A legújabb kutatások szerint már Hollandiából is egyre többen költöznek vissza a közép-kelet-európai régióba, aminek oka lehet az, hogy a térség gazdaságai rendkívül gyorsan növekednek, e növekedés pedig béremelések formájában is megjelenik a helyiek zsebében. A közép-európaiaknak fizetnek a legkevesebbet Egyre többen vándorolnak vissza Hollandiából a közép-kelet-európai régióba – derül ki az ABN Amro bank jelentéséből. A régió országainak erősödő gazdaságai és a rohamos tempóban növekvő bérek hazacsábítják az embereket és ezt az elsők között érzik meg a térségtől távolabbra fekvő országok – fejtette ki Nora Neuteboom közgazdász. Jelenleg 250 ezer külföldi munkavállaló dolgozik Hollandiában, akik főként Lengyelországból, Romániából és Bulgáriából érkeztek a bank szerint (a magyarokat azért nem említik, mert a magyarság körében az elvándorlási hajlandóság a tévhitekkel ellentétben alacsony). Ezek az emberek többnyire rövid-távú, rosszul fizető, sok túlórával járó fizikai...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A mandiner, a durbincs, meg a színes szélesvásznú magyarság körében alacsony elvándorlási hajlandóság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
A mandiner, a durbincs, meg a színes szélesvásznú magyarság körében alacsony elvándorlási hajlandóság.
kamazuka
Érdekes írás.
kár hogy a fele sem igaz.Én Olyat még nem láttam,hogy épeszű és hazajön.
Aki megízlelte a szabad európa illatát, a megélhetés biztonságát,a vállalható jövőképet, az csak látogatóba tér haza!
De a propaganda természete már csak ez.

Tényleg már nem harcolunk a Soros ellen?
Annyi fasszságot hallani mindenfelé.
RonaGyuri
jellemző, hogy ennek a szőröstalpú szarházinak a hazug marhaságait a cenzor kedveli! =))
RonaGyuri
@kamazuka: kár hogy az eredeti - ezek a bunkók nem is tudnak angolul, sem =)) - kicsit, na jó nagyon más!!! =))
tulipan
Ennyi hülyeséget nem tételezhetek fel azokról, akiknek jól bejött a "buli, csakis néhány lumpról lehet szó, aki nem "szeret" beilleszkedni és rendszeresen dolgozni, a hatékony seggnyaláshoz viszont nem tanult meg eléggé hollandul!!
tulipan
Hej, Te @durbincs: Te rohadék, mocskos, szemét pedofil, narancsos seggnyaldosó Félfarok, ott a Ploesti denevérszaros, hűgytól bűzös bányakecód, sötét mélyén! Mi a lótúrót keresel megint itt? Miért nem az otthoni romány hirlapjaidat "boldogítod", ékes roműny akcentusoddal??? Köztudott, hogy Ti voltatok, azok a sötét haverjaitokkal, akik ott Úz -völgyébe voltatok, a székelykapukat betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... Shikarival, Verőce21-el, na meg a Csizmás Konddal karöltve, ugyibár ?? meg még kikkel ? Ti vagytok a narancsosa Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ?
Te agyatlam, bezzeg-Tahó, jó lenne, ha átálltanád mán, azt az Echo-bánya-tv-det!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaldosó, Félfarok, agyrepedt! Ugye, jól érzed magad ott,1000km-re innen a denevérszaros, húgytól bűzös, tök sötét, bányádba bezárva -azt csak hülyeségeket írogatsz ? nemde ?
kakaósbögre
Jahogy Mandíner és durbincs?Azt hittem valami komolyan vehető.
kakaósbögre
@RonaGyuri: Gyakorlatilag szarnám le hogy hogyan gondolja a szórakozást egy ilyen féreg,ha elötte meg utána nem a keresztény erkölcsöt kérné számon másoktól.
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 22:13
Foglalkozzál magaddal,idióta szaros orrú,hülyegyerek.
Amilyen cikkeket idehozol,lassan már egész európa ideköltözik,annyira félnek a migránsoktól.
Igaz a statisztika szerint egyre fogy az országunk népessége.
Fejtsd már meg ezt az ellentmondást dilinyós.
tulipan
@durbincs: A magyaroknak meg marad a zacskos Negro ,majd válogatnak - míg csak őket nem válogatják ?, ugyibár Te narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?...
na meg még sok más velejéig gonosz narancsos haverotokkal Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, ésm persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert neked mán még, a csatorna is bedes ?
kulabombaafityiszre
@durbincs: únius 16., 11:07
Hápog azaz idióta kacsa aki kiköltött.
Záptojás szagu.
tulipan
Ej Te @durbincs: A magyaroknak meg nem marad a zacskos Negro sem,ha hazajönnek, majd - csak őket nem válogatják ?, ugyibár Te narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?...
na meg még sok más velejéig gonosz narancsos haverotokkal Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert neked mán még, a csatorna is bedes ?
nezelodo
Abban van valami, hogy Romániába hazamennek, hiszen tőlünk, Tündérországból is rengetegen átjárnak dolgozni keleten, úgy mint az osztrákokhoz nyugaton. Szóval lukra futott a propagandista, de hát nem az eszéért fizetik.
tulipan
@durbincs: Ej Te @durbincs: A magyaroknak meg nem marad a zacskos Negro sem,ha hazajönnek, majd - csak őket nem válogatják ?, ugyibár Te narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadóni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.