Megszakították az Európai Tanács ülését, nem született döntés a bizottsági elnöki jelöltről - értesült az MTI hétfőn. Az MTI úgy tudja, hogy a szociáldemokrata Frans Timmermans jelöltségét nem bocsátották szavazásra, mert nem volt elég támogatása. Az ülés kedden 11 órakor folytatódik. Órákon át tárgyaltak Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke késő este még csak felfüggesztette a csúcsot, hogy kétoldalú megbeszéléseket folytasson a tagállamok vezetőivel. Tusk mintegy hat órán keresztül tárgyalt egyenként az uniós 28 országnak vezetőjével, hogy tisztább képet kapjon a jelöltek személyét érintő tagállami preferenciákról.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@tudode: már megint módositani kell a gránitszilárdságút, méghozzá egy közönséges salátatörvénybe bújtatva? Akkor ez hogy lehet egy ország "alkotmánya"???- vagy ezzel is kitörli a seggét orbán, mint ahogy a köztársaság alkotmányára mondta?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@RonaGyuri: Mivel? Azzal, hogy nem figyeltünk fel azokra akik óvtak ellene? :(
Commenter
@papa.49: még megmentheti a valóban világhírű brüsszeli eü!
jesz
A hazalopakodó küldöttségünk vajon mit fog modani? Nagyobb összegben fogadnék, hogy ezt:-győztünk!
RonaGyuri
@RonaGyuri: 20:10@Commenter: -nek szólt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.