Az elmúlt években súlyos hibák történtek az Európai Unióban (EU), és ezeket mind ki kell javítani – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az M1 aktuális csatornának kedden adott interjúban, miután véget ért az Európai Tanács tisztújításról döntő ülése.

Ezt gondolja Orbán az Európai Bizottság leendő elnökéről

A kormányfő azt mondta, hogy a gazdaságpolitikával, a migrációs politikával és a nemzeteknek megadott tisztelettel egyaránt voltak gondok, ezért bőven van feladat, de most az esélyek a problémák megoldására sokkal jobbak, mint korábban voltak.

Orbán Viktor kiemelte, hogy véleménykülönbségek továbbra is vannak, ezért a jövőben harcok lesznek. Azt mondta, hogy fontos győzelmet arattak, de a nemzetközi politikában mindig új viták jönnek elő. Viszont most már "erőnk is van", hogy érvényt szerezzünk az akaratunknak – tette hozzá.

A miniszterelnök azt hangoztatta, hogy a közép-európai térség, a visegrádi négyek (V4 – Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia) szerepe a mostani eseményektől függetlenül is kiemelt. Ez a szövetség sikertörténetnek számít. Bár vannak más országok is, amelyek együttműködnek egymással, de egyikük sem annyira szolidáris a partnereivel, mint jelenleg a V4-ek tagjai – mondta.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Az elmúlt években súlyos hibák történtek az Európai Unióban "

Például nem rúgták tökön időben a csutkányt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A Senki kirántotta a fakardot és a "megint harc lesz" jelszóval körbe ugratja a stúdiókat, mintha ő fújná a passzátszelet.
RonaGyuri
Ha a valóságról legalább egy kicsiny szeletet is érzékelne

akár az is összejönne, hogy idétlen győzelmi rángatózás helyett észrevenné a számára igencsak baljós jeleket

Ahogy az várható volt Őfenesége és bandája hatalmas győzelemként próbálja kommunikálni az EP választások aktuális fejleményeit:
„Az elmúlt évek "súlyos hibáit" szerinte most ki kell javítani gazdaságpolitikában, migrációs ügyekben és a nemzetek tiszteletét illetően is”,
„ Sikerült megakadályoznunk a magyarokat nem tisztelők jelölését”,
„Azt mondta, hogy fontos győzelmet arattak, de a nemzetközi politikában mindig új viták jönnek elő. Viszont most már "erőnk is van", hogy érvényt szerezzünk az akaratunknak ”,
etc.
egészen addig, hogy
„egy hétgyermekes német családanyát jelöltek és ez már önmagában sokat elárul arról, hogy fordulat várható Európában.”.
Valahogy olyan apróságok nem tűntek fel ennek a buta, műveletlen retardált törpének:
egyfelől; a dolgok jelenlegi állása szerint a V4-ek, sőt a teljes Kelet-Európa hoppon maradt, egyetlen komoly pozíciót sem kapnak!
S az is elgondolkodtató, hogy az európai polgári kultúra nevében a pártok képviselői Őfenesége cimboráival, az újonnan alakult szélső-jobboldali, EU-ellenes frakció, az Identitás és Demokrácia képviselőivel szemben rendre összeáll egy többség, amelyik elutasítja őket! =))
nezelodo
Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt, mit teszek. Szóval ha nem ismernénk Orbánt, el is hinnénk a békülékeny hadoválását. Abban azonban biztos vagyok hamarosan megint suhogtatja a fakardját a neki csápoló őt körülvevő siserehad ovációja közepette. Hogy az ország megítélése, elfogadottsága milyen lesz Európában, az Orbánt a jelek szerint sosem érdekelte, csak a lenyúlható EU-s támogatás.
namihami
A cikk címe némi kiegészítésre szorul::
"" Ezt gondolja Orbán... MA.""
És mivel már ismerjük és tudjuk róla, hogy nem az elvek embere, bizvást hihetjük, hogy a jelenlegi "" bombabiztos meggyőződése"" se fog 3-4 óránál tovább tartani. Amihez a rajongók abban a pillanatban képesek lesznek igazodni, légyen az az előző pontosan 180 fokos fordulata. A gerincessége és elvek melletti kitártása mundkettőjüknek azonos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.