Kevesebben kéne lennünk! A három gyerek egy hobbi. Kár gyereket szülni, mert úgyis csak teleszarják a bolygót. A magyar kormány pedig menjen a francba, hogy az ő adóforintjaiból támogatni merészeli a nagycsaládosok autóvásárlását! – nagyjából így összegezhető az a gyűlöletcunami, amit egy bizonyos Winkler Róbert médiaszemélyiség árasztott ki magából az Index címlapján. Ezzel újabb csodás bizonyítékát szolgáltatva annak, hogy a balliberalizmus és a józan ész oximoron. Mindig azt gondoljuk, hogy a liberális kútmérgezők nem süllyedhetnek mélyebbre, nem gyűlölhetik még annál is jobban szülőhazájukat, a magyarságot és a normalitást, mint előzőleg – ám mindig sikerül ránk cáfolniuk. Mindig van lejjebb. Lodgy fullfull, ha szeretsz szülni – e jópofáskodó címmel jelent meg az Index mai kezdőlapján egy autókritikának álcázott Winkler Róbert-böffenet a hétszemélyes Dacia Lodgy Techroadról. Az eredetileg a Totalcaron hódító útjára indult írásmű számunkra lényegtelenebb töltelékrészei...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ki az, aki ezt a gyerek-kakilást komolyan veszi? Ő egy humorista is, a pestisrácok biztosan tudták, de miért ne utálkozzanak egy kicsit.

Az autóvásárlási hozzájárulásban viszont igaza van, aki rászorulna egy autóra, így sem tudna belevágni. Aki igénybe veszi, a mi pénzünk nélkül is megteheti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Ki az, aki ezt a gyerek-kakilást komolyan veszi? Ő egy humorista is, a pestisrácok biztosan tudták, de miért ne utálkozzanak egy kicsit.

Az autóvásárlási hozzájárulásban viszont igaza van, aki rászorulna egy autóra, így sem tudna belevágni. Aki igénybe veszi, a mi pénzünk nélkül is megteheti.
Klubtag
@CsipkeRózsa: ..." Ő egy humorista is, a pestisrácok biztosan tudták, de miért ne utálkozzanak egy kicsit..."
"Akinek humora van mindent tud,
Akinek nincs, az mindenre képes,
Akinek humora van mindent bír,
Akinek nincs, az mindenre kényes."
Eladott Ország
Megmondta minden magyarok legjobbik jegybankelnöke. “Miért is ne lennénk képesek a fejlett országok közül elsőként elérni a demográfiai fordulatot? …ha évente mostantól „csak” 1500 gyermekkel több születik, minden évben az előző évhez képest, akkor 2030-ra elérjük a 110 ezres születésszámot, a nemzet fennmaradásához szükséges 2,1-es termékenységet.”
Tegyük fel, hogy Matolcsynak igaza van, ő aztán pontosan kiszámolta, mennyi magyar gyerek szülessen a jövőben. Lám-lám, erre még Novák Katalin sem volt képes. Hiába no, ha összedolgozik az Orbán-elit, abból csak jó sülhet ki. Jó? A fészkes fenét. Hablatyolnak szakértelem, átgondoltság nélkül, a lényeg az, hogy jól hangozzék, és a drága nép bevegye.
Legyen: megszületik évente 1 500 Móricka. Ha már ma 80 ezer bölcsődésnek nincs helye, akkor, mi lesz a porontyokkal, akik ezután parancsra és a haza dicsőségére plusz hitelre születnek? Mi lenne? A mostani három éven aluliak igyekezzenek felcseperedni, hogy elérjék, az óvodás kort. Lesz ott is baj elég. A falusi CSOK-kal elkábított fiataloknak nem lesz gondjuk, mert úgysem tudnak munkába állni, mert nincs és nem lesz hol. Nyugodtan szüljenek három-négy-öt-hat Mórickát, vegyék le a terhet az államról, nehogy belegebedjenek a sok hamis ígérgetésbe. Körülbelül annyi eszük van ezeknek a családbarát önreklámozóknak, mint amennyi bölcsődei hely van és lesz. Kevés.
man at work
TI rohadék állatok.
Mi volt a célotok ezzel az írással, prostisrácok?
KUKA AZ EGÉSZ !!!

Erkölcsileg nulla agyhalottak.
Ti - prostisrácok - vagytok a legnagyobb sátánisták.
Érted ezt, te nyomorult?

De az van, te buta bunkó magyar paraszt, hogy nem hogy Istent nem ismered, de még isten ellenségét, Sátánt sem - akinek a szolgája vagy, te hulladék!
Nyökögj valamit, te kis latens buzi fideszes...
A kutyát nem érdekli a nyökögésed!
Eladott Ország
@durbincs: Nem látni, mert ELIOS világítással üzemel, beszorult a sötétség.
1magyar
A hibbant motorosok "szarják" tele a bolygót a mérgező anyagokkal és a dübörgő hanghatással amit azonnal be kéne tiltani.
Na meg ezt a dumát Afrikában és a muszlim negyedekben kellene hinteni itt Európában.
szegfue
@1magyar: Gondold el, hogy Kinában már 30 éve (!!) büntetés fizetnek azok a családok, akiknél 1-nél több gyerek volt. Ez a büntetés 1 éves átlagfizetésnek megfelelő összeg volt. De pl. nem büntették meg azokat a családokat, ahol a férfi 5 évig a tengeren halász volt. Tehát Kina igy próbálta visszaszoritani a tulnépesedésüket. Ma már lazitottak a "szabályokon", nem büntetik ennyire szigoruan a 2. gyermek születését. Azt szerintem megállapithatjuk, hogy valóban "tulnépesedett" a Föld, vagyis pl. M.o-n fogy a népesség, Kinában mondjuk stagnál, Afrikában, Indiában meg nő a népesség...igy jön ki ez az átlag. Szóval a Föld szempontjából van igazsága Winklernek, mégha egy kicsit furcsán, a "kakás pelenkákból" indul is ki.
Sámannus
@szegfue: Szerintem a pelenka azért kerül a képbe, mert nem igazán környezetbarát.. Ha esetleg a seggnyalásban az igen környezettudatos ner besegítene a nagycsaládosoknak is. Kisebb pelenka számlát kellene kiállítani, ezzel technikával külföldön, Indiában és Afrikában is nagy környezetvédővé válnának.
A prosti srácoknak is ajánlom a helyzet megmentését ilyen módon, ha pedig nem teszik, akkor vonuljanak vissza Szibériába a birodalmi erdőtüzeket oltani.
szegfue
@Sámannus: Igazad van a pelenkával kapcsolatban is. (Szerintem szándékosan hozta ezt a "jól megfogható", mindenki számára érthető pelenka hasonlatot... gondolom tényleg mindenki először ezt jegyezte meg, de sajnos nem hozták összefüggésbe a Földdel.
advocat
@durbincs: És a magyar hejesírás?(sic!)
simmering73
A prostisrácok, meg a durbincs, meg a színes, szélesvásznú teleszart pelenkája.
Sámannus
@simmering73: Úgy tesz mint ha nem a nertársnők szórnák végig az autópályát szaros pelenkával.
papa.49
@Sámannus: Pedig igen ott hajigálja el a szaros pelenkáját a gyermekének !!!
papa.49
@durbincs: Mi van téged hagyott a szaros pelenkában az út mellett a rühelke, ezért RÍSZ ENNYIRE ???
Eladott Ország
@durbincs: Ócsa, rés a falon...4.bp.blogspot.com/-hhT6ZntRcqA/T7VGdN2pESI/AAAAAAAABgc/Z0jBQulswMk/s400/%C3%A1tt%C3%B6r%C3%A9s.jpg
hir.ma/wp-content/uploads/2013/01/%C3%B3csai-lak%C3%B3park-2013-88-300x167.jpg
Megdöbbentő, hogy miért kellett feleslegesen ellocsolnia az államnak ennyi pénzt egy eleve halálra ítélt projektre. Egy átlag 50 m2-es lakás átlag 30 millió forintba került, ráadásul energiapazarló téglaházak épültek, egy darab kályhafűtéssel a nappaliban. Ez a nagy állami példamutatás. (600 ezer forintért épült fel egy négyzetméter korszerűtlen ház Ócsán!)
desir62
pestistricik meg a fidióta durbincs, nem kell komolyan venni egyiket sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.