Súlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum teraszáról ledobott kisfiú.

Súlyos sérüléseket szenvedett a londoni Tate Modern múzeum kilátóteraszáról ledobott kisfiú a bűncselekmény gyanúsítottjának keddi bírósági meghallgatásán elhangzott tájékoztatás szerint.

Az ügyészek a meghallgatáson arról tájékoztatták a bíróságot, hogy hatéves áldozat gerinc-, láb- és kartörést szenvedett, súlyos vérzés alakult ki az agyában.

A francia kisfiút vasárnap délután dobták le a világhírű múzeum 10 emelet magasan lévő kilátóteraszáról. Öt emeletet zuhant. A londoni rendőrség tájékoztatása szerint a gyerek állapota válságos, de stabil.

A 17 éves vélelmezett elkövetőt, akit emberölés kísérletével gyanúsítanak, vizsgálati fogságba helyezték, csütörtökön áll újra az igazságszolgáltatás elé, akkor már a londoni központi büntetőbíróságon kell megjelennie.

Kedden a fiatalkorúak bíróságán hallgatták meg London Bromley nevű kerületében, de a nevén kívül nem mondott semmit, indítékai továbbra is ismeretlenek. Személyazonossága a kiskorúakra vonatkozó törvényi előírások értelmében nem hozható nyilvánosságra.

Súlyos gerinc-, láb- és kartörést szenvedett a teraszról ledobott kisfiú

Látogatók a londoni Tate Modern művészeti múzeumnál 2019. augusztus 5-én, egy nappal az után, hogy egy tizenhét éves fiú ledobott egy hatéves kisfiút a múzeum kilátóteraszáról. A 10 emeletnyit zuhant kisfiú túlélte az esést, helikopterrel kórházba szállították és túl van az életveszélyen. A tinédzsert emberölés kísérlete miatt a helyszínen őrizetbe vették. Indítéka egyelőre ismeretlen, a rendőrség szerint nem valószínű, hogy ismerte áldozatát. Fotó: MTI/EPA/Neil Hall

A Tate Modern az Egyesült Királyság legnépszerűbb turistalátványossága, tavaly 5,9 millióan keresték fel. 2000-ben nyílt meg a Temze partján egy régi erőmű épületében, a kilátóteraszt 2016-ban adták át egy bővítés keretében.

A francia kisfiú a szüleivel vakáción volt Londonban.

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Milyen szép jelenetek tarkítják a “liberális-ny.-európai polgári” demokráciák életét.
www.youtube.com/watch?v=sBTe_PpDYVA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.