Az ellenzék nem tiszteli, sőt semmibe veszik a magyar emberek döntését, a választók akaratát.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ejha a bevándorláspártiak báncsák a KORRUPCIÓS PÁRT császárKÁJÁT, mert ahhoz is nyulkapiszKOSKODIK, amely csupán az eszköze lenne, ha ellent tudna állni a KÍSÉRTÉSNEK, mivel lehet benne "is" egy, két vonó!
Nessy
Már elnézést, de némi félreértés van! Azért küldött az ellenzék képviselőket Brüsszelbe, hogy az ő érdekeiket védjék! Ha csak és kizárólag a fidesz érdek képviseletét akarták volna, akkor mindenki a fideszre szavaz! Érthető??? Vagy írjam le még egyszer?
Mit is mondott O.V. az ellenzék feladatáról, ellenzéki korában? Vagy az már rég volt, és őket ma már csak hódolat illeti, s nem bírálat? Az ellenzék meg már ellenség?
kereső
"Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő". má' itt hibádzik a dolog. Mert olyan, hogy kdnp nem létezik- nem tudom mióta nincs megmérettve választáson, támogatottságát nem mérik, cyakis és kizárólag trükkök százainak köszönhetően szerepel mint "külön" frakció a magyar parlamentben. A keresztényi mivoltukról meg ne beszéljünk, mert az csak és kizárólag szavakban létezik.Tetteikben Jézus összes tanitásával szembemenve cselekednek.
Akik nem a fidess-kdnp "közös"listátájára szavaztak, mintegy 1600 ezer ember, azért tették, hogy az ő képviseletükben szólaljanak fel az eu parlamentjében a fidess/orbán ámokfutása ellen- hallják meg általuk a mi hangunkat , akik nem értünk egyet azzal, hogy orbán egy új fasiszta diktatúrát épit ki Magyarországon. Eddig az eu parlamentjében nem volt olyan ellenzéki képviselő, aki bátran kiállt volna miértünk- az ország egyik felének érdekkeiért. Hát most van, és azért vannak ott a momentumos lányok- hajrá Kata,Anna, - azért vannak ott a dk-s képviselők,-hajrá DK- az mszp-s.Újhelyi- hogy mindazt a gazemberséget elmondják amit orbán csinál. És eddig jól csinálják, semmi keresnivalója egy eu-t bomlasztó párt képviselőinek az eu tisztségeiben. Nekik ajtó mögött a helyük!
Csizmás Kond
Brüsszelnem nem pártérdeket kell védeni hanem ország- és népérdeket...
Aki nem ezt teszi az áruló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.