergely miniszter az egyik vezető német lapnak adott interjút.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Buzifiú!!!Még szerencse hogy már nem sok minden van rátok bízva az EP-ben!!!Sőt ! lassan már a WC tisztítást se bízzák rátok!!!Csomagolhattok, aztán irány a picsába!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Commenter:(18:05) Kétlem (;-))!A nagybátyám mondogatta volt:"Tanuljatok srácok,mert a hülyék,
még hazudni sem tudnak rendesen!...főleg a hülyébb politikusok?!
tulipan
@Shikari: Nem kéne idő előtt, baromságokat pofáznod seggnyaló! Aztán majd, nem győzöd visszaszívni!! :)))
verőce21
"Az EPP részéről is jelezték: bár márciusban valóban felfüggesztették a Fidesz tagságát a pártcsaládban, a magyar kormánypárt a parlamenti frakcióban teljes jogú tagságot élvez, így a Fidesz politikusai bármelyik pozíciót megpályázhatják. Mint írták, a felfüggesztést a frakció szabályzata sem teszi lehetővé."

Egyébként sem a parlamenti alelnöki tisztségért, sem a frakció alelnöki tisztségéért nem indultunk – hangoztatta a Fidesz politikusa, hozzátéve: a választásokon elnyert tizenhárom mandátum éppenhogy lehetővé teszi, hogy a kormánypárt ezentúl a fajsúlyos parlamenti bizottságokra koncentráljon, és ezekben pályázzon meg tisztségeket: "Erre korábban nem volt lehetőségünk” - mondta Szájer József a néppárt politikusa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.