Miután megsértette a magyarokat, Orbán Viktor és a V4-ek megbuktatták a Spitzenkandidatot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt a hatalmas csúsztatást! Senki sem nevet Weberen, senki sem hiszi el hogy személyesen a magyarok Ducéja buktatta meg. Weber sajnos nem vette észre hogy már saját pártja és Merkel sem támogathatja tovább pont azért mert sokáig, túl sokáig tolerálta a csúti ducét saját vesztére. Mire Budapestre jött és azt követően is, már hiába lépett fel határozottan mind a jobb mind a baloldali szélsőségesekkel szemben. Későn, mert háttéralkuk áldozata lett ő is és egy nyitottabb vezető-választási rendszer is. Ez nem győzelem, ez nem vereség, ez veszteség Európa összes választópolgárának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Valóban a Kekec okozta a vesztét, azt hitte majd abbahagyja a bomlasztást, mert nem ismerte a pszichopata hatalomvággyal felturbózott lélektanát.
kokopelli
@teuton...csak a magyar nyelvben használják a "migrás sót ilyen esetben! Máshl a "migráns" csak vándorlót jelent a régi értelmezésében! Különben az emigrans-t vagy az imigránst használják,attól függően, hogy elhagyja hazáját,vagy megérkezik egy másik helyre! Az ilyen tévedések,csak abból
adódtak mindig,hogy az idegen nyelv tanítását mindíg elhanyagolták a renszerek! Ilyen volt az egy-
kori diszidens is,amit agyba-főbe használtak szüleink!
Commenter
@F_Viktor: most már őket is bomlasztja meg is érdemlik
F_Viktor
@Commenter: Egyedül az idegengyűlölet és putyler érdekei ami összetartja őket, minden másban különböző az elképzelésük.
teuton
@kokopelli: Pontosan igy van, Merkel sikeresen visszavagott a CSU-nak! Aki ismeri a nemet politikat, az tudja, mi törtent az utobbi evekben a CDU es CSU között. Seejofer megalazta Merkelt a CSU partgyülesen. Merkel olyan, mint a kigyo, türelmesen, hosszan kivar, akar evekig, aztan odacsap.
Elöbb Seehofert ügyesen miniszterre tette, ezzel ö elvesztette a bajor miniszterelnökseget es partvezetest, Merkellel együtt nyugdijba kell menjen... Merkel kezdettöl fogva mindenkut felretett, aki gatollta vagy veszelyes lett volna ra, Kohl, Schäuble, Merz, etc. Most Weber volt a soron, igy megtörte a CSU hatalmat. Szepen megegyeztek Macronnal, a ö embere lesz a politikai vezetö, Macrone a penzügyi (Lagarde)...
Igy csinaljak a nagypolitikat, nem handabandazassal es hazugsagokkal a Kossuth-radioban a birkaknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.