Kezd megroppanni a fogyasztói társadalom egyik nagy vívmánya. Három éve csökken a várható élettartam az USA-ban, amire utoljára 1915 és 1918 között, az első világháború és a spanyolnátha idején volt példa, ráadásul Amerika nincs egyedül e téren. Három fő okot találtak szakértők a negatív jelenségre. Egy 2017-ben született amerikai csecsemő várható élettartamát 78,6 évre becsülik a szakértők, ami nemcsak alacsonyabb az egy évvel korábbi 78,7 évnél, de már három egymást követő évben csökkenést jelent. Az USA nincs egyedül a fejlett világban: Nagy-Britanniában a tavalyi adatok alapján 5 hónappal csökkent egy év alatt a 65 évesek várható hátralévő élettartama. Bár Franciaországban, Németországban, Svédországban és Hollandiában még nem ért véget a felfelé mutató trend, radikálisan visszaesett a várható élettartam növekedésének az üteme ezekben az országokban is. A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nevű szervezet három okot talált a romló amerikai adatra a CNBC...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

formaldehid
A köcsög Trump az elődök eredményeiből él, de azóta is csak szétbasz mindent.
Hogy a szétbaszás folyamatát érzékeljék az emberek, ahhoz még kell egy kis idő.
De végül eljön. Az idő.

Akinek az Észak-Koreai elnök a barátja, az jó ember nem lehet.
simmering73
A saját házunk tája előtt sepregessünk, ha kérhetném. Az egyik legrongyabb mutatókkal büszkélkedhet Magyarország Európában. Örülnénk mi az amerikainak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.