Négy ember súlyosan megsérült szerda délután Bécsben egy többemeletes lakóépületben történt feltételezhető gázrobbanás következtében.

Hatalmas robbanás történt Bécsben, két lakóház részben összeomlott – videó

A rendőrség közlése szerint legalább két lakóház részben összeomlott.

A Twitteren közzétett felvételeken látható, hogy törmelék lepte el az utcát és az érintett épület homlokzatán hatalmas lyuk tátong.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
A fényképeket és a videót nézve,hatalmas szerencséjük volt a szerencsétlenségben,hogy egy ilyen robbanásban "csak" 4 ember vesztette el az életét. Természetesen nem azért írtam mert keveslem,hisz minden emberi életért kár,de tényleg védő angyalok vigyázhattak rájuk,hogy ennyivel megúszták.
desir62
És nem migráncsok voltak már mint akik robbantottak. Részvétem az elhunytak rokonainak.
Szeparepa2
A fotót nézve ez egy rosszabb olcsóbb lakásos környék volt. Majdhogynem panelházat láthatunk (talán az is, csak 50-60 éve a keleti panelprogramokból átvett tömböket ízlésesebben rakták össze és vakolták nyugaton... legfőképp nem csináltak belőlük gettókat ugyebár... Namost ilyen lakást általában bizony külföldiek illetve nagyon szegény bécsiek (ha vannak) bérelnek. Rászoruló osztrákok, nyugdíjasok, rokkantak, nem bérelnek ilyen helyen, mert kulturált szoc. otthonokban élnek saját kis apartmanlakás jellegű szobákban, külön wc, fürdő stb... Szóval ilyen helyen általában vendégmunkások élnek, és köztük ahogy máshol is az EU-ban sajnos nagyon sok muzulmán... akik senkit nem zavarnának csak a vallásuk miatt, hiszen az EU-ban szabad vallásgyakorlás van, ha mást nem zavarsz vele... továbbá a nemzetiségük sem zavarna senkit, hiszen Bécs ,az egyik legsokszínűbbb, legliberálisabb és leggazdagabb, legélhetőbb város (fizeSS zombik ezen kicsit elgondolkodhatnak ha esetleg netán véletlen néha beindul az agyuk)... egy szó mint száz, nem migrózni akarok, de jó eséllyel itt bizony olyan csoport lakott (esetleg magányos őrült), nagy eséllyel muszlim, aki robbanóanyaggal babrált, mert valahol a városban terrorakcióra készült. Így ez jól alakult, mert egy ócska ház dőlt le és viszonylag kevés a sérült és halott... Képzeljük el ha ezt egy ünnepnapon, a bécsi belvárosban durrantja el..!!! Akár százak is meghalhattak volna és ezrek megsérülhettek volna... De persze nyilván ez csak spekuláció, aztán simán lehetett egy köznapi gázrobbanás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok