Tisztában voltunk azzal, hogy ez a Cseh nevű förmedvény nem sok jót fog tenni a magyarok érdekében az EP-ben. El is kezdte a munkáját, megbízását Katka, amit büszkén meg is osztott Facebook-oldalán, amitől egy magyar embernek felfordul a gyomra. Nem szaporítanánk tovább a szót. Íme:   “Felszólalásom Ursula von der...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

132 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hát én is elokádom magam az ilyen vadhajtásoktól, durbincs féléktől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Hát én is elokádom magam az ilyen vadhajtásoktól, durbincs féléktől.
CsipkeRózsa
A vadhajtasok.hu egy szemét lap, aljas uszító cikkekkel, undorító hozzászólásokkal. Egyre gyakrabban fordulnak elő az ilyen behozott írások a propin.
Commenter
@durbincs: Fura amit ideírt. Maga szerint miért gyilkos az EU? Ha nacionalizmus és az orbánizmus féle förmedvény "óriáscsecsemőre" céloz akkor igaza van. Orbán illiberális álkeresztény Magyarországa egy hibbant modern Néró kísérlete egy néppel, és annak jövőjével. Ezt kell megállítani az EU-nak valóban. Ha meg arra céloz hogy orbán megölte a 30 éve létrejött Magyar Köztársaságot az még furább.
Nessy
Ajánlom a vadhajtás hányingerrel küzdő olvasóinak a Daedalon tablettát. Ha még kapható. Hányás, hányinger ellen kiváló!
Dr plágium
@CsipkeRózsa: Durbincs kedvenc lapja, állandóan felteszi. Komolyan mondom Kuruc Infó ezerszer jobb, ott legalább mindkét oldalt ostorozzák (csak a stílussal van bajom).
kereső
Mit mondjak, izlések és pofonok különböznek. Nekem kimondottam tetszett Cseh Kata felszólalása- az azt kisérő tapsból itélve, nem voltam egyedül.(én csak itthon a neten)
Commenter
@Nessy: kapható, vény nélkül, bezzeg az algopyrin vényköteles, a Fentanyl a műtétekhez hiánycikk.
colibri
Elég volt a címet elolvasni és egyből tudtam, hogy ki ollózott és honnan... Beleolvasva az idézett oldalba fogott el igazán a hányinger, a büdös életben nem nyitom meg többet azt az oldalt!
F_Viktor
@CsipkeRózsa: Írod:
"A vadhajtasok.hu egy szemét lap, aljas uszító cikkekkel, undorító hozzászólásokkal."

Ez a szenny toroczkai és a sajátjának hitt hazánk lapja, ezért nincs benne kormánykritika, ezért érez @Sámannus: "ruszki dumát".
Jozefina
Cseh Katalin semmi rosszat nem mondott!!! Ám lehet, hogy ettől fordulnak fel a cikket írók és azt közzé tevők is!!!
F_Viktor
Cseh Katalin felszólalását csak egy helyen javítanám ki:
"A következő Bizottságnak konkrét biztosítékokat kell kinálnia, amivel megvédi a magyar jogállamot..."

A magyar jogállamiságot már nem megvédeni kell, hanem vissza kell állítani!
Dr plágium
@durbincs: Már kértelek hogy NE SZÓLJ HOZZÁM! Nyugodtan nyaljad a lócitromot anyáddal együtt, drukkolok hogy lakjatok jól belőle.
Borsodi
Én bírom Katát és kitartást kívánok neki,rám jó hatással van ,én ha okádni akarok a fidesz-kdnp bármelyik tagja tökéletes hánytató.
www.youtube.com/watch?v=JN5Wl3S173U Hánytató hazugok azóta már mennyi muszlint hoztak be fű alatt?
Sámannus
Idd inkább a tajgában a lóvizeletet, hasznosabb leszel.
Csizmás Kond
Egyes uniós jelöltek akiket azért küldtek oda, hogy a közös vezetésben valamit tegyenek európáért sajnos nem tudnak túllépni az utcai orbántakarodjon és ott is ugyanott kezdik ahol itthon abbahagyták...na ezért nem érnek semmit.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Bolhás, helyesen teszik, a magyar választóikat-, választóik érdekeit képviselik az EP-ben, az EU bizottságokban! S ezt eddig jól teszik, gratula nekik!
simmering73
Korrekt beszéd. Ettől kapnak agylobot az illiberális patkányok.
verőce21
Szóval az ellenzék azt várja, hogy Brüsszel felülírja a magyar választópolgárok akaratát. Tankot nem hívott be az elvtársnő?
Tökéletesen ugyanaz mintha a kommunistákat hallanám, cserékjük ki a következő szavakat:
- európa = szovjetunió
- demokrácia = kommunizmus
- jogállamiság = szocializmus
verőce21
Mindig is voltak olyanok akik a nagyhatalmi kegyeket kereső génjeiket nem tudják megtagadni. Katalinunk ilyen géneket hordoz. Mi lenne a megoldás? Ezt a mutálódott gént nem kell tovább örökíteni...
verőce21
Nekünk itt Magyarországon az egykori kommunista, majd liberálisokká lett kripto-zsidókból a leges-legbecstelenebb alja jutott!
bencemacska
@durbincs: ma, 18:00
Illett volna hozzátenned, hogy az idézeted nem Cseh Katalin szövege, hanem egy fidesz-fan kommentje!
Idézni "csak pontosan, szépen".
Most olvastam ezt a szenny "lapot" életemben először és utoljára.
teuton
@verőce21: O1G-re gondolsz? Akkor igaz, kommunista volt, az egesz csaladja is, aztan liberalis, aztan polgari, mostanra meg jobboldalinak mondja magat, valojaban jobbszelsö. Nalunk ezt szelkakasnak hivjak, de ezek szerint akkor te is utalod.
kereső
@verőce21: tegnap 23:20 szépen megjegyezted a pártállami brossúrát- kend az ellenfélre/ellenségre, amit te magad teszel.Hiszen a fidess az aki ismét teret ad az oroszoknak, putyin világbirodalmi álmainak. Nem leszünk gyarmat mi?Csak akkor, ha az oroszok gyarmata lehetünk. Hazug vagy kishenceg.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Félrebeszélsz fiktor, őket ti választottátok és ha arra kérik a zuniót, hogy korlátozzon titeket abban mi a jó ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...szerintem nem...viszont legalább nem is áskálódik.
verőce21
A liberálfasiszták elvesztették a migrációs vitát, ezért kellett előhúzniuk a klímakatasztrófában való vallásos hitet, hogy legyen olyan témájuk, amelyben ők írják a hipotéziseket, és el tudják adni általa a politikai, ill. gazdasági termékeiket.
Aki Én
Már a gyermeteg, gúnyolódó stílus olyan, hogy attól elokádja magát az ember. Akinek ezek a vadhajtányos csávók a hiteles, értelmes igaz magyar emberek, azokat régen elvesztettük. Szerencsére a magyarok nagy többsége nem ilyen. Ezek a beteg és buta emberek csak az ilyen ostoba @verőce IQ 21: féléknek jönnek be. Szánalmas amit ez a lúzer suttyó is ideszarik nagy pofával, nagy öntudattal. Csakhogy ahhoz kéne némi intelligencia is.
Ezeknek csak az a magyar, amit orbán kisebbsége annak ítél.
Az ország 80 %-a nem fideszes!!!
Aki Én
@durbincs: @verőce21: @Csizmás Kond: Van némi fogalmatok, hogy ez a szennylap miért nem ír a mindent behálózó korrupcióról?
Áh, persze, hogy nincs...
tulipan
A normális ember természetesen, attól OKÁDJA EL magát, aki ezt a mocskos cikket KIOKÁDTA MAGÁBÓL és attól, aki ezt idehozta!!!
reagens
Az nem magyar érdek, ha a Momentum és társai nem szavazzák meg bizottsági tagnak a velük egyet nem értő politikai tényezőket.
Ez a magyar érdekek ellen van és Magyarországra nézve hátrányos következményekkel jár.
Érdemes elgondolkodni ezeknek a képviselőknek a munkálkodásán!
jesz
nem olvastam a hírt, mert ennek a nőnek a neve hallatán tényleg hánynom kell..

érdekes, senkit nem érdekel, hogy ez a picha szülész-nőgyógyász létére lelkes támogatója egy olyan cégnek, amely az élve született újszülöttek szerveivel kereskedik...

mégegyszer: az élve született egészséges gyermekek szerveivel kereskednek..tehát megölik, mert az anyának nem kellett..(ha ez igaz)
ja, még valamit..ez is hazánkat képviseli...mondom Magyarországot.
tulipan
@verőce21: Az ÚJNÁCI NARANCSOS AGYATLATLANOK elvesztették a migrációs vitát, ezért kellett BELEEGYEZNIÜK, az előzőleg kereken ELUTASÍTOTT klímaTÉMÁBAN amelyben végül csak kénytelenek lesznek TUDOMÁSUL VENNI, hogy a FELVÁZOLT a hipotézisek, a VÁRHATÓ valóságot tükrözik és nagyon is befolyásolni fogják, mégpedig rövidesen, a tényleges politikai, ill. gazdasági folyamatokat, akár tetszik, a náciknak, akár nem!!!.
Nessy
@jesz: Jézus, Mária! Honnan veszed ezt az őrültséget? Tényleg lassan belebódul az ország egy része ebbe az eszement politikai katyvaszba!
jesz
@Nessy: nem a piacon sugdolózva terjed, hanem a rádijóból...de itt a neten is olvashatsz róla..ezért nem részletezem..
ha kell védem is..például a botmixeres küretet ráfogták, pedig nem ő mondta öt évvel ezelőtt, hanem paprika kinga, ez a picha csak lelkendezet a botmixeres kaparás-hasonlaton... és ez végzett szülész-nőgyógyász(dr.)
tudode
Na ez az!
.
Hányinger egy olyan ország élete, ahol a GIMNAZISTÁTÓL kezdve mindenkibe belemar ŐFÉLESÉGE sértettsége okán még a sajtó is, amelynek nem a POCSKONDIÁZÁS, az objektív tájékoztatás lenne a feladata.
.
Cseh Katalin egy percben nagyon értelmesen szólt hozzá a finn soros elnökség vitaindítójához, több millió állampolgár nevében, hogy kérjék számon ŐFÉLESÉGÉN a jogállamiság sárba tiprását, az EU megosztásáról nem is szólva!
Nessy
@jesz: Ha az ember mindent elhinne elhinne, amit a neten olvas, tudathasadásos lenne!
Desischado
Cseh Katalin nagyon jól beszélt. Persze a narancsködös, fidesznyik agyhalott gerincteleneknek ez egy knoc out.
Madácsi Pali
Durbincs! A MAGYAR EMBEREK TÖBBSÉGE, tudod akik nem szavaztak ártunk és qurmányunkra de azért magyarországon születtek és magyar az anyanyelvük, viszont a fényességes O1G tagadja magyarságukat, tőled és az ilyen baromságoktól hányja el magát.
verőce21
@Aki Én: (09:00) "Az ország 80 %-a nem fideszes!!!"? - Még te nevezed magad értelmes embernek, te Kretén?
Csizmás Kond
@Horizont: ...így van, mert itthon az egy politikai csata de kint már a közös jövőért kéne tenni valamit nem félnótásokat keresni akik jelentésekkel támadják a tagországot...mert azt bárki teszi hazaáruló.
desir62
@durbincs: Hogy tudtál fel jönni. amikor lift sincs?
desir62
@verőce21: Honnan veszed ezt, te agya ment 10%-os.
Macskaszem
A vadhajtás egy selejtes kinövés a nemes növény testén, és ha nem metszik ki tőből, elburjánzik és megöli azt. Cseh Katalin éppen nekilátott a metszésnek, én drukkolok neki.
luiz
Nem hiába lett kiadva az útjuk ezeknek az analfabétáknak a jobbikból. Az Iq-juk majdnem megüti egy ruhaszárítóét :D Pszichiátriai eset az összes az áruló mi gyatyánk mozgalommal együtt
bencemacska
@jesz: ma, 09:14
"lelkes támogatója egy olyan cégnek, amely az élve született újszülöttek szerveivel kereskedik..."
1. Nem hiszem el, hogy ilyen cég létezik, Európában főleg.
2. Ha te tudod, hogy van ilyen , mikor tettél feljelentést az illegális tevékenység miatt?
3. Ha nem tettél, és tudsz róla, te is bűnpártoló vagy. Esetleg rágalmazó?!
Tudtommal a fidesz jelöltje is szülész nőgyógyásznak készült, csak nem fejezte be. Ő is ismeri ezt a céget?
bencemacska
@jesz: ma, 09:29
Melyik rádió a te "rádijód"?
Ha azt válaszolod, hogy a Mária rádió, földhöz csapom magam!
jesz
@bencemacska: hallgatod a Mária rádiót?
verőce21
Amikor beléptünk az EU-ba, még nem sejtettük, hogy ezekkel a degenerált liberálisokkal kell majd harcolnunk.
Amire mi belépünk valamilyen szervezetbe, addigra mindig a hülyék vannak túlsúlyban.
Macskaszem
@durbincs: Maga mit szeret, lisztkukacot, gilisztát, lótetűt? Belógatnám magának.
tulipan
@durbincs: Te, román narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányában?? Hogy téged mé' is nem puszítitott el időben az a banya, román anyás, te rohadt álnemzethy!!
papa.49
@Macskaszem: A csutitetű seggét azért látható csak az egyik fele ))))))))))))))))))))))))))))))))
CsipkeRózsa
@verőce21: ma, 17:36

A liberálisok nem lehetnek degeneráltak, mert tudnak gondolkodni, ráadásul normálisan.
Macskaszem
@durbincs: Egyszer úgyis bekapja a horgot!!!
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányába? Az a romány banya anyád, mé is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT?
papa.49
@durbincs: Ma voltam Ócsán a haverok megígérték megkeresnek, és kiszakítják a maradék farkadat is
tudod tudják hol kell keresni a propi szerkesztőségében, tehát ha estére elindulsz haza (a csutitetű seggébe)
akkor nem csak az árnyékod fog követni, mert már kurvára utálják ezt a hibbant ócsázásodat ))))))))))))))
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányábaM? Az a romány banya anyád, mé is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT? Ahelyett, hogy éppen Ócsán, ÁLLANDÓAN, az Echo-TV-t bámulta volna?
kokopelli
@CsipkeRózsa: Nálad a pont! Amikor M.o. belépett az EU-ba,akkor a Zorbán és schleppje
még hangos liberális volt! Akkor ki váltott irányt? Hát nem a csuti lett illiberáltfasiszta?! Igen!
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"A liberálfasiszták elvesztették a migrációs vitát, ezért kellett előhúzniuk a klímakatasztrófában való vallásos hitet..."

Vergőce, te Isten legnagyobb barma, te mocskos hazaáruló, aki orbán segge kedvéért még az sem zavar, hogy unokád testére rá fog száradni a bőr a hűségtől!

Írod:
"Amire mi belépünk valamilyen szervezetbe, addigra mindig a hülyék vannak túlsúlyban."

Látom észrevetted, Európa népe nem kér a jobber illiberális fasisztákból!
tulipan
@F_Viktor: Narancsos szokás szerint nem HAJLANDÓ elismerni a VERESÉGET!, Inkább a baromságait üvöltözi!!!
verőce21
@F_Viktor: (19:23) Elég nagy szellemi szegénységi bizonyítvány rád nézve, hogy te egyiket sem vetted észre!
F_Viktor
@tulipan: Nehéz jelzőket találni az ilyen degenerált barmokra, de remélem követi Keresztapját a pokolba, a gecik bugyrába.
verőce21
@F_Viktor: (19:23) "hogy te egyiket sem vetted észre!" - azokból, amiket beírtam!
Te szellemi szegénylegény!
F_Viktor
@verőce21: Én még azt is észrevettem, hogy az EP választások óta rettegsz a börtöntől, Frankón összevissza vagdalkódsz csak.
Megnyugtatlak, lesz majd ember aki Frankón kampányolni fog az eltűnt dosszié miatt!
verőce21
@F_Viktor: Ezt is leverted, mint vak a poharat! :)
Miért erőlködsz?
verőce21
Siklósi Gergely párbajtőr egyéni világbajnok!
F_Viktor
@verőce21: Erről írtam, félelmedben kihalt belőled az értelem nagyon halványka szikrája is!
hangok a fejemben
Igazából teljes az identitászavar a fideszesekben.
Teljes a katyvasz a fejekben a sok váltás után, mert Orbán már volt minden és annak az ellenkezője is.
Jelenleg István és Koppány; sámánok, táltosok és kereszténység között őrlődnek jelenleg - és egy táborba vannak zárva...
Nemcsoda, hogy dilis és egyre dilisebb ez a bagázs.
hangok a fejemben
Ja, meg a "Ruszkik haza." nagyívű beszéddel fesztiválokon kampányoló Orbán soha semelyik más országban nem látott módon uszítja ránk őket újra eladósítva, kiszolgáltatva nekik minket hazaáruló módon.
Eddig utálniuk kellett az oroszokat, most meg szeretniük...
Ez az egész úgy ahogy van, beteg!
Orbán beteg világa...
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te narancsos seggnyaló, undorító, kocsonyás, vizelettel, sárgára vedelt bányaféreg, rongy, senkiházi, lator hulladék, Félfarok! Na,.szóval akkor Te vagy ITT, ugyebár már megint csak az 30IQ-s félvak-süket bányásnogár is, aki a sok vizelettel narancssárgára vedeled magad ? Te gusztustalan, romány, nyalolnc hányadék, 1000 km-re tőlünk az egyik 1 Ploesti bányába zárva!, agyatlan bunkó,. nem is tudsz magyarul, az jól látszik, ahogy az is,látszik rajtad, van még lejjebb a bányákban ? osztán, mond má',,ezzel a deli-jóképűvel vedeled azt a bányalóvizeletet, már 1 hete a Ploesti bányába? Az a romány banya anyád, mé' is is nem tudta, már elpusztítani időben ezt az ÖRD9ÖGI GONOSZSÁGODAT? Ahelyett, hogy akkor is, éppen Ócsán, az Echo-TV-ben, a röfödet bámulta volna? A külföldieket bántalmazó horda tagkjai, a TI haverjaitok voltak, nemde? Látszik ám a hiányos a neveltetésetek ? azt bányás-óvódába se jártatok - + a lócitromokon nőttetek fel .ugyibár, te román KRETÉN?
tulipan
@Horizont:: Persze, hiszen erősen rontotta az ország hírnevét!
verőce21
@F_Viktor: (20:10) Miről írtál, te Kretén?
Azt sem tudod néha, hogy hol vagy!
verőce21
@CsipkeRózsa: (19:01) Akkor te nem lehetsz liberális! :)
tulipan
@CsipkeRózsa: A SZOKÁSOS narancsos, kretén MÓDSZERÜK!!! HAHAHAHA
kamazuka
nekem úgy jött le,hogy semmit sem mondott.
tulipan
@durbincs: Há' téged már megint előástak, a ploesti bányák ,legmélyérőr, te bunkó narancsos seggynaíló elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok??
Borsodi
@Desischado: Valóban büszkék lehetünk,hogy egy szellemi toprongy szégyen teljes külsővel felszólaló után.Egy csinos értelmes fiatal nő képviseli a hazánkat és elmeri mondani,mennyire kiszolgáltatottak vagyunk a kormánynak.Hagy tudják meg mi folyik az országban szuper volt Katalin csak így tovább .www.youtube.com/watch?v=m1Qp92SFdlI
namihami
Óh, nem. Ahhoz elég a ti "" cikkeiteket"" csak megközelíteni. Olvasásuk már súlyosabb betegségekkel jár.
Ezek egyike a teljes agyi leépülés, ami az olvasótáboruk tökéletes és szignifikáns jellemzője.
over
Milyen magyar szerető az, aki a magyarok háromnegyedét utálja?
Borsodi
@durbincs: Te szerencsétlen nyomorult kis féreg ne magadból indulj ki,inkább merd leírni honnan menekültél ide és milyen körülmények között éltél? Ha a véleményedet leírod az a te dolgod,de másokat ne fikázz folyamatosan mert a fagyi egyszer még visszanyal.
over
@fideszes gyökér: Ó, te szegény. Már itt rám találtál?

Ha "magyart szertőt" írok, akkor egyből elmúlik a savasodás a szervezetedből, és lúgosodsz?
Nem érdekel, hogy mit gondolsz rosszul.
A magyar ellenzék pont a hozzád hasonlók miatt tehetetlen béna lankadt pöcs.
Bocs!
over
@fideszes gyökér: Mi egy oldalon állunk és még észre sem veszed... Ez milyen már?
De nem érdekel, rúgj belém, ha már nincs más, akibe belerúghatnál.
Baráti tűz?
Néha előfordul.
tulipan
@over: Éppen olyan, mint MINDEN NARANCSOS seggnyaló, HARAMIA !!!
Aki Én
@verőce21: 12:19 Aki olyan mélységesen buta, hogy nem látja mit művelnek orbánék, sőt, megspékeli azzal, hogy nála értelmesebb embereket próbál meggyőzni a butaságáról, azt nehéz szép szavakkal jellemezni.
17:36 Amikor beléptünk az Eu-ba, orbánod épphogy kilépett az ifjú kommunista szerepéből, és még liberális élharcos volt a haverjaival együtt.
Te olyan mélysötét vagy baszki, hogy azt csak az érthetetlenül nagy önbizalmad übereli.
Ugyanúgy kisebbségben vagy itt, mint országosan.
verőce21
@Aki Én: (08:53) olyan mélységesen buta vagy, hogy azt hiszed látod, mit művelnek orbánék!
Aki Én
@verőce21: Az ország 80 %-a látja, mert egy cseppet több eszük van mint neked.
Buta vagy, és ezt minden megszólalásoddal bizonyítod is.
verőce21
@Aki Én: Ismét csak hazudsz!
Ha közel 3 millió szavazó támogatta Orbánt '18-ban a bizalmával, az a lakosság cca. 45%-a!
Vannak a közömbösek kétmillióan, így a lakosság jóval kevesebb, mint fele a bírálója Orbánnak! Ez minden normális demokráciában így működik.
Akkor miről, milyen 80%-ról beszélsz, te Kretén?
Aki Én
@verőce IQ 21: Ezt csak a magadfajta ostoba kretén hiszi így :)
Be is baszna ennek az országnak, ha a fajtád lenne többségben. Már rég kihaltunk volna.
Az ilyen megnyilvánulásaidból is látszik, hogy buta vagy, a propaganda tipikus áldozata.
Kellesz mint egy falat kenyér, jó vagy kontrasztnak és udvari bolondnak. Jókat mulatunk az egysíkúságodon. Nehogy abbahagyd...
advocat
Ezt a "vadhajtások" nevű - ettől okádni kell - förmedvényt olvassa valaki? Persze megfelelő mértékű agymosás után, semmi nem elképzelhetetlen.
tulipan
@Aki Én: Ezek a narancsos kretének, állandóan önmagukat igyekeznek BIZTATNI, az ilyesfajta, valóságtól tök elrugaszkodott, őrült, HAZUG ábrándokkal! :-)
tulipan
@verőce21: Te olyan mélységesen buta narancsos HAZUG TÖK vagy, hogy azt KÉPZÉLED , mit művelnek orbánék
verőce21
@Aki Én: (11:46) "...milyen 80%-ról beszélsz, te Kretén?"
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy?ja s TE leszel ott is, az egyszarvú, vizibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ? azért lehet is lehet a legpontosabban úgy jellemezni téged, hoyg te egy a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle?
tulipan
Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a Durbincs nevű förmedvény nem sok jót fog tenni a magyarok érdekében !
Commenter
Járókát és Deutschot sem kellett volna megszavazni
Borsodi
@durbincs: Te nagyon okos tudod hány km Ózd és Ócsa között a távolság? Elárulom 178km 2óra 30 perc .üdvözöl a silány ember.
Borsodi
@durbincs: Úgy látom Te igen bátor ember vagy találkozzunk.én kis gizda idős pali vagyok,vagy te gyere Ózdra.
tulipan
@durbincs:Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle?
Lepényleső
Á dehogy,"nomen est omen",lélekkel rendelkezők csak a borra gondoljatok.
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba ? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeség, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeség, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ?
ittott
@Nessy: esetleg patkányméreg? illik hozzá(juk) nekem megérne egy millát.
tulipan
@Mirabilis: Fúújjj, de nyálasak! Hova alázkodik még, ez a valaha oly büszke ERDÉLY?
Sámannus
@tulipan: Kárpátalja már elveszett Szófosó Péterke kigolyózta őket az ukrán pixisből.
Felkészül Erdély, már ott is be vazelinezték az RMDSZ valagát, jöhet a totális felszámolása a magyarságnak.
Elképesztő hazugság özönnel indul a posványosi szájkaraté is.
tulipan
@Sámannus: Egyetértek! Azonkívül, ettől okádja el magát az anyaországi gondolkodó magyar ember! :(
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeség, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!!!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, a román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaíló, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pediflil, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy!!!
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pediflil, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy!!!
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pediflil, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé!
tulipan
@durbincs: : Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé!
tulipan
@durbincs: @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok faszkalap vagy, ugyi?
man at work
Szerintem ellátogatok a Vadhajtások gyülekezetébe.
Szerintem nem fog szépen alakulni (sokkal kevesebbért is kinyírtam embereket)
Lesz ott minden, és mindenki - aki számít.
tulipan
Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!!
tulipan
@durbincs: Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi? Téged aztán, ugysem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos vagy, ennyi vizelettel!
terlasz
Jó és igaz beszéd volt, gratula neki!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Genya @durbincs: : Há' téged meg, te sötét bunkó, pechünkre, már megint előástak/kapírgáltak az 1000 km-re innen levő Ókádiában levő, román,ploesti bányáid legmélyéről, te rongy, senkiházi, narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant, ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? téged a pisi még scak nem is is okosít kár, mert hiszen van benne részed bőven a haveroktól? @Shikari: , @Veröcce21: , @Pegero: és persze még a @Csizmás Kond: is, folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen a jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pedofll, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy, no meg egy valódi román ákkcentusos kényszervizelő ganyé, és egy gané, az mindenhol egyformán ganyé! Te vagy ugyi a @csizmás kond: suttyó gumikrapekja??a sexuális ragadozó ?egy szerencsétlen 30IQ-s, romány bányapocok, faszkalap vagy, ugyi?: Kriptába lakó, alkoholista elmeszökevény,csak nem gondolod, van itt valaki is, aki itt Téged emberszámba vehet, te rongy állat ? mert ember igy nem viselkedik? Téged aztán, ugy sem érdemes "okosítani"!! Úgyis, csak egy súlyos vesebajos beteg vagy, ennyi vizelet/pisi kényszer kortyolgatásával! KUSS már, tűnés innen, te bugris, román PARASZT!!
koszpeko
@Mirabilis: Ez nem a paptetű aki hosszú nyelvvel fogadja a csutit?
Mellette círmi esetleg?
Vergődő kezében a tàrca pia.
koszpeko
@durbincs: te àllat!!!
Bazd meg az anyàdat!
Sikerűlt!
Kivívtad magadnak egy egész honlap útàlatàt.
A többi narancsködös csak azért nem mondja mert központi utasitàsra egyet kell veled érteni.
Te neked a fejed beszorúlt egy nagy fityfaszos seggbe.A többi narancsködös fízetett troll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.