Tudtad? Ez a legjobb WC-tisztító szer. Marja a dzsuvát mint az állat. Használjátok ti is ezt, a sok szar drága WC-tisztító helyett! Vadhajtások tudtad? Ez a legjobb WC-tisztító szer. Marja a dzsuvát mint az állat. Használjátok ti is ezt, a sok szar drága WC-tisztító helyett!

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Mirabilis: Ja, most ezt az eszetlent nezd, ahogy a nyari melegben mindenki issza a Coca Colat egyedul ez az idiota toltogeti a retyoba az italt, mikozben szetizzadja a tokeit...:o)))) Hat kb. ennyi esz varhato el pont a vadhajtasoktol meg a budos halfaroktol is...;o))))))

De ezt csak ideirja az idiotaja, ugyanis a pottyantos retyoba nem kell Colat tolteni - neki meg az van (de az is lehet, hogy a ketbotos orosz retyo: 1 botra tamaszkodik a masikkal meg kergeti a farkasokat
solidedge
Bár mi tudnánk bemutatni olyan világhírű terméket mint a Coca-Cola. Mi azt tudjuk bemutatni milyen bunkó nép vagyunk és ebben vagyunk nagyok. Nem csoda mert minden nap gyakorolunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.