Az Európai Parlament strasbourgi ülésszaka alatt megtartották első, úgynevezett ellenzéki kerekasztalukat az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Momentum és a Jobbik EP-képviselői.

Erről Ujhelyi István számolt be Facebook-oldalán.

Mint írja,

a strasbourgi plenáris ülés szünetében megtartották az első, úgynevezett ellenzéki kerekasztalt, amelynek keretében az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Momentum és a Jobbik EP-képviselői a következő időszakban folyamatosan egyeztetni fognak egymással a Magyarországot érintő szakpolitikai kérdésekben.

Céljuk, hogy "minél hatékonyabban fel tudjanak lépni az európai Magyarország és a magyar polgárok érdekében".

Forrás: HVG, ATV

Címlapi kép: MTI/Kovács Attila

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
legalább ott kint értsetek szót egymással!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@F_Viktor: Nem élt, hanem irtózatos módon visszaélt orbán az (elcsalt?) kétharmados többségével, amit nem az ország javára, hanem az ország ellen tett. Elzárta a felzárkózási lehetőségeket a Nyugattól és orosz gyarmat lettünk miközben azt harsogta hogy nem leszünk az EU gyarmata. Egy demokratikus államközösségben senki sem gyarmat.Guy Verhofstadton, Judith Sargentinin és Frans Timmermanson kívül nem sokan szóltak ellene. Felháborító, hogy hagyták hogy ezt tegye az országgal és végtelen cinizmussal még ki is nevesse demokrata kritikusait, mind itthon mind külföldön. Felhatalmazásuk lenne mégpedig az, hogy az uniós szabályokat folyamatosan megszegte.Ma már fel se vennék az országot az unióba.
Szeparepa2
Akkor sürgősen EU, ENSZ, Europol és Interpol zár alá venni az országot! Ezerfős nemzetközi nyomozócsoport kell és tökéletesen alapos teljeskörű átfogó tényfeltárást minden téren... a tűrhetetlen pofátlan országkirabló náci szarbándiktatúra felszámolására, ami nem csak a magyaroknak, hanem az EU-nak és a világnak is őrjítő szégyene...
Desischado
@Szeparepa2: Jó lenne, csak ahogy F Viktor írta, az Unió nem tesz semmit!
Klubtag
Ebből is látszik, hogy a külföldi befektetők igényei, érdekei mennyivel előbbre valók a demokrácia elemeinek védelménél...és ezek a befektetők döntően olyan országok tőkései, melyek meglehetősen szigorúan őrzik saját kivívott előnyeiket.
F_Viktor
@Desischado: Talán most másképpen lesz, az EPP-n belül is kapja orbán a pofonokat, merész döntésük volt a felfüggesztés közvetlen a választások előtt.
Nem látom esélyét, hogy a fityesz sokáig maradna a Néppártban. S jönnek majd az eljárások, s a pénzosztásnál sem lesnek majd az első sorban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.