A tizenötmilliós magyarság világnemzet, a közös cél pedig ezt a nemzetközösséget minél szorosabb hálóban összefogni – hangzott el a Gombaszögi Nyári Tábor keddi megnyitóján. A felvidéki fesztivál és szabadegyetem nyitónapjának előadói hangsúlyozták: az ötszázezer fős felvidéki magyarság túlélése, megmaradása szempontjából elengedhetetlenül fontos az összefogás, ha a jövő évi választásokon képviseletet szeretnének szerezni a szlovák parlamentben. Elhangzott, a választásokon túl népszámlálást is tartanak Szlovákiában, amellyel kapcsolatban megjegyezték: „a népszámláláskor megszámoltatunk, megmérettetünk, és remélhetőleg nem találtatunk könnyűnek”. A tizenötmilliós magyarság világnemzet, a közös cél pedig ezt a nemzetközösséget minél szorosabb hálóban összefogni – fogalmazott köszöntőjében Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős biztosa a Gombaszögi Nyári Tábor megnyitóján, kedden. Mint kiemelte, 2010 óta a határon túl indított programokkal, kulturális...

(Forrás: pestisracok.hu, durbincs által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
újra kéne számolni mert neresen van az 20 millió is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@durbincs: mi,maga ,valami? román,szakértő ?,
durbincs
@Aki Én: De maga lakik 1000km-re a Ploesti bányába zárva ? mint 50IQ-s szerencsétlen ?
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, lator hulladék, Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az látszik!
durbincs
@tulipan: bányabogár magára eza@csak húgy...: a vizeletes kőlator ? má megint bokáig-csak-reávizelt ? S 1000km-re ?
Hej @tulipan: @tulipan: de akkor megint csak maga az az 50IQ-s félvakbányásbogár, akit napsárgára vizelt ?
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik is!
durbincs
@tulipan: bányabogár magára eza@csak húgy...: a vizeletes kőlator ? má megint bokáig-csak-reávizelt ? S 1000km-re ?
Hej @tulipan: @tulipan: de akkor megint csak maga az az 50IQ-s félvakbányásbogár, akit napsárgára vizelt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.