Ritka szép gesztus.

Forrás: Ragazze
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Teljesen másképp kommunikál a két állat, hiszen két különböző faj.Másképp is kommunikálnak ezért csak kiskorukban lehet összeszoktatni őket úgy hogy ne értelmezzék félre a kettejük közötti kommunikációt és barátok legyenek. A közhiedelemmel ellentétben a macskák is tudnak, csak éppen nem szeretnek úszni, mint a kutyák.
görbetükör
Azért, aki ezt a jelenetet felvette, picit lenyomnám néhány percre a víz alá.
Mert videózott és nem segített.
Megint nyilvánvaló, hogy az állatokban sokkal több együttérzés, sőt segítőkészség van, mint sok emberben!
görbetükör
@Commenter: Persze, hogy tudnak úszni, most is úszott a macsek, nem merült el. Csak a meredek falon nem tudott feljönni.
Commenter
@görbetükör: ügyesek ők is. A kutya nagyon szépen segített a cicán.
CsipkeRózsa
Megijedtem, hogy a kutya nem tud felkapaszkodni.
Commenter
@görbetükör: azt a magát művésznek tartó egyént aki egy művészfilm egyik jelenete kedvéért tényleg vízbe fojtott egy macskakölyköt és még csak meg sem büntették, mennyi ideig nyomnád víz alá?
görbetükör
@Commenter: halálbüntetésnek ugyan nem vagyok híve, de hogy lecsukattam volna egy időre, az biztos.
Ezért is nem nézem meg már többet a Kőszívű ember fiait. Amióta megtudtam, hogy a farkasos üldözésnél ténylegesen lelőtték a farkasokat. Hiába rimánkodott Kósa József, hogy trükkel is meg lehet oldani. Sosem bocsátotta meg ezt ő sem és én sem.
Commenter
@görbetükör: ezt nem tudtam a Kőszívűről. :( Ma már a legtöbb film végén kiírják hogy semmiféle bántódás , kínzás nem érte a négylábú szereplőket. Nagyon szeretném hinni, hogy ez igaz is. A cirkuszi állatos mutatványokat is betiltanám, és hatalmasat szigorítanék a jelenlegi állatvédelmi törvényen. Pénzbüntetés + szabadságvesztés.Minimum egy évre az eset súlyosságától függően. Semmi felfüggesztett. A vadászatot is mostanában főként mióta kormányzati hobbi is lett megint betiltanám. Vadászati világkiállítás. Majd Semjént állítsák ki a pokolban.
görbetükör
@Commenter: Kósa József, tudod, aki a medvéket is mentette, meg sok filmhez idomított állatokat, a filmnél is ott volt, az ő farkasai voltak. Ő nyilatkozta egyszer. Sajnos, igaz.
Commenter
@görbetükör: elhiszem. Nem értem miért kellett...Nagy kedvencem volt "Kántor" is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.