SZÓ SINCS ÜZENETRŐL, TÉNYEK VANNAK Üzentek Orbánnak.  Nem elég, hogy már a vereséggel felérő "rekordgyőzelme" előtt felfüggesztették a Fideszt a néppárti tagságából, és utána kiszorították a képviselőit az EPP-frakció vezetéséből, most már arra is van esély - sőt, inkább több mint kevesebb -, hogy Orbánnak nem lesz embere az Uniós kvázikormányában, az Európai Bizottságban sem.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha üzemet is lenne, elbocsátó és nem szép

Az igazat megvallva a 30. évfordulós ünnepségek ordas hazudozásai mellett minden eltörpül

Komolyan azt hittem, hogy Orbán bandája engem már nem tud meglepni. Tévedtem! Közérdekű reklámként nyomatták ide bele a pofámba, hogy a rendszerváltást Orbán Viktor csinálta egyedül és ráadásul fél-kézzel! Ehhez képest az szöveg- és lényeg-értési hiátus, ami a Fidesz és az EPP, valamint ennek kapcsán a EU-s szervek átalakulása kapcsán rátört a közbeszédre már szinte semmiség.
Egyértelmű tény, hogy márciusban „felfüggesztették a Fidesz tagságát a Néppártban”, ami azt jelneti, hogy „a Fidesz nem vehet részt az üléseken, nem szavazhat és nem állíthat jelöltet pozíciókra.”. Biztos bennem van a hiba, de nekem ez meglehetősen egyértelmű! A dolog úgy áll, hogy meglehetősen egyedül vagyok ezzel.
A derék bloger nickgrabowszki és eléggé mellécsúszott, bár ő igazából egy érdekes következményen elmélkedett „Nem szavazzák meg Trócsányit uniós biztosnak” című postjában.
Az un. EB biztosi pozíció lehetőségein elmélkedik. Ami kicsiny hazánkban mindig is meglehetősen pikáns kérdés volt.
A gondolatmenet egyik része szerint – bár a feltételezés, hogy a dagadt retardált törpe bármit is érzékelne a világból a valóságtól elrugaszkodott naiv feltételezés – meg kellene fontolnunk egy másik jelölt javaslását. Nos a szerzőnek erre van egy igencsak releváns felvetése: „nehéz olyan szóba jöhető embert találni, aki kötődik az Orbán-rezsimhez, és nem lehet ugyanolyan érveket felhozni ellene, mint Trócsányival szemben.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.