Gyerekgyilkosság, késelés, tomboló migránsbandák: a belügyminiszter szabadságát megszakítva tart válságtanácskozást.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Origo...mi más.
Esetleg Bors, M1, Ripost és hasonszőrű társaik.
Következnek a megyei testvérorgánumok. Nehogy már a parasztság kimaradjon valsmi jóból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@verőce21: felőlem gúnyolódhatsz Verőce a kis hercegtől sem állt távol az irónia. Mindenütt van bűnözés, és nem migránsbűnözés van hanem egyszerű bűnözés. Ott a galériáról ledobott kisfiú, a dühös apa által halálra rázott csecsemő, de a fehér galléros bűnözés az, ami soha nem látott méreteket öltött Magyarországon.Ehhez mit szólsz? A dolog nem látványos, nincs vér és összezúzódott test,nincs erőszak, csak korrupció miközben egy ország és a jövője vérzik el csendben. Nincs más bolygónk, nincs más országunk csak ez. És olyanok kezére adták egyes szavazók az országot akik maguknak "építik" az emberek számára pedig lerombolják.
verőce21
@Commenter: (20:24) "...olyanok kezére adták..." - Közel hárommillió szavazó csak nem tévedhet?
Sőt, amit pedzegetsz - a migránsok ellen - ott 3,3 millió egybehangzó szavazat a Fidesz mellett!
Commenter
Igen, olyanok kezére adták akik rossz gazdái az országnak és rosszul bánnak a néppel, különösen azokkal, akik nem tartoznak a köreikhez. De 2.8 millió szavazót, sőt ennél több is tévedhet, feltéve, hogy az első kétharmad még tiszta választásokon született. Mit is mondott akkor orbán: azt, hogy azokat is képviselni szeretné, akik nem rá szavaztak. Ez nem így történt. A párt után az országot is a saját magánvállalkozásává tette és magával rántotta a mélybe, lassan mindenben utolérjük az általad lenézett harmadik világot, jól van az, hogy jogállamiság tekintetében beelőzött bennünket már Botswana is? Egybehangzóan elcsalt választás és megvásárolt szavazók, szavazatok itthon és a határon túl is. Nem válaszoltál a legnagyobb csendes bűnözésre, a fehérgalléros fajtára, hiszen ebben az országban gázszerelőből is lehet csilliárdos, akinek már azt sem tudja naponta hány millióval gazdagodik. De nem is hiszi senki hogy az tényleg az ő vagyona? Nem az övé, hanem a Felcsút Zrt.-é. A Charlie Hebdo tragédiájára ugrott rá a vezír és alakította köré a migránsokkal való riogatást, ez is aljas és szégyenletes, nem minden migráns terrorista, a bűnözés nem származásfüggő, itt is követtek el nem migránsok is számtalan kegyetlenséget.Politológusok, történelemtudósok, józan ésszel gondolkodók már most állítják egybehangzóan, hogy orbán és rendszere a XXI. századi Mo. legnagyobb tragédiája, aminek sajnos csak tragikus vége lehet mindenki számára.
Commenter
@durbincs: az utóbbi időben maga csupa vadhajtáson él. Tudja mi maradt a hal után Puskin meséjében? Egy repedt teknő. orbán után is repedt stadionok fognak maradni, meg egy leamortizált ország. Az az esztelen, amit "kormányzás" címén ő művel. És alig elviselhető már nagyon sokak számára.
reagens
Beengedték ezeket a létformákat és ez lett az eredménye.
simmering73
Két pofára zabálják ezt a sztorit a fideszbirkák. A f@szt rugóztok ezen, itthon minden rendben, atyátok felhúzta a kerítést. Nyugodjatok le a pics@ba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.