MATYAROS FÉLREMAGYARÁZÓ Egyházi és üzleti hivatalos személyek szerint egy fillér nem érkezett még a nagy, milliárdos felajánlóktól a párizsi Notre-Dame újjáépítésére - írja a Bloombergre hivatkozva a Portfolio.hu.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cím nagyon matyarosra sikeredett

A napi.hu a portfolio.hu-t idézi, ami szerint a bloomberg.com számolt be róla

A portál „Üres beszéd volt csak a milliárdosok felajánlása a Notre-Dame felújítására?” címmel számol be arról, hogy: - mint a lead harsogja - „Egyházi és üzleti hivatalos személyek szerint egy fillér nem érkezett még a nagy, milliárdos felajánlóktól a párizsi Notre-Dame újjáépítésére”!
A cikkben úgy mellékesen odavetve kiderül, hogy: „a milliárdos tudni akarják, mire költik a pénzüket, és amíg ezek a pontos tervek nincsenek meg, nem hajlandóak pénzt utalni az építkezéshez”! =))
kereső
@RonaGyuri: ottan" nem divat" a hoci-nesze.
RonaGyuri
@kereső: ez így túlzás, de nem büszkélkednek vele! =))
lampa laz
A pénzt illetően nálunk is pontos elszámolást készít a tolvajok fejedelme arról, h mekkora (alkotmányos költség) összeget kér vissza, sőt 1-1 beruházásból menetközben is szorgalmasan csipegeti le a neki járó részt. Gondoljunk csak a vizes vb soha véget nem érő beruházására, de lehetne sorolni napestig.
A mi kis milliárdosaink így működnek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.