Egyetértés volt Orbán Viktor kormányfő és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnöke között csütörtökön arról, hogy az uniónak új kezdetre és pragmatikus megoldásokra van szüksége a migráció kérdésében – írta maga Ursula von der Leyen a találkozó után a Twitteren közzétett üzenetében.

Von der Leyen Orbánnak: a jogállamiság elengedhetetlen

A bizottság elnöke közölte: jót beszélgetett politikai irányelveiről a magyar miniszterelnökkel. A találkozón beszéltek az unió versenyképességéről, és egyetértettek abban, hogy az uniós intézményeket közelebb kell vinni a tagállamokhoz.

Twitter-üzenetében Ursula von der Leyen megjegyezte: a jogállamiság elengedhetetlen és mindenkire vonatkoznia kell. A bizottság elnöke kiemelte azt is, hogy erős védelmi unióra lenne szükség.

Kép és szöveg: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@verőce21: Már nem érdekli őket a magyar válasz, a hazugság, vagy a pávatánc, innentől vizsgálják a magyar jogállamiságot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@verőce21: Hol van ez meg a tények tükrében nyuvaton? Tanulhatnának Magyarországþól.
Cincinntatus
www.krone.at...
"A jövőbeni EU biztos főnöknő hozzátette: „Mindannyiunknak meg kell tanulnunk, hogy a jogállamiság mindig a célunk, de senki sem tökéletes.”

Kitért arra, hogy éppen ezért minden tagállam rendszeres monitorozását javasolja, elkerülendő, hogy az a benyomás alakuljon ki, hogy Európa egyik része folyton bírálja Európa másik részét.
Jozefina
A kolostorban most lehet értelmezni, (ha van mivel) Leyen néhány mondatát!!!
Nessy
@RonaGyuri: Erős európai védelem. Nem "nemzetállamok", meg baromfiudvar kerítés. Anno az egyik főnökömnek volt a kedvenc bejelentése értekezleten: a problémát horizontálisan és vertikálisan kell kezelni. Azaz, utasítás szerint!
reagens
Nézzük már ezt a jogállamiságot!
Kétségtelen, hogy a megválasztott Parlament hozza a törvényeket, amelyek betartatása a rendőrség és a bíróság feladata. Talán valamelyik nem létezik Magyarországon? Valamelyik nem végzi a dolgát?

Nálunk nincsenek tömegtüntetések a kormány ellen. Nem mentenek fel senkit, mert drogosan gyilkolt. Bátran lehet az Eu bíróságaihoz fordulni, ha a hazai kereteket kimeríti valaki.
Milyen jogállamiságot is hiányol az ellenzék?
Ludas Matyi
@F_Viktor: semmi baja nem lesz az Orban elvtarsotoknak, mert Ursula von der Leyen most utalt at 250 MLLIO EUROT a fia cegenek tanacsadas cimen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.