Húsz év börtönbüntetésre ítélte a bíróság Brittany Zamorát, a 28 éves tanárnőt, aki szexuális viszonyt folytatott egyik 13 éves diákjával.

Jó, és igaz ember vagyok, aki elkövetett egy hibát, amit mélyen megbánt. Egész életemben tiszteltem a törvényt, és próbáltam minden egyes pontját betartani. Semmilyen formában nem jelentek fenyegetést a társadalomra

– mondta a bíróságon a fiatal nő.

Zamorát 2018-ban tartóztatták le, miután az áldozata szülei megtalálták a fiuk telefonján a neki írt üzeneteket, és feljelentést tettek. A fiatal tanárnő férje könyörgött a szülőknek, hogy ne keverjék bele a rendőrséget az ügybe. Az mondta, tudja, hogy a felesége nagy hibát követett el, de csak azért, mert annyira szereti a gyerekeket.

A tanárnő háromszor lépett szexuális kapcsolatba a diákjával, egy alkalommal egy autóban. A viszonyuk egy osztálytermi közös beszélgetéssel indult. Zamora flörtölni a fiúval, majd meztelen és fehérneműs képeket küldött neki. Egy üzenetben azt írta:

Ha otthagyhatnám a munkámat, egész nap veled szexelnék.

Amikor az áldozat tanúvallomást tett a bíróságon, azt mondta, nem is emlékszik rá, hogyan jutottak el az ártatlan üzenetváltásoktól a szexig.

Zamora egyszer orálisan kielégített egy fiút az osztályteremben, majd egyszer az autójában. Máskor a nő az éjszaka közepén a fiú nagyszüleinek házához hajtott, és rávette a diákot, hogy szökjön ki hozzá. Egy másik alkalommal a nő rávette az áldozat 11 éves barátját, hogy álljon őrt az iskolában, míg ők kettesben maradnak az osztályteremben.

Az áldozat szülei beperelték a fiuk iskoláját fenntartó tankerületet, mert szerintük, ha az iskolaigazgató időben lépett volna az ügyben, a legrosszabb elkerülhető lett volna. Két és félmillió dollár kártérítést követelnek.

Cikk- és címlapkép: Twitter/ABC15 Arizona

(nypost.com, 24.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Felháborító,elítélni valakit azért mert a szakmáját gyakorolja? Én ilyen odaadó tanárnőt hogy
nem tudtam kifogni suttyó koromban,aki sosem volt goromba?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desir62
Bár nekem lett volna anno ilyen tanárnőm, el koptattam volna a répámat.
terlasz
A tanárnőnek vége, a fiúnak örök élmény, az élelmes szülők is nagyon jól járhatnak, ha megítélnek nekik egy szép summát a 2,5 millióból. Büntetés legyen, de olyan mértékű, amivel tönkre tesznek egy életet.
simmering73
Micsoda gané szülők vannak. Kutakodnak a gyerek telefonjában.
Aki Én
Ezek idióták. Bármelyik egészséges 13 éves fiúnak ez lenne élete legszebb élménye. Nem mondom, hogy ne büntessék meg, de azért ez durva túlzás. Ha engem 13 éves koromban leszopott volna az egyik fiatal tanárnőm, a mai napig abból táplálkoznék.
ila51
ez is egy bizalmi állás ezek szerint ...mint én a nőgyógyászomhoz , vagy az autószerelőmhöz viszonyulok ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.