Bizonyára hiányos műveltségem az oka, hogy csak most bukkantam rá arra az elementáris erejű, liberálisan humanista és humanistán liberális gondolatfolyamra, amit Varnus Xavér 2016-ban okádott ki a száján. S ha én így jártam, más is így járhatott. Az ő kedvükért – na meg okulásként – szemezgessünk most a liberál-humanista biszexuális orgonaművész gondolatfájáról néhány altestszagú gyümölcsöt! Az orgonaművész saját szavaival élve 2015-ben Berlinbe emigrálta magát, mondván, hogy az itteni helyzet most már tényleg tarthatatlan. Na, azért nyugodjunk meg, a biztonság kedvéért a berlini kecón kívül van Budapesten is egy lakása, de ez már csak amolyan extra egérút. Hogy a helyzet mennyire tarthatatlan Varnus szerint, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy újságírói kérdésre, miszerint szerinte mi a megoldás, szó szerint ezt válaszolta: „Mi a megoldás? Úgy hívják, patológia. Harminc lábcédulának meg kell íródnia ahhoz, hogy ez az ország megváltozzon.” Aki esetleg nem értené e...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Egyem a mimóza lelküket! Hogy a hős keresztény jobboldali ifjak kiröhögnek egy elhunyt filozófust, az ugye olyan trendi dolog? Hogy Bayer elvnertárs ordenáré stílusban beszél emberekről, az a keresztény szabadsághoz hozzá tartozik. Azért három év alatt rájöttek, hogy mit is mondott Varnus Xavér. Gondolom, ha rajtuk múlna Leonardo Mona Lisáját raktárba vitetnék a múzeumból. Naponta bizonyítást nyer Einstein megállapítása.
Commenter
@Nessy: Vitethetnék Munkácsy Ásító Inasát is, de remélem hogy a Siralomház lesz számukra a végállomás.
Nessy
@Commenter: Ebből is látszik a művészet történeti magas fokú tudatlanságuk. Igaz, ma Ákos a művészet csúcsa!
luiz
Majom VBT e még él? jó felvitte az Isten a dolgát XD Van vagy 5 éve, mikor letiltottam és elküldtem a K A-ba, mert olyat posztoltam ami nem tetszett a nemzeti pofájának :D Rá két napra értesültem, hogy a jobbik is kibaszta berkeiből a kis trójai falovat, hazudozó zsidózó fidesz csicskát XD Úgyan olyan húgyagyú ostoba náci, mint a bede zsóti vagy a novák előd
Commenter
@Nessy: Ákos? Ez olyan nem művészi név. A rothadó Depeche Mode életműve által inspirálódott udvari zenész magyarosabb nevén fehér sólyom. Ezt jelenti az Ákos, név, csak az a baj, hogy török eredetű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.