Az eddigi eredmények alapján Boris Johnson tűnik a legesélyesebbnek a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetésére – mondta Gálik Zoltán egyetemi docens..

A volt külügyminiszter-fenegyerek lehet az új miniszterelnök

A szakértő kifejtette: a Konzervatív Párt vezetőválasztási szavazássorozatának végén két jelölt marad, ezután közülük a párt tagsága választhatja meg levélben történő szavazással a párt vezetőjét, aki az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke is lesz.

A vezetőválasztási versengés során nagyon taktikusan kellene a Boris Johnson megválasztását ellenzőknek szavazniuk ahhoz, hogy megfelelő ellensúlyt állítsanak és esetleg kiejtsék – fogalmazott.

A párt új vezetője megválasztása után is szembesülhet nehézségekkel. Sok konzervatív képviselő is azon az állásponton van, hogy nem támogatnák Boris Johnsont, ha a megállapodás nélküli Brexitet javasolná; nem véletlen, hogy a politikus finomított ezzel kapcsolatos kommunikációján – jelezte a szakértő.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Micsoda maradi módszer ez a VEZETŐVÁLASZTÁSI VERSENY a XXI. században.
.
Belterjesen kell ezt csinyányi, úgy szepLŐTtelenűl ahogy a világ példaképeI, egymás között, mindenféle frinc franc ceremónia, és rátermettség nélkül, aztán jót röhögni az ellenfélen, ellenségnek kikiáltva:
.
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
.
Ahogy az útszélieknél szokás!
Szeparepa2
Ezen a fotón BIZTOS hogy hasonmás van; egy alteregó, akiket gyakran alkalmaznak politikusok. Bár hasonlít nyilván (ezt jelenti az alteregó ugyebár), de az igazi Boris Johnson ennél sokkal fiatalabb... (tessék csak nyugodtan guglizni)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok