A tizenötmilliós magyarság világnemzet, a közös cél pedig ezt a nemzetközösséget minél szorosabb hálóban összefogni – hangzott el a Gombaszögi Nyári Tábor keddi megnyitóján. A felvidéki fesztivál és szabadegyetem nyitónapjának előadói hangsúlyozták: az ötszázezer fős felvidéki magyarság túlélése, megmaradása szempontjából elengedhetetlenül fontos az összefogás, ha a jövő évi választásokon képviseletet szeretnének szerezni a szlovák parlamentben. Elhangzott, a választásokon túl népszámlálást is tartanak Szlovákiában, amellyel kapcsolatban megjegyezték: „a népszámláláskor megszámoltatunk, megmérettetünk, és remélhetőleg nem találtatunk könnyűnek”. A tizenötmilliós magyarság világnemzet, a közös cél pedig ezt a nemzetközösséget minél szorosabb hálóban összefogni – fogalmazott köszöntőjében Szilágyi Péter, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős biztosa a Gombaszögi Nyári Tábor megnyitóján, kedden. Mint kiemelte, 2010 óta a határon túl indított programokkal, kulturális...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kookas
újra kéne számolni mert neresen van az 20 millió is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kokopelli
@Aki Én: ...és mind a 15 millió magyar? (hány magyar él a Kárpát-medencében?)
A tótókat,schwabokat,cigányokat és a többi nemzetiségieket levonva mennyien lehetnek?
Kookas
újra kéne számolni mert neresen van az 20 millió is.
Aki Én
@durbincs: mér, maga ? nem ? 15 ? millió???
hangok a fejemben
Világnemzetnek dukál egy kapu a világra. Hajóra magyar! (tudom, hogy ez kereskedelmi cucc, de akkor is!)

Sajnos a gané rohadék tolvaj rablóbandától csak erre teltet:

hvg.hu/gazdasag/20190717_Nem_kikotot_hanem_elhagyott_ipartelepet_vett_a_kormany_Triesztben?s=hk

168ora.hu/penz/kikoto-trieszt-szijjarto-peter-171269
Aki Én
@durbincs: mi,maga ,valami? román,szakértő ?,
tulipan
@durbincs: Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, lator hulladék, Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az látszik!
tulipan
@durbincs: : Narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.,akkor Te vagy ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.