Heller Ágnes vitathatatlanul a magyar filozófiatörténet egyik legnagyobb alakja. Azonban, hogy miben áll művének filozófiai jelentősége, folyamatos viták tárgya. Heller Ágnes vitathatatlanul a magyar filozófiatörténet egyik legnagyobb alakja. Azonban, hogy miben áll művének filozófiai jelentősége, folyamatos viták tárgya. Ez a helyzet teljességgel megfelel a filozófiai gondolkodás természetének. Mert ha e gondolatok természetüknél fogva fel is ruházhatók a kulturális időtlenség bizonyos jellegével, születésük akkor is időhöz és helyhez köti őket: a habitus, amely tevékenységgé és munkává avatja létrehozásukat egyúttal egy élet közegében helyezi el őket, az élet pedig – hogyan is lehetne ez másképp? – mindig konkrét idő- és térbeli körülmények között telik. Az azonban, hogy egyes életkörülmények milyen gondolatokat tesznek érvényessé, korántsem egyértelmű dolog, és ez legitim viták terepe lehet. Jogosak lehetnek a gondolatok, amelyek egy adott valóság fennállása mellett érvelnek,...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
HAJRÁ, CSAK IGY TOVÁBB, úgy is túlzottan sok már ebben a mai népesség-összetételben, az ilyen Durbincs-Shikari-Verőce21-Csizmás Kond-féle romány, narancsos seggnyaló ingázó-betolakodó-orbon zsoldos félfarok!!
hirklikk.hu/kozelet/novak-katalin-csdot-mondott-gyorsulo-utemben-fogy-a-magyar/352969/
tulipan
@durbincs: HAJRÁ, CSAK IGY TOVÁBB, úgy is túlzottan sok már ebben a mai népesség-összetételben, az ilyen Durbincs-Shikari-Verőce21-Csizmás Kond-féle romány, narancsos seggnyaló, ingázó-betolakodó, orbán-zsoldos félfarok!!
hirklikk.hu/kozelet/novak-katalin-csd...
tulipan
@durbincs: HAJRÁ, CSAK IGY TOVÁBB, úgy is túlzottan sok már ebben a mai népesség-összetételben, az ilyen Durbincs-Shikari-Verőce21-Csizmás Kond-féle, bunkó romány, narancsos seggnyaló, ingázó-betolakodó, orbán-zsoldos félfarok!!
hirklikk.hu/kozelet/novak-katalin-csd...
tulipan
@durbincs: Há' téged meg, pechünkre, már megint előástak, onnan az 1000 km-re innen levő, román,ploesti bányák legmélyéről, te rongy, bunkó narancsos seggnyaldosó, elmeroggyant ballonkabát nyitogató, gyermekek réme, Félfarok?? Há' mé is nem hagytak ott nyugiban héderelni, te világ hülyéje, retkes, pisis, szaros, félvak, beszakadt agyú, paraszt? @Shikari: , @Veröcce21: , Pegero: és a @Csizmás Kond folyamatosan belecélozza a pisijét abba a mocskos POFÁZMÁNYODBA? s oda éppen jó helyre megy? aztán a füleden szivárog ki?ja s TE leszel ott a bányában is, az egyszarvú, vízibicikli táltos ? vagy csak inkább 1 felfújt amőba félfarka? azért lehet is és kell a legpontosabban úgy jellemezni téged, hogy te egy, a legronyabb, silány,senkiházi, narancsos seggnyaló emberféle? aki folyamatosa hülyül és a hülyeséged, Romániában, 1000 km-re innen csak úgy dűl? folyamatosa hülyülsz ,mint csak 1 kőlator .a szökőkútban ? .csak egy szál magad, a kertben hátul ? te Bunyevác 2 osztályos, bunkó amőba-farok!! S világ minden bűne, már, úgyis rajtad van, akkora sötét, egy pediflil, romány, széthasadt agyú, VADBAROM vagy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.