Moszkvában készült tavaly októberi hangfelvétel részlete és leirata bizonyítja, hogy az olasz belügyminiszter, Matteo Salvini egy közeli embere tárgyalt az orosz féllel tiltott anyagi támogatás biztosításáról.

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: kcarnivore
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kcarnivore
@Shikari: Jó kifogás. A századik ilyen sztori jelenik meg, feltételezem, hogy Strachet is ignoráltad. Könnyű lehet így élni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Azt eddig is tudta minden IQ 30 feletti élő ember, hogy orbán és baráti köre korrupt, hazaárulókból áll. De szépen lassan jönnek a bizonyítékok is.
nezelodo
A fene tudja hogy ezek az olasz demokraták kitől kapták a tippet hogy a Putinkánál kolduljanak "önzetlen" támogatásért?! Talán nem lenne olyan feltűnő, ha építenének az oroszok kivitelezésében egy atomerőművet, és dőlne a lé..!
kcarnivore
@Shikari: Jó érzés ignorálni a valóságot? Egyébként ez miért jó neked?
kcarnivore
@Shikari: Jó kifogás. A századik ilyen sztori jelenik meg, feltételezem, hogy Strachet is ignoráltad. Könnyű lehet így élni.
kcarnivore
@Shikari: Van részlet a beszélgetésből. Ha a teljeset lejátszanák, akkor is kerülne kifogás.
Egyébknét szar lehet magyarországinak lenni. Kívülről nézve is kész őrület ez a szekértábor-logika.
SystemError
Mind hazaáruló és bűnöző, csak az derül ki a végére, ja és Putyin.
kcarnivore
@Shikari: Ezeket a marhaságokat lehet tolni, de attól nem lesznek igazak. Oroszországban megölnek újságírókat. Azért szoktál rinyálni?
Csizmás Kond
..hát persze hogy minden ilyen szupertitkos találkozókor van mégis egy lehallgató...
tulipan
Haha!!! Tetszése szerint, dróton rángatja Putyin a szolgáit!!! Hahaha !!!
tulipan
@kcarnivore:AMI, a Shikari-féle NARANCSOS SEGGNYALÓKNAK NEM TETSZIK,
tulipan
@kcarnivore: AMI, a Shikari-féle NARANCSOS SEGGNYALÓKNAK NEM TETSZIk
tulipan
@kcarnivore: Shikari hivatásos, narancsos seggnyaló, elmondta a napi hülyeségét, és elment lecuppantani a gazdáját!
papa.49
Kiderül még más is a csutitetűről is nem csak az, hogy mit reggelizett, rögtön, ha már nem lesz fontos a Putyinnak, ami be is következhet ha kirúgják a néppártból őket !!!
SystemError
@Csizmás Kond: Tehát egy ilyen soha nem derülne ki, de ha igen, akkor nem is volt... Rendes párttitkári hozzáállás elvtárs, a Szovjetunió ideológiai területén ilyen nem fordulhat elő!, tehát nincs is! :)
Csizmás Kond
@SystemError: ...nem vagyok az elvtársad...amúgy elméletileg lehetetlen, hogy az ilyen megtörténjen , de ha az ilyesmi mégis kiderül az csakis belső szivárogtatás.
SystemError
@Csizmás Kond: Nem vagy, de azért folytatod a jó elvtársi meggyőződéssel. Ha annynira szakavatott vagy a maffiózó biztonsági protokollok rendszerében, akkor tudhatnád, hogy a legtöbb maffiózó a saját későbbi biztonsága érdekében szokott készíteni ilyen felvételt. Ami aztán véletlen vagy szándékosan, de napvilágot láthat. Gondolj csak Vizó Váci utcai ügyeire politikus ügyeire. Közismert taktika oroszoknál, hogy a vendég politikust etetik, itatják, majd beküldenek egy éppen 18-20-nak látszó prostit és felveszik az egészet. Csakhogy a prosti 17 volt..:) Meg hasonlók... Persze amikor a fidesz "szerverez" egy találkozót vagy csak LMP-s politikusoknak enged betekintést biogazdálkodások lopásaiba, mert a bíróság kötelezi, akkor elő lehet adni az ólóm szobát meg motozást, csak amikor nem a fidesz vagy Salvini szervezi és diktál, akkor ott te nem zársz ki semmit, max elővígyázatos lehetsz...:)

De akkor csak a te logikáddal kérdezek vissza. Van annyira hülye barom Salvini meg mások, hogy poénből adják a hangjukjat egy ilyen kis hangjátékhoz, amivel tök jól járnak. Amúgy meg mindig röhögök az ilyen korlátoltakon, akik kizárnak dolgokat, mert "tudják", sok meglepetés vár még rád az életben elvtárs! :)
Csizmás Kond
@SystemError: Képzelődni lehet, sőt szabad is, viszont itt nem előkészített és folytonosan megfigyelhető akció történt hanem csak egy cégez megbeszélés ami naponta lezajlik mindenütt...tehát az ilyeneket nem lehet megfigyelni csak elárulni.
...ja és fidesz...na de mé nem egyből gorbacső...vagy a moszad...vagy neked az elvtársi meggyőződés eeddig futrja ?
SystemError
@Csizmás Kond: Jól van elvtárs, jól mondtad a pártitkári beszédet! Ilyen a szovjetunió területén nem fordulhat elő, az elején megmondtam! :)
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Nem bírnak el a hazafiakkal így jön a hazudozás!"

Tibim, sok mindent lehet arra mondani, aki elputylerezi saját népét, mint pl, hogy egy geci hazaáruló, de hogy hazafi, ettől bármelyik magyar kocsmában beleszállnának az orcádba!

Írod:
"Hát, azért csak le kéne játszani a felvételt és bemutatni! Így kb nulla!"

Nagy G vagy te is Tibikém, vagy a csúti pocakjától nem látsz ki?
Íme:
vid.buzzfeed.com/output/138514/landscape_720/1562755285
tulipan
@Shikari: Ami nem tetszik, ugyi Te narancsos seggnyaló, AZ nem lehet igaz??? :D
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Azt is tudnunk kellene hogy ez negy egy hamisítvány."

Meghallgattad? Ha igen, akkor csak egy rohadt hazaáruló geci mondhatja, hogy hamisítvány :-))

Írod:
"Mi bizonyítja hogy Salvini tudtával és beleegyezésével történt?"

Tibikém, egy csúti f@sszop@nak csak egy dolgot kell tudnia, a maffiavezért kell csak kielégítenie!
Úgy látszik a te képességed itt ki is merül!
dr. prédikátor
@SystemError: tegnap 12,59 re! ne törődj vele ő csak egy fityma zakkant nyugger! de lehet ő a savas vén fasz is!!!
F_Viktor
@Shikari: Miről beszélsz mocskos hazaáruló G?
Meghallgattad köcsög? Mert Salvini biztosan meghallgatta helyetted is, s nem nagyon hangoztatja, hogy a felvétel nem eredeti! Ellenben veled, aki megint csak a főG-t védi, mert a felvételen egy mondatban szerepel a csúti neve Európa aljaival!
Nagy rohadék vagy Tibikém, anyád, apád biztosan örül, hogy milyen gerinctelen férget neveltek fel!
nevemnick
Nos, kezd valami kiderülni: a mutáns főnök azért is támadta be az eu-ban Sarvinit, mert az jobban benyalt a putyinkának, és fél, hogy kiesik a kegyből eltartottak sorából.
tulipan
@Shikari: Te zakkant narancsos seggnyaldosó! Ugyan, milyen 'BIZONYITÉKOKAT" követelsz? Keresd meg TE, azt magnófelvételt! Barom!
Aki Én
@Shikari: Az az érdekes lúzer, hogy amikor nem kormányközelit érint a ,,rossz hír", akkor szemernyi kételyed sincs, nem követeled a bizonyítékokat.
Azért vagy aljas hazaáruló féreg, mert pontosan tudod, hogy ezek aljas hazaáruló férgek.
Te kimondottan sokat ártasz a MAGYAROKNAK!
SystemError
@Shikari: Azt hiszem erről beszéltünk.. Kit toloncoltok ti ki akarata ellenére? Kik várják otthon a magánlakásán? Nem fogod fel, hogy ezt a posztot most 1:1-ben elküldenénk a megfelelő hatóságnak, akkor téged várnának otthon a hatósági szervek és csomagolhatnád a bőröndöt a csillagba... Csak szólók az eddiekhez képest is túlléptél ezzel a többes szám első személlyel. Jó, hogy már nem jelented fel magad névvel, címmel!
kokopelli
@SystemError: ...nem hiszem,hogy Szlovákiából elhoznák őt,mert nem tudnák mit kezdjenek
az "ilyen" nagypofájú földönfutóval! Csak gondjuk lenne!
SystemError
@kokopelli: Mindegy hol él a hírekben benne lenne, hogy "internetes önkényeskedő fenyeget az interneten". A családom felvidékről származik, azért ott is vannak újságok, hírek, kellemetlenség.. A mostani vezetés pedig nem híve ennek a viselkedésnek...:)
kereső
Orbán ezt is megoldotta okosba. Paks2, meg 3-as metro. Milyen hülyék az osztrákok, olaszok orbánhoz képest. Remélem az ő tárgyalásairól készült felvétel ott van valahol valamelyik NATO fiókban.
SystemError
@kereső: Hát igen ehhez a kontrollt is le kellett bontani. Jogállam, közbeszerzés, választás, alkotmány, fékek és ellensúlyok, stb.. Egyszemélyben ehhez mindenki kevés, ehhez rendszerszintű korrupció, központi maffia hálózat kell! Viktor kívülről fog megbúkni, mert belüről lehetetlen. Hihetjük, hogy nem várhatjuk kintről, de valójában más esély nincs..és csak ebben az esetben van az is, hogy találkozók "biztonsági" előírásait nem ők ellenőrzik 100%, tehát szivároghat és, ami kiszívárgott szabad médiába kerül... Ez idővel így is lesz, mert az EU egy éve titkos nyomozásban tárja fel ezt a bűnszervezetet... Ez a felvétel is 2018-as amúgy...
kokopelli
@SystemError: én ezen a téren tapasztalatlan vagyok!Egyszer (régebben) az idegennyelvű
helyesírás gyakorlása érdekében egy politikusról egy megjegyzést tettem,amire párhetes kizá-
rást kaptam! ("az XY miniszter ÚR kerekesszéke el tudná vinni őt Brüsszelbe,ha olyan okos az
ottani dolgok folyásáról!.")..cca. két hét "cserepad"!
tulipan
@kokopelli: Ne törődj vele! Engen a mút évi bálasuzások alall kilitottak a Facebookról,mert szidztam a dagadt Csutut!! Mekkora "bűntetés" ! hát meeeem?? :)
tulipan
Nyugiodjatok meg, a hivatásos @Shikari: majd eladja, hogy
tulipan
NEM is OTT, NEM is AKKOR, ls NEM ls ANNYIT!!!
kereső
@SystemError:" mert belüről lehetetlen"- ez igy igaz, hiszen egyetlen szavazat IS! adhat 2/3-ot ezzel a választási matekkal.Főleg most már-hogy az ellenőrzés egy "jóbarát" kezébe került a T-Systemmel.
SystemError
@kereső: Nem csak ezért.. Hány dolog derült már ki és hányból lett bármi.. Ennek a rendszernek ez a lényege, ha baj lesz, akkor is ott van Polt, VB elnök, mindenhol az odaültetett káderek. Legyünk őszinték, ha holnap ez itthon megtörténne, hogy lenne egy videó, amin Viktor átveszi akár a bőröndöt szerinted lenne valami...? Az Origon lejönne, hogy mekkora üzlet..:) Polt és Pintér csak örülnének, mert akkor a bőröndből nekik is járna, ha meló van vele..:)
kokopelli
@tulipan: Már rájöttem,hogy nem kell szidni,mert ő a csak természet egy fintora! Idézni sem
akarok,mert lehurrogják,és tőlem kérik a bizonyítást stb..stb!! Nála van a pénzesláda kulcsa,ergó
ő fizeti a schleppjét maga! A cselekvéseit persze lehet!
kereső
@SystemError: a kinai vasút- mekkora bőrönd, és 2600 év alatt sem térül meg. Ezért maffia, a maffia- itt még jobban működik az omerta, mint a sziciliaikanál.És itt úgy látszik, hogy leggyengébb láncszem sincs.Mondjuk ez addig igaz, amig van elosztható-elrabolható pénz-és vagyon. Közröhely, hogy az eu finanszirozza a maffiát.
tulipan
Látjátok? Shikari a múltkor "fenyegetőzött" a Gulággal ! Mondtanm nerki, hogy remek lesxz! Igazán, nem gondoltam, hogy ilyen hamar megvalósul! :)
noizz.hu/szines/32-fokos-hoseg-tombol-sziberiaban-strandda-olvadtak-a-jegmezok/dl02207
CsipkeRózsa
Szerintem Orbánnak még kérnie sem kell.
tulipan
MI van ? Má nwg ia UNTA, az uILLIBERÁLT??? Bem hiába, 7 évente véltozik a "zember! A bikáinak meg, bármit beADHAT! :)
24.hu/kulfold/2019/07/15/guardian-orban-a-keresztenyseggel-igazolja-sajat-politikajat/
kokopelli
@tulipan: Amelyik országvezető nem úgy megy egy "nem otthoni" találkozásra,hogy nem számol
a lehallgatásra,és vizuális követésre (pia,örömlányok akár elutasítva is,provokáció a megvesztege-
tésre stb.stb.) az nem is érdemel jobbat mint amit kap)! Utólag lehet tagadni,de jobb hallgatni!
..nem csak az írott szó marad meg!!
tulipan
@Durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, Zsíragyú,, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula, RONDA ZOMB Ballonkabátos Pedofil ? nyitogasd má a kabátod a méhkasnál, de nehogy véletlenül, tükör elé tévedj ! NEKED IS ilyen Út kéne, a SZAKADÉKBA! Rohadék, ROMÁN, narancsnyik! bányarém!!
kokopelli
@tulipan: azt kérdezi tőlem ez a teleß@rt kesztyű,hogy én modtam?,amikor olvasta
az írásomat!? A G.Fodor G is lassan "alábbhagy!
SystemError
@Shikari: Akkor olvasd vissza miben egyeztünk meg. Én következetes vagyok benne. De kicsit elevenítsük fel jó, mert látom akkor csak fostál a szitútól és a végére lett annyi agyad, hogy meghátrálj a következményektől. Tehát nem keresem a konfrontűciót veled, szerintem ez így is van. Viszont mondtam, hogy a szaros fenyegetőzéseidet következetesen nem fogom hagyni. Te tényleg ennyire szocipata elmebeteg vagy, hogy nem fogod fel, hogy ne te vagy a rend, nincsenek igazolványaid semmire. Igazából leszarom mennyire hülye vagy, itt volt a vonal, amit átléptél ismét, folytasd csak...én már nem fogok szólni, értesítést fogsz kapni a továbbiakról, ha továbbra sem tudsz csak simán gecive libsizni fenyegetés nélkül. Neked amúgy tényleg ilyen kicsike, hogy csak ez a pondró fenyegetés megy? :) Ekkora érvágás neked arctalan fenyegetőzés nélkül élni? :) Leszarom mit válaszolsz erre, innentől ok-okozat összefüggésben ne csodálkozz...
tulipan
@Shikari: Narancsnyik szaros pofa!! Ne aggódj szorgalmasan követlek! :-)))))))))))))) Minden egyes kommented után, hogy érezd a törődést. :-))))))))) Jó éjszakát akkor és ne feledd. Van egy FIGYELŐ követőd. :-))))))
tulipan
@SystemError: Csak arra vigyáz, nehogy megbotoljál ebben a @Shikari: newvezetű, sötét vándorcigány, narancsos, román, nác,i életidene, magyarutáló, hazudozóban! :))))
SystemError
@Shikari: Valamit nem értesz abból, hogy nem érdekel..
tulipan
@Shikari: Mi a hézag te daloló, piimasz Pintyőke? Már megint ilyen naranscködös hencegős hangulat fogott el?? Váratlan pár milliócska pottyant a begyedbe, a szaros csőröd alá???
csak úgy....
@Shikari: egyre több lesz a rovásodon,tibi!
SystemError
@Shikari: Nem kell a fosásból instrukciókat adni, tudod ilyenkor már nem te irányítasz, bár eddig se :) Talán gondolkodni kéne mielőtt más országok korrupcióját védve magyarokat fenyegsz meg a testi épségükkel, csak azért mert más véleményen vannak. Mindezt többes szám első személyben. amihez gratulálok! Hogy a ti pontosan kiket jelent nem lényeg, mert te benne vagy, aki ezt nyilatkozta Tudod ezt közösség elleni izgatásnak vagy az egyénben félelmet keltő izgatásnak nevezik. Biztos tudtad, hogy büntetendő akármilyen agyhalott mesével állsz elő.

"Na az ilyen magyargyűlölő szarokat fogjuk kitoloncolni mint te. Bőrönd becsomagolva buzikám? Otthon várnak"

Ne reklámozd bent a nézeteidet, mert könnyen cellacsicska lehetsz. Tudod moshatod a szaros fecskéket.
A törvényt pedig te veheted fenyegetésnek, de tudod ezt csak azok tartják annak, akik fosnak tőle.

Szép napot!:)
SystemError
@Shikari: Ez lemaradt:

"Btk. 322. §-a alapján három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki nagy nyilvánosság előtt a lakosság egyes csoportjai, illetve azok tagjainak irányultságra tekintettel erőszakra vagy gyűlöletre uszít"

Legyünk őszinték a gyűlölet keltés napi szintű, azt leszarná a bíróság is, de az erőszak más pite. Tudod a látszatot még fenn kell tartani a mostani kormány alatt is..Különben mi lenne itt, ha ilyen barmok szaladgálhatnának szabadon össze-vissza beszélve.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
" Na az ilyen magyargyűlölő szarokat fogjuk kitoloncolni mint te. Bőrönd becsomagolva buzikám?"

Tibikém, elmondok egy tanulságos esetet:
Van egy kedves nagyon jó barátom. Mi több, nagy tudású, jó kapcsolatokkal rendelkező barátom.
Unatkozás helyett a Mandinerre jár fórumozni. Tavaly hozzád hasonló stílusban ekézte két agymosott csúti farturkász. Amíg a barátom ezt meg nem unta.
35-40 perc alatt meg is tudta a két nick adatait, az egyik nevével feladott egy hirdetést egy meleg oldalra, de véletlenül a csóka főnökének telefonszámát adta meg. Gondolhatod a munkahelyén milyen szívélyes fogadtatásban részesült...
A másik gerinctelenhez pár nap múlva a rendőrök tartottak házkutatást, illegális tartalmat kerestek a számítógépén. Mármint a gépet lefoglalták, s majd hetek után szakértő szakértette meg. :-)
Hogy mi lett a tanulságos eset vége? Nem tudni, azóta a két féreg szőrén szárán eltűnt a Mandinerről...

Tibikém, neked csak még annyit tennék hozzá, nem gondolom olyan rafinált lennél, hogy 4-5 fizetős VPN-en keresztül járkálnál ide, enélkül pedig elbújnod nem lehet. Köszönhetően a törpe-diktátorodnak, ugyanis 2001-ben kötelezővé tette az ISP-knek, hogy 2 évig őrizniük kell ügyfeleik adatait a ténykedésükről.
SystemError
@F_Viktor: Én úgy tudom ez 5 év. Dolgoztam domain delegációban és akkor az e-mail szerverek logjait 5 évig kellett őrizni. Persze az lehet más tészta, mivel az email hivatalos kommunikációnak számít. Na most a propi küld értesítést, de kell email a reghez mindenesetre. Innentől, ha a webszerverre csak két év is vonatkozik a levelezésre 5..

Persze, hogy nincs ennek fogalma VPN-ről meg TOR hálózatokról. Az ostobák nyugalmával hiszi, hogy tuti amiben van..:)
Arról nem is beszélve, hogy nincs ssl a propin. Szóval még a jelszavát is el lehet kapni. Hozzáteszem ez elég aggályos annak fényében, hogy ki üzemelteti a propit, de hatósági megkeresésre ez mindegy is..:)
hangok a fejemben
A nácik csípik az oroszokat.
Ez beteg!
De ez csak az egyik betegség.

A világ egyre betegebb, és egyre rosszabb lesz. Érted ezt? Már soha nem lesz jobb, csak egyre rosszabb!
Gyűlnek és sokasodnak a felhők - ezt csak a vakok nem veszik észre.
Nemsokára már csak egy szikra kell...
SystemError
@Shikari: 20:44 Ez nem volt fenyegetés, ez egy történet volt azzal kapcsolatban, hogy ami hatóságoknak hivatalból pillanatok alatt megy és te lehetetlennek tartod az még informatikában jártas embereknek is megy a megfelelő baráti körrel, de ez természetes visszaélés lenne :) Fenyegetésnek van elkövetője és íránya, tudod amit írtál "én, mi, mi magyarok" tudod amit megvalósítottál, mert akárhogyan is definiálod ezen csoportot te oda soroltad magad. Viszont az erőszakra uszitó kijelentéseket nem ők tették, hanem te. Innentől "ők" valóban nem részei annak halmaznak, akik felelősséggel bűnvádaseljárás alá vonhatók, hiszen a nevükben te is te nyilatkoztál. Röviden az az érvelésed, hogy nem lehet tudni ők kik mindegy, mert ők nem is követtek el semmi, te viszont saját személyedet oda sorolva igen! Innentől mindegy, hogy azt a halmazt miként definiáljuk, ebbe ne kapaszkodj! Tudod 18 év felett van felelősség. Ilyen kijelentések esetén nem fog működni a "nem úgy gondoltam" :)

" Na az ilyen magyargyűlölő szarokat fogjuk kitoloncolni mint te. Bőrönd becsomagolva buzikám?"

Valószínűleg, ha nagyon beleolvasnánk az eddigi posztjaidba, akkor készíthetnék még jó pár screenshot-ot, amiben "mi"-ként magadra is utalva fenyegetsz jelenben vagy jövőben nézetektől függően embercsoportokat vagy egyéneket!

Gondold ezt át kicsit és tanulmányozd a Btk. 322. §-t.
SystemError
@Shikari: 20:38 Tanulmányoztam és mint írtam Btk. 322. §. Jó lenne, ha rájönnél lassan, hogy a majomkodás ide és a bíróságra már szinte öngól. Próbálj meg most már nem kifelé játszani az agyadat, mert erre nagyon nagyon érzékenyek az amúgy sokat látott és megfásult bírák. Mármint a majomkodásra és a mellébeszélésre.
SystemError
@hangok a fejemben: Igen pontosan ebben a hangulatban érdekelt Putyin, mert akkor lehet halászni a zavarosban, ahogy Viktor is teszi..
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Köszönöm az önleleplezést. A fenyegetésed elmentve. :-))))))"

Kicsi csíra, saját érdekedben leírtam egy tanulságos esetet, ezzel a "váddal" bármikor bíróság elé merek állni :-))
Talán becsületsértés, jóhírnév sérelmével próbálkozhatnál, de ügyvéd nélkül 10 perc alatt bebizonyítanám bármelyik bírónak, hogy becsületed nincs, jó hírneved sérelméről egy nick mögé bújt személy esetében nem beszélhetünk.

Írod:
"Bizony kitoloncolunk mi magyarok minden magyargyűlölő soha nem volt magyart, aki illegálisan van itt. Téged is idegen. És ez törvényes jogi eljárás."

Pubikám vegyél vissza, mert bár türelmes ember vagyok, de van az a vonal amit @SystemError: is említett...
Jobban jársz ha nem léped át!
F_Viktor
@SystemError: Írod:
"Én úgy tudom ez 5 év."

Lehetséges, arra emlékszek 2001-ből, hogy nagy felháborodás volt az ISP-k részéről, hogy orbánék hosszú időre kötelezővé tették a logok tárolását, amit saját maguknak kellett önerőből kiépíteniük.

Írod:
"Arról nem is beszélve, hogy nincs ssl a propin. Szóval még a jelszavát is el lehet kapni."

Mert orbán propaganda szövegén kívül mást nem olvas, azt sem látja, hogy browsere kiírja, hogy a kapcsolata nem biztonságos :-)

Írod:
"Valószínűleg, ha nagyon beleolvasnánk az eddigi posztjaidba, akkor készíthetnék még jó pár screenshot-ot,"

Szerencsére a nevére kattintva ott vannak a régi hozzászólásai, az elmúlt fél órában csemegéztem belőlük :-))
Közben arra gondoltam, mit szólnának ismerősei ha látnák pl. a FB-on miket írogat a kretén :-)))
Rockxy
maszol, de lehet hogy holnap már nemszol
tulipan
@Shikari: A TE fenyegetéseid meg többszörösen, biztonságosan elmentve ám, légy csak nyugodt, narancsos román Seggnyalókám!: Mindent csak törvényesen. Nehogy szorulj vádaskodó!! :))
tulipan
@Shikari: Jújj, HA NEM ÁLLSZ MEG, az fárasztó lehet neked, te narancsos seggnyalló vándorcigány, mint ahogy a KITOLONCOLÁSOD IS! :)
Aki Én
@Shikari: Újra nevetség trágya lettél :)
Aki Én
@Shikari: Fenyegetőzésben viszed a pálmát. Ne szarj be, senki nem koszolná magát össze veled. Vagy mégis...?
Egy biztos. Ha meccsed lesz, ne itt próbálj támogatókat keresni :)
Aki Én
@Shikari: Ne rángasd az oroszlán bajszát.
Ha valaki itt rendszeresen elveti a sulykot, az éppen te vagy. Gyakorlatilag a megszólalásaid 90 %-a uszítás, fenyegetés, gyűlölködés, megtévesztés, álhír terjesztés...
Aki Én
@Shikari: ...úgy kezdődött, hogy visszaütött.
Ne kedves legyél, hanem tényszerű és becsületes.
kokopelli
@Aki Én: Amikor engem egyszerűen lerománozott,és én megírtam,hogy hol születtem és hol
jártam suliban (általános,technikum és főiskola) azt válaszolta az "emberimitátor",hogy nem érdekli
őt a pedigrém! Az ilyen getziket kamaszkoromban elvertük,hogy egy lyukon ß@rtak hugyoztak! (;-)
(...az hogy szlovák az nem játszott volna akkor sem szerepet!...annál inkább a baromsága!)
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Személyes adatokkal való visszaéléssel fenyegettél."

Miről beszélsz, hülye gyerek!
2019.07.17. 07:59-kor itt a Propin személyes üzenetben írtad meg neved, címed, email címed, FB oldalad elérhetőségét és munkahelyed nevét!
Természetesen (a telefonomról és a Propiról) törlés előtt screenshottot készítettem (biztos ami biztos, netalán adatlopással vádolnál meg) amit egy biztonságos cloudba mentettem. Még feljegyzést sem készítettem róla.
Pubikám, én csakis a jogkövető magatartás híve vagyok!
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Lesz akiket érdekelni fog az adatlopásod."

Pubikém, mert nem fenyegetlek, nem az életedre török? :-))
Adatlopást elmagyaráztam, te küldted el nekem a ...-et, amit úgy elmentettem felhőbe, hogy már a jelszót is elfelejtettem...
Jajj, nem is, közben eszembe jutott. Megadom neked, biztosan fel tudod majd használni:
"Illgiveitbackthreetimes"

Van egy ajánlatom:
Mivel a múlt héten Norvégiából neteztem, a hétvégén Dániából, a héten Franciaországból, így a dolgok megkönnyítése végett amint megteszed a feljelentést, s az erről szóló iratot itt elérhetővé teszed, én amint Magyarországra érek, a kinyomtatott példánnyal bemegyek a szegedi rendőrkapitányságra..
De ebben az esetben adsz alkalmat, hogy a szemedbe nézhessek!
Ez megfelelő neked?
SystemError
@Shikari: Ember rajtad fog röhögni az egész Markó utca. Megadod az adataidat, majd erre hivatkozva hisztizel. Te is tudod, hogy @F_Viktor: abban az esetben követne el bármit, ha ezt megosztaná másokkal. Ezt nyilván ő is tudja.

Nagyon nem érdekel már a gerinctelen vergődésed, de ne hazudozd azt, hogy én fenyegettelek akár egy szóval is, hogy az adataidat kiadnám. Nem is tudom az adataidat, mert nekem nem adtad meg magadtól hülye ilyen hülye balfasz módjára:)

Röviden összefoglalva az a védekezés a fenyegetőzéseidre, gyülölködésre, amibe burkolod magad, hogy te nem is tudhatod az ő személyazonosságát gyerekes és jobb esetben el fognak rajta mosolyodni, ha szerencséd van, ha nem csak olaj a tűzre, hogy megint egy gerinctelen szarházival kell foglalkozniuk.

Cselekedeteid másban félelmet és izgalmat kelthetnek, ezért is hívják közösség elleni izgatásnak. Honnan tudja a másik, hogy te mit tudsz. Nyilván te is azért fenyegetőző így, mert az apró pöcsöd ilyenkor úgy érzi hatalma van. És ezen a ponton el is érkeztünk minden típusú erőszakoskodás, elnyomás, megfélelemlítés mozgatórúgójához, a kis pöcsű szociopata vélt hatalmához..:) Azt hiszed azzal védeni tudod magad pl, hogy fegyvert tarasz valaki fejéhez, de az igazából játékpisztoly volt...?:) Persze annyit nem kapnál érte, mint ha igazi lett volna, de ne gondold, hogy semmit, ahogy most se...

Irkálhatsz itt "kifelé" azoknak, akik csak benéznek. Meg nyomhatod ezt a gerinctelen, ocsmány félrebeszélést, de én pontosan tudom, hogy a megfáradt bíráknak ez olaj a tűzre, mert már hányak az ilyenktől, mint te

Te az a típus vagy, aki innentől magának megcsinálja a többi nagy arcal a falnak futva! Ez jó film lesz! :)
SystemError
@F_Viktor: 22:47

Látszik, hogy a hülyének csak annyit mondott a betanítója, ami ahhoz kell, hogy a legnagyobb önbizalommal csináljon magából hülyét, miközben bőnyállal hirdeti az igét.

2001 körül dolgoztam én is pont domain delegációban. Nem emlékszem már pontosan, de mintha a hírközlési hatóság felé lett volna ez az adatmegőrzési dolog. Mármint nem is informatikai oldalról.. Emlékszem nálunk is kivolt a főnök, mert azért 5 évnyi levelezés nem kevés ilyen méretekben és ez csak a mail szerver. A felhasználói aktívitás, amire szerintem te gondoltál akkor még nem is volt porondon. igazából mindegy is, mert bármelyik írányból bukó ez, ha mondjuk a propi tulajdonosi köre nem hagyná az út szélén vagy esetleg eltűnnének posztok.

De hogy ez se legyen elég létezik egy úgy nevezett webaudit vagy webcache. A kedves NER hír és történelemhamísitó brigád ezen már többszőr megszívta, mert évekre visszamenőlegesen bizonyos oldalokon logolva vannak a nagyobb portálok tartalmai, ami visszakereshető, ha ne adj isten innen eltűnne valami.

Csak hogy agyatlan kis fenyegetőző mini kuki is lássa ez a hazai cég pl ateljes magyar online és offline médiapiacot monitorozza és archiválja. Ez csak egy itthoni ilyen cég. Szóval, ha bárki bátorította, hogy "nem hagyunk az út szélén, megoldjuk", akkor az vagy felelőtlen volt vagy csak kihasználja az ilyen barmokat rendesen, hogy parádézzanak nekik igazi beképzelt majom módjára, hiszen úgy NER-es

www.imedia.hu/szolgaltatasok/
F_Viktor
@Shikari: Tibikém, ha jó fityeszes módjára ezer is leírod, hogy "megszereztem minden adatodat", akkor sem lesz igazság belőle, van screetshotom arról az üzenetedről amiben elküldted.

Írod:
" Innentől imádkozz, hogy senki ne zaklasson, mint magánszemélyt, mert először téged foglak gyanusítani! :-)"

Kicsi csíra, megint fenyegetsz? :-)
Bátran elhiheted, tisztában vagyok a jogaimmal, tudom mit cselekszem.
Ezért azt is le merem írni, hogy "gondolom büszkék lennének rád a barátaid, ismerőseid, ha olvasnák a FB oldaladon miket irkálsz név nélkül, egy nick mögé bújva?"
Megnézted a jelszót amivel mentettem az általad küldött pár sorocskát? Személyedhez rendeltem, így könnyen megjegyezhető.

Írod:
"Konkrét személyé válsz, ha a rendőrök kikérik az adataidat!"

Pubika, nem kell költeni a magyar adófizetők pénzét, idézem mit írtam tegnap:
"...amint megteszed a feljelentést, s az erről szóló iratot itt elérhetővé teszed, én amint Magyarországra érek, a kinyomtatott példánnyal bemegyek a szegedi rendőrkapitányságra.."
F_Viktor
@SystemError: Nem tudom ki a tanácsadója, de jobban tenné ha rád hallgatna, s nem lépné át a többiek tűréshatárát.

Ma hívtam a SIGNAL IDUNA biztosítót, a robot elmondta, hogy beszélgetésünk rögzítésre kerül, amit 5 évig tárolnak. Gyorsan belegondoltam, hogy mekkora háttértár szükséges minderre.

kubatovék nem szeretnék hogy egy ilyen naiv bértollnok a bíróságon szerepeljen, nem kell hozzá jó ügyvéd sem, hogy elmondja mit, miért, ki,... Emlékezz a nyilvánosságra került bértollnokok oktatófüzetére.
SystemError
@F_Viktor:Persze hogy nem szeretné Kubatov, nem hülye az, pont ezért használja ki az ilyen agyatlanokat erre. Addig jó kutyus nekik, amig nem feltünően csinálja. De azt is láthattuk már riportban, hogy amikor az egyik "katona" túltolja annak elengedik a kezét.
F_Viktor
@Shikari: Most aztán könnyeket ejtettem miattad :-)
Mindketten azt írtuk le többször is, hogy van egy határvonal amit jó lesz nem átlépned!
Nagyon szeretem olvasni tőled is olvasni a fityesz propaganda szövegeit, de még nagyobb öröm számomra a válaszok. Amiben minden gondolkodni képes ember, majom, papagáj láthatja, hogy ti birkák mekkora kretének vagytok ;-)

Remélem nincs szándékod a jogi pályát választani, nagyon sokat kellene seggelned egy diplomáért, s akkor is csak a qva szar ügyvéd válna belőled.
F_Viktor
@SystemError: Kicsi pénzért találnak helyette másik nyomorékot aki hajlandó porig alázni magát.
SystemError
@fideszes gyökér: Na igen.. Ez is egy érdekes pont, hogy egy egészséges ember visszacsatolásra vágyik a saját közösségétől, ahová azért tartozik, mert szociális kapcsolatokra vágyik, mint minden élőlény ezen a bolygón. Nem véletlen Shikari hovatartozási agyréme sem, amiben természetesen good mode-ő az aki ezt eldönti. A szociálpszichológia az ilyet tudathasadásos szociopatának nevezi, akinek az nyújt élvezetet, hogy más közegbe jár mosolyogva gyülölködni. Egy példa erre pl Morvai Krisztina, aki nyilvánvalóan megőrült jó pár éve, sajnálhatnám is, mert az előélete és pályafutása teljesen ellentétes az eddigiekkel, de ez is csak azt bizonyítja, hogy már akkor is túlkonpenzált csak a másik oldalon vezekelt.. Nála is megfigyelhető az szociálisan deviáns viselkedêsforma, hogy mosolyogva gyülőlködik. Nem mérgesen vagy szomorúan, hanem mosolyogva.. Ezek az emberek magukat utálják és a végletesen fellengzős, harocok klubbja parádézással próbálják önigazolni magukat, de ennek vagy egy ideg osztály vagy/és börtön lesz a vége, mert ahogy ezt a kis szociopata önigazolást nyomják valami hovatartozási agyrémbe csomagolva, szépen lassan teljesen elvesztik a valósággal a kapcsolatot. Shikari ehhez még egy minden kérdésében gerinctelen patkány is, aki csipőből hazudik és mivel szociopata másnapra el is hiszi és bele is éli magát az igazába, amit persze két sorral feljebb meghazudtól azonnal több poszt. Őszintén sajnálom az anyját, lehet valaki hülye vagy furcsa, de a gerinctelen szarháziságot szerintem minden szülő kudrarcnak éli meg. Pedig biztos vagyok benne, hogy nála valamilyen hormonális funkcionális rendellenesség az alap...
F_Viktor
@SystemError: Szerintem sem kell túlspilázni, egyszerűen fizetett bérenc.
F_Viktor
@SystemError: Ez a @Shikari: gyerök is egy ezek közül:
"A hónap Facebook-bejegyzésében leplezte le a fideszes trollgyárat a keszthelyi ellenzék"
alfahir.hu/2019/07/16/keszthely_trollok?fbclid=IwAR3oZUB3k6JmR3lurd7LrTQC6rW-qZQ_pmPx0mSDe62XjIv7JKSu8JgDlv4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.