„Bajnai Gordon hazudott, legalábbis ezt iktatta törvénybe 2011. október 19-én a magyar Országgyűlés kormánypárti többsége. „A 2010 májusában hivatalba lépett nemzeti ügyek kormánya azzal szembesült, hogy az előző – Bajnai Gordon által vezetett – szocialista kormány költségvetésében hamis adatok szerepelnek. A költségvetési törvényben leírt főbb számok ugyanis egyáltalán nem feleltek meg a valóságnak: a 3,8%-os hiány valójában a 7%-ot is meghaladta volna. A nemzeti ügyek kormányának rendkívüli gazdasági intézkedéseket kellett meghoznia annak érdekében, hogy hazánk elkerülje az adósságválságot és a saját lábára álljon. Az első és a második gazdasági akciótervvel, a bankadó, a válságadó kivetésével, valamint költségvetési zárolásokkal, államigazgatási fizetési plafon bevezetésével sikerült stabilizálni a költségvetést és megteremteni a gazdasági növekedés feltételeit.”

(Forrás: hvg.hu, durbincs által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"Ezzel kezdődött az a politika, amelynek lényege, hogy olyan hazugságokat kell kitalálni, hogy az is elhiggye, aki mondja. Ebből nőtt ki később az IMF elleni kampány, majd a brüsszelezés, a sorosozás, a migránsozás, amire az Orbán-rendszer legitimációja épül. Egyre messzebb a valóságtól. Egyre közelebb a törzsválasztók szívéhez. " =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Kaparja itt a saját ülyeségeit, de annyi esze nincs, hogy végigolvassa a cikket Hülye szőröstalpú templomromboló!
kakaósbögre
Nos,ebből is kiviláglik hogy a standard fideszes nagyjából funkcionális analfabéta.
Dr plágium
@silber13: Jól látszik, hogy teljesen retardált és a fidesz kormány közönséges tolvaj.
"A 20 milliárd eurós IMF–EU-hitelkeretből a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány, valamint a Magyar Nemzeti Bank összesen 14,2 milliárdot vett igénybe, a többit utódaira hagyta. Ők inkább a magán-nyugdíjpénztári vagyon közel 3 ezermilliárdját vették el."
durbincs
@csak húgy...: mondják maga Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?...
@tulipánnyal.: +@Kula: .-val +@silbert: .?meg még kivel,Maguk a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárva @kakaósbögre: ?
meg meg @kokopelli: a már rettentet rőftelen , szájjas-májas veloszipéd-bánya-hős ?@tulipan:
tudode
Na jó!
.
Maradhatunk abban, hogy a TUDÁSÁT senkitől nem lehet elvenni, de az üres fejűek SZAJRÉJÁT igen, miután tárt karókkal várja majd őket, ha eljön az idejük a rácsos kupi!
.
Az majd eldől, ha eljön az "idő", hogy a a nürnbergi mesterdalnokok fogadják őket, vagy VIP méltó helyen múlathatják az idejüket, vagy gesztenyét sütögethetnek valamelyik utcasarkon
.
24.hu/belfold/2019/03/19/kecskemet-borton-parkettas-taborfalva-bv/
.
Az idő nagyobb úr ezeknél a politikai akárkiknél is!
durbincs
@tudode: ha maga valamit szed , adjon mán a többieknek is ...nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 27., 07:24
Eltűnt egy 13 éves fiú
Itthon - 2020. October 27., 07:17
Láncfűrésszel vágta meg magát egy 90 éves férfi