Angela Merkel az elmúlt három hétben háromszor remegett látványosan nyilvános szereplései során. Német kormányzati források szerint a történtek mögött pszichológiai okok állhatnak. A kancellár kitérő válaszokat ad a felmerülő kérdésekre, és ezzel nyitva hagyja a kérdést a jövőbeni alkalmasságáról – egyúttal pedig erodálhatja a belé vetett választói bizalmat.

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az a baj, hogy a német kancellár vélt betegségével többet foglalkoznak, mint a mi nemzeti betegünk állapotával.
Commenter
A világ egyik legbefolyásosabb politikusával szemben, a nemzeti beteg Európában nem tényező. Nem érdekli igazából sem az EU-t, sem a Néppártot hogy konkrétan felépített egy sajátságos diktatúrát, csak annyit tud az EU mondani, hogy ma már nem lenne Magyarországnak helye az EU tagállamok között. Ez ellen nemcsak szólni, tenni is kellene.Magyarországnak valószínűleg addig kell sajnos tűrnie a nemzet betegét amíg él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.