Mint azt az Origo megírta, sokan meglepődtek rajta, amikor Gyurcsány Ferenc felesége két akkreditált asszisztense egyikének nem magyar szakembert választott, hanem egy portugál férfit, Jose Alberto Alves Pereirát. A lap azonban közelebb jutott a megoldáshoz: Jose Alberto Alves Pereira a portugál Szocialista Párt (PS) európai parlamenti küldöttségének – konkrétan a delegációvezetőnek – volt tanácsadója az előző EP-ciklusban, és nyomoz ellene a portugál rendőrség. A tanácsadó ugyanis, akihez dobrev Klára annyira ragaszkodott, 2014-2015 környékén mintegy 20 ezer eurót lopott el a parlamenti látogatóktól, és hogy ezt leplezze még dokumentumokat is hamisított. Ezért kellett távoznia a portugál küldöttségtől. A DK frissen kiadott közleményében megköszöni az Origonak a tájékoztatást, állításuk szerint nem tudtak Pereira sötét múltjáról. Az uniós választást követően július elején Strasbourgban megalakult az új Európai Parlament, így a képviselőknek lehetőségük nyílt asszisztenseket maguk...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nagyot hibázott Klára asszony, mert a Mengyi Rolandot, az M. Richardot, Gruevszkit, a baltás gyilkost a Pecinát, esetleg a csikszívó vitrinőrt kellett volna választania a rengeteg fideszhez köthető aljanépből.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
man at work
csak idő kérdése volt.
Az Origo nevű szennyportál, országpusztítókat kiszolgáló aljadék banda 99,99,99%-ban undorító mocsok, amit kicsit is értelmes ember SOHA nem olvas.
És most próbálnak erkölcsi magasságokba emelkedni...

Tudod, paraszt, néha a nullára tett téttel is lehet nyerni.
Mennyi kárt okozott a három hónapra felvett korrupt portugál az országnak (aki egyénbként azért vettek fel, hogy segítsen megérteni a kinti folyamatokat, és a mozgatórugóit), és mennyi kárt okoz ORBÁN VIKTOR KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐ az országnak, immár 13 év óta?

SZÁNALMAS PRIMITÍV BUTA BÉNA BANDA !!!
OLYAN HÜLYÉK VAGYTOK, MINT A SEGG !!!
nezelodo
Nagyot hibázott Klára asszony, mert a Mengyi Rolandot, az M. Richardot, Gruevszkit, a baltás gyilkost a Pecinát, esetleg a csikszívó vitrinőrt kellett volna választania a rengeteg fideszhez köthető aljanépből.
kereső
A prostik nem tudnak leszakadni a témáról, annak ellenére- vagy azért mert nem értik- a dk. már megköszönte az origónak. A prostiknak nem biztos, hogy meg fogja- ...
"Rendkívüli és különleges pillanat ez a mostani, mert először mondunk köszönetet az Origo.hu-nak. Mai cikkük szerint korrupt portugál tisztviselőt alkalmaz Dobrev Klára Brüsszelben. Erről a tényről nem volt tudomásunk, köszönjük, hogy felhívták a figyelmünket egy súlyos problémára. Intézkedni fogunk.

A Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselői, köztük Dobrev Klára, a Parlament megalakulását követően négy déli országcsoporthoz tartozó, korábban az S&D frakciónál dolgozó munkatársat vettek fel egy-három hónapnyi időtartamra. A megbízás célja az volt, hogy a korábbi német frakcióvezetést váltó spanyol frakcióvezetés és a mögötte álló déli tagállamok képviselőinek politikáját jobban megértsük. Ezért pár hónapnyi időtartamra alkalmazunk két olasz, egy portugál, és egy görög munkatársat. Szerződéseik a következő hetekben lejárnak, azokat nem hosszabbítjuk meg, segítségüket köszönjük. Mindezzel együtt köszönjük, hogy az Origo felhívta a figyelmünket arra, hogy Jose Alberto Alves Pereira ellen korrupció gyanúja miatt eljárás folyik. Mi ezt nem ismertük. Az Origo tájékoztatását követően a szükséges jogi lépéseket megtesszük annak ellenére, hogy a szóban forgó munkatárs határozott idejű munkaszerződése szeptember 2-án lejár. "
Nessy
Drága Origo! Nem lehetne, hogy az itthoni korrupt tisztviselőket, illetve kormányzati tisztségviselőket is ilyen gyorsan és hatékonyan leplezné le?
Nem csak a DK, de nagyon sokan megköszönnénk! Sőt, ha még intézkednének is akiknek kell, az lenne csak a csoda kis hazánkban!
Nessy
@durbincs: Kereső már megírta a névsort, akik közül választania kellett volna Dobrev Klárának!
Egyébként miután ezen a világrengető felfedezésen túl van az Origo, és a Prosti srácok, ráérnének foglalkozni az ajánlatommal.
csipetke
Na,bakker...durbincs és a hazugsággyár origo. Vajon egyszer azt is megérjük,hogy a végtelenül korrupt fidesz-maffia lebukásáról is ír majd valamelyik még szabad média?
Dobrev tanácsadója 20 ezer eurót lopott a parlamenti látogatóktól állítólag,és ez 2014-2015-ben történt,akkor most mit keres az EP-ben?Ez az ember a fidesznek lenne hasznos,mert már úgy lop,mint ők.
desir62
Ja, pesti sricikmeg a durbincs.
Él még ez a majom?
tudode
Na jó!
.
Azért nem kell messzire menni, hiszen nem egy EP képviselő, az állami szintre emelt, Costa Nostrához hasonlónak nem zsenánt fogadni
.
----- A költségvetési csalással gyanúsított Simonkát fogadta Orbán a karmelita kolostorban
.
444.hu/2019/07/13/a-koltsegvetesi-csalassal-gyanusitott-simonkat-fogadta-orban-a-karmelita-kolostorban
.
Ez pl. nem tűnt fel a SZEKÉRTOLÓ Órigónak, pl. az sem, hogy
.
------ Mit keres közös fényképen Orbánnal? A börtönből üzent az elítélt
.
www.atv.hu/belfold/20130520_m_robert_es_orban_viktor
.
A karaktergílkolás dívik, mint a lepra!
csipetke
@desir62: 18:14 Hááát,ha a romány irományait nézed,má csak hányni jár belé a lélek...
nezelodo
@tudode: Mit keres a közös képen Orbánnal? Hát a Kokónak a Széchenyi Tervből juttatott milliókból csak futotta néhány korsó sörre, amit leguritottak a kocsmájában! Aztán még a Csüllög Zsiga meg a Radnai Laci ott se vót', pedig jó maffiózóként azok is bezsebeltek kétszáz millát a Sz. Tervből egy kamu fürdőre, a Szabó kecskeméti főügyész mégis elmeszelte őket.
csak úgy....
@durbincs: hogy a NAV legeljen a birtokodon és a pásztor OLAF terelgesse öket...,te janicsár...
csak úgy....
@durbincs: 18:29 te sem tudsz semmit de attól függetlenül,naponta jár az a buta migráncsos pofázmányod,közben nem vagy "kóser..." :) a cccp csapatokból bárkisz hajlandó volt...
tudode
@nezelodo: .
Sztem amiatt, mert képtelen levetkőzni azt, hogy honnan jött, több alkalommal ezzel nyüglődik, hogy valami eklex, meg a béközepesek közül pottyant oda, ahol semmi keresnivalója nem lenne! Az értelmiségre is pipás, mert nem jegyzik ŐFELSÉGÉT
.
---- Orbán: Én inkább afféle utcai harcos vagyok, nem az elitből jövök
.
24.hu/belfold/2018/11/28/orban-viktor-chuck-norris-video/
.
Szerencsétlen Pöstön olyan gyütt, ment!
.
Abból is kitűnik, hogy miután szétrámoltatta a belvárost, két év műlva összejött a galeri, és mint az utca sarkiak jót röhögtek azon a hadicselen:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormány
.
Undorítóak! És ezek a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGAINK!
csak úgy....
@durbincs: van valami a patikában,ellened ? valami tetü irtó vagy féregtelenítö?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.