Most Ekrem Imamoglu még nagyobb aránnyal győzött. A 96,1 százalékos feldolgozottságnál közölt részeredmények szerint az ellenzéki jelölt, Ekrem Imamoglu 53,7 százalékkal áll az élen vasárnap a megismételt isztambuli főpolgármester-választáson Törökországban. Ezt már közölte az Anadolu török állami hírügynökség is közölte. Kormánypárti kihívója, Binali Yildirim volt kormányfő 45,3 százalékon áll. Ez alapján úgy tűnik, hogy a Recep Tayyip Erdogan török elnök vezette Igazság és Fejlődés Pártja (AKP) 15 év után a megismételt választáson is elveszíti a legnépesebb város vezetését. Vasárnap este Binali Yildirim elismerte vereségét, gratulált és sok sikert kívánt ellenzéki kihívójának, Ekrem Imamoglunak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A janicsár őrjöng már, vagy újabb szavazás jön, amíg nem győz az ő embere ???
SystemError
@papa.49: Egyet el kell ismerni, hogy eddig a valós eredményre volt kíváncsi még ha a második kőr úgy is lett ahogy..:) Viszont ez most valóban vízválasztó, hogy mit lép. Szerintem, ha innen az erőszak és választási csalás rányába megy, akkor lehet azzal rosszabbul jár, mintha most hátralép okosan, de ezek nem erről híresek:)
papa.49
@SystemError: Igazad van kiderül van-e annyi esze, hogy nem kavargatja tovább a trutyit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.