A tizenötmilliós magyarság világnemzet, a közös cél pedig ezt a nemzetközösséget minél szorosabb hálóban összefogni – hangzott el a Gombaszögi Nyári Tábor keddi megnyitóján. A felvidéki fesztivál és szabadegyetem nyitónapjának előadói hangsúlyozták: az ötszázezer fős felvidéki magyarság túlélése, megmaradása szempontjából elengedhetetlenül fontos az összefogás, ha a jövő évi választásokon képviseletet szeretnének szerezni a szlovák parlamentben. Elhangzott, a választásokon túl népszámlálást is tartanak Szlovákiában, amellyel kapcsolatban megjegyezték: „a népszámláláskor megszámoltatunk, megmérettetünk, és remélhetőleg nem találtatunk könnyűnek”. A tizenötmilliós magyarság világnemzet, a közös cél pedig ezt a nemzetközösséget minél szorosabb hálóban összefogni – fogalmazott köszöntőjében Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős biztosa a Gombaszögi Nyári Tábor megnyitóján, kedden. Mint kiemelte, 2010 óta a határon túl indított programokkal, kulturális...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
újra kéne számolni mert neresen van az 20 millió is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
újra kéne számolni mert neresen van az 20 millió is.
Aki Én
@durbincs: mér, maga ? nem ? 15 ? millió???
hangok a fejemben
Világnemzetnek dukál egy kapu a világra. Hajóra magyar! (tudom, hogy ez kereskedelmi cucc, de akkor is!)

Sajnos a gané rohadék tolvaj rablóbandától csak erre teltet:

hvg.hu/gazdasag/20190717_Nem_kikotot_hanem_elhagyott_ipartelepet_vett_a_kormany_Triesztben?s=hk

168ora.hu/penz/kikoto-trieszt-szijjarto-peter-171269
Aki Én
@durbincs: mi,maga ,valami? román,szakértő ?,
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, lator hulladék, Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az látszik!
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.