Magyar hazafiaknak elege lett a Coca-Cola által folytatott agresszív LMBTQP+ reklámkampányból és belekezdtek az utcák mentális mocskának eltakarításába. Mindenkinek ajánljuk követni a jó példájukat! A CitizenGo már aláírásgyűjtő kampányba is kezdett a plakátok eltávolításáért, amit természetesen mi is támogatunk. Itt lehet aláírni! Továbbá bojkottot is hirdetett a Coca-Cola termékek ellen,... A CitizenGo már aláírásgyűjtő kampányba is kezdett a plakátok eltávolításáért, amit természetesen mi is támogatunk. Itt lehet aláírni! Továbbá bojkottot is hirdetett a Coca-Cola termékek ellen, amihez szintén csatlakozunk. A Coca-Cola által forgalmazott italok: Cola, Fanta, Sprite, Kinley, Fuze teák, Cappy gyümölcslevek, Cappy Ice Fruit, AdeZ, italok. Natur Aqua, Romerquelle és Royal Bliss ásványvizek. Burn, Monster, Powerade energiaitalok. Finlandia, Jack Daniels, Jimador, Aperol, Bacardi, Rézangyal szeszek

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

145 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És a Coca-Cola itt áll talpig beszarva!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És a Coca-Cola itt áll talpig beszarva!
advocat
Azért az államnak jól jön a 27 % áfa. Gondolkozzatok! Ha van még mivel.
Commenter
@durbincs: Ettől a gyűlöletkampánytól függetlenül a boltok továbbra is forgalmazni fogják ezeket az italokat, vagy várható lesz az üdítők, teák betiltása? Rohadtul beijedt a Coca Cola, néhány mélymagyar a plakátokon éli ki a gyűlöletét. A Coca Cola számára Mo. nélkül is elég nagy a világpiac. Jön majd a könyvégetés is, megmondta Guy Verhofstadt. Az lesz a non plus ultra.
RonaGyuri
@durbincs: szaros román bunkó otthon ugass!! =))
Itt uszítasz otthon meg vedeled a Cola-t!! =))
Sámannus
@RonaGyuri: Én azt röhögöm, hogy az ellenzők között több a buzi mint a nagy átlag. Itt ez a csökkent agyú halszármazék, magát is hülyíti a hebrencselésével.
advocat
Hazaffyak! Istenem! Boldog ország vagyunk.- És az áfa is 27 %. Majd hiányolni fogják, ha nem jön. Varga Misivel az élen.
Sámannus
@durbincs: Az összes orbányi imádó köcsögisztáni.
luiz
hazafiak? Én csak két taknyos suhancot látok garázdálkodni
csipetke
Hazafiak?! Inkább tolerancia nélküli elmeroggyantak,akiknél valami rosszul lett bekötve.
Pálinkafőző Rézüst
és mi van a homokos, meg pedofil (mindegy nekik, hogy kisfiú, vagy kislány) pénzért megvett papjaitokkal, elvtársak??? Az mehet, nyomorultak?...
Commenter
@durbincs:Max? Most a Pepsinek is csinálja a reklámot? Pedig Jacko óta nem túl nyerő,már a leaving Neverland előtt sem volt az.
lusta
Basszus, a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk elsőként kötött stratégiai partnerséget a Coca-Cola HBC Magyarország Kft-vel 2012. július 20-n. Akkor most ezek a húgyagyúak erről nem tudnak?
Sámannus
@bakcsubakka: Ő a bányaló vizelet páleszt kedveli biztos erjesztett kumisz is vegyül benne.
namihami
Na, akkor kezdjünk el játszani a gondolattal, hogy a TELJES magyarság nem vesz Coca Cola terméket:
1. A Cola cég azonnal bezárja az összes magyarországi termelőüzemét. Kapcsolva a kereskedelmi és áruterítő hálózatot is.
2. Ennek hatására azonnal felszabadul többezer honi munkáskéz. Se fizetés, se adóbevétel, se nyugdíjjáradék, stb.
3. A Coca Cola, a mérhetetlen anyagi hátterével, olyan negatív kampányba kezd az ország (és sajnos nem Orbán) ellen, ami a befektetők és pénzük azonnali hiányával fog járni.
4. És végül:: ennek a pénznek a hiányát ez a cég észre se fogja venni. A Cola magyar árbevétele kb. a forgalmának a kerekítési tételét adja. Ez a tétel max. bolhacsípés. Inkább presztizs, mint bevétel.
Dr plágium
@Mirabilis: 21:29-re
Neki az a hazafi aki nyal/szopik a fidesznek, és nincs önálló véleménye csak bólogat és ikszel mint egy birka.
Dr plágium
A takarítást talán a saját portájukon kellene elkezdeni.
Jozefina
@namihami: Ne várjad el ezektől, hogy számolni tudnak, vagy akár következményeken gondolkodjanak!!! One ész!!!
Málna
Unatkozó 'hazafiak' (hahaha) végre találtak maguknak ellenséget. Pár plakátot. Ez olyan szomorú...
papa.49
Talán a söndöröknek volna némi dolga velük szerintem !!!
libellle
@durbincs: na te tökkelütöött hülye názi. A példaképeid is elöször a könyveket a festményeket és a müvészet különbözö alkotásait égették majd uttánna embereket. te hülye mocskos názi.
reagens
Magánügy és semmi oka annak, hogy a Cola reklámozza a buziságot.
Tudomásul veszi mindenki, hogy vannak ilyen emberek, de ez nem ok a büszkeségre, sem a tolakodó, agresszív kampányra.
Eriksson
@libellle: Hátrébb az agarakkal gyöngyöm bogaram. A német náziknál erőszakosabb, gyilkosabb szervezet nemigen volt még Európában, de még a világon is párját ritkította.
staro2
Remélem is , hogy valami hazaffy nem issza el előlem a Finlandia vodkát.
Aki Én
@reagens: A cola nem a buziságot, hanem az elfogadást és az egyenlőséget reklámozza.
Ami minden kormánynak dolga és kötelessége lenne. Valóban az a hazafi, aki komplett társadalmi csoportok ellen uszít? Aki kikezdi a mozgássérülteket is? Nálunk csak gyűlölködni és uszítani tudnak, hogy ezzel és ne az ezermilliárdok lenyúlásával foglalkozzunk.
Elképesztő sötétség uralja a közéletet, nehéz szavakat találni.
Valóban ilyennek kell lennie egy békemenetelő, kerszténydemokrata kormánynak és szimpatizánsainak?
Ez példátlan Európában. Ebben is a sor végén vagyunk.
Nagyon komolyan aggasztó és elszomorító a fideszes ostobaság.
Mert ezt bizony a fidesz és buta szektája járatja csúcsra.
solidedge
A magyar fényévnyire van elmaradva a nyugati kultúrától. Ez még itt a sötét középkor.
reagens
@Aki Én: "A tiltakozók, köztük a CitizenGO, válaszkampányukban arra szólítják fel a céget, hogy „ne veszélyeztesse a közerkölcsöket, s főként ne alakítson ki a fiatal nemzedékekben téves fogalmakat a nemiségről és a házasságról. E téves fogalmak védtelenné tennék őket, és tovább fokoznák a jelenség terjedését”. Hiszen gyakorlatilag nekünk és gyerekeink képébe tolják a metróperonon ezt a propagandát, nem törődve a következményekkel, esélyt sem hagyva arra, hogy elkerüljük a „reklámot”, amelyet persze a cég teljesen ártatlannak tart. (Akkor miért csinálták?) "

www.magyarhirlap.hu/velemeny/20190807-felelmetes-ut
görbetükör
Erőszakos, agresszív társaság.
Nem hazafiak, csak semmi, buta emberek.
tulipan
AHA! Megint szabadjára engedték, a, a 2006-os, ismert rontom-bontom CSŐCSELÉKET!!
teuton
@reagens: Egyenlösegröl, toleranciarol hallottal mar? Talan olvass utana az ertelmezö szotarban! Egyebkent pedig a TE penzedböl finanszirozott fidesz-plakatkampanyt nem toltak a pofadba? Az miert nem szaggattad es hivtal fel a sajtoban tiltakozasra es a fidesz bojkottjara?
eretlen
@reagens:A kutyának sem tünt volna fel ha ez a látens buzi ki nem találta, hogy a plakát szerinte mit ábrázol . Ugyanis normális embernek 2 azonos nemü ember fényképéről nem a nemiség jut eszébe !!
tulipan
@solidedge: Ez a narancsos VISSZAFEJLŐDÉS KORA!
reagens
@eretlen: Abban a kontextusban az jut eszébe!
reagens
@teuton: A buzik miben nem egyenlőek? Rájuk más törvénykönyv vonatkozik? Nem tudok ilyesmiről!
Miféle egyenlőség és tolerancia kell nekik? Többletjogokat akarnak és ez nem helyes!
cikicakk55
Ezeknek fogalmuk sincs mit jelent a " hazafi" szó. Az biztos,hogy semmi esetre sem a rombolást,amit jelenleg tesznek. A Coca Cola nem agitál,hogy légy buzi,vagy leszbi. Ők arra próbálnak rávilágítani,hogy a Homoszexuális és a leszbikus emberek is a társadalom részei. Nem bűnözők,nem herék,nem kullancsok a társadalmak nyakán,hanem rendesen dolgozó,adózó emberek,mind addig még a párjaikat törvényes úton és nem erőszakosan szerzik meg. Ameddig nem a nyílt utcán űzik a szexuális játékaikat,addig semmi közünk hozzá mit csinálnak a 4 fal közt. Az erőszakos nemi közösülés úgy a heterok,mint a melegek és leszbik köz is bűn. Miért nem a papok pedofíliájával foglalkoznak? Az már tényleg bűn és alapból bűn,még akkor is ha nem nyíltan csinálják. Én elfogadom a másságot,vannak is ismerőseim közülük,voltak munkatársaim is és mind teljesen normális,maximálisan a társadalomba illeszkedő ember. Egyetlen dolgot nem szeretek,a meleg felvonulást.Annak semmi értelme,mert csak felpiszkálják a már alapból is a gyűlöletre hajlamos Magyar embereket. Ez az egész Cola reklám csak a Fidesz mutyik fedezésére jó.
libellle
@Eriksson: olvass csak bele a saját történlmedbe, bizonyára ezt a részet amire utalsz kifelejtetted. Lapoztál a szádik oldalról a haromszázadikra. Amennyiben elolvasnád akkor meglepödnél. De, ugysem fogod ezt tenni és meggyözödésem, hogy nincs is igazi történelem könyved.
CsipkeRózsa
Aki igazán hazafi, nem a kóla-plakátoktól tisztítja meg Budapestet, hanem az országot kirabló, jogfosztó vezetőket távolítja el.
Eriksson
@libellle: Azt gondolod, hogy egyetlen történelemkönyv van csupán, a német történelemkönyv?
kereső
Érdeklősöm, tisztelettel- ez a "tett", mitől hazafiság? Sőt "igaz hazafiság"?- egy cég (ráadásul a kormány stratégiai partnere), plakátjait megrongálni, leszedni, letépkedni? Valamikor régen, még Magyarországon is! ezt simán garázdaságnak hivták.
Afra
@durbincs: _Hát écsanyát ki döngette, hogy egy ilyen szellemi fogyatékost képes volt életben tartani?
tulipan
@kereső: Rém egyszerű! A szélsőjobbos csőcselék, ezzel igyekszik magát menteni, mert máskülönben súlyos rongálás bűntette lenne, amit elkövetnek!!
Eriksson
@libellle: 13:38.
Csipkerózsa linkelte be ezt a cikket az előbb, amely éppen a történelem "nagyjait" sorolja fel. Többek között utal a názik áldásos tevékenységére:

444.hu/2013/06/20/a-10-legveresebb-diktator

Adolf Hitler (1889-1945)
A nácik a második világháborúban legalább 17 millió civilt öltek meg.
tulipan
NA TE, tökkelütött narancsos segnyaló náci FÉLFAROK ! TE is langyi VAGY? hát már senkibe nem lehet bizni ?
reagens
@Eriksson: Feltűnt, hogy a tíz véres kezűből 4 kommunista volt?
Eriksson
@reagens: Valójában öt. Kérlelhetetlen hatalomfitogtatás.
reagens
@Eriksson: Még egy kérdés! Ha a kommunisták ekkora tömeggyilkosok, miért mindig a náciktól kell félni?
csak úgy....
@Eriksson: neked nem tünt még föl,hogy a németek elismerik az áldozataikat és a mai napig fizetnek egy idióta 1/2 zsidó fantaszta miatt? persze stalin elvtárs nem volt zsidó,de ö áldozatai ? te tudod,hogy hol,melyik tömegsírban nyugszik a nagyapám? -aki nem volt se náci se katona,egyetlen büne volt a kuláklista ! a mai magyar történelembe éppen úgy lehet beleszarni,mint a kommunista elödjeik történelmébe!
Gauntlet
sikerült a legsúlyosabb kérdést meglelni, remélem feketébe is öltöztek, ahogy rossz szokásuk. vagy személyesen a fideszes alpolgármester tépkedte, mint a választás során?
Eriksson
@reagens: Ez megint egy jó kérdés... Külön cikket megérne.
libellle
@Eriksson: "Azt gondolod, hogy egyetlen történelemkönyv van csupán, a német történelemkönyv?" na látod pont ezt vártam tölled. természetesen nem kizárólag a mi történelemkönyvünk az alapja az én álláspontomnak. Nagyon szeretem az angol történészeket halgatni. Ezenkivül nállunk is hiányzott évekik a történelemorán a történelmünk ezen része. DE, mi feldoolgoztuk a történelmünket ami bizony nem ártana a magyar történelemnek sem. Ahogyan irtam meg lennél lepödve. Különösen azon, hogy Oroszországban melyik nemzetiség katonai vállalták a büntetes végrehajtását azert, hogy rabolhassanak a meggyilkoltaktól. De nézd mi történt a haboru után. stálin a ti rákositok a volt DDR-ben az elmebetegek. Tanultak ezek a történtekböl. Nem. Ugyanazt tették és folytatták mint hitler csupán titokban.
csak úgy....
@libellle: Ezek az atyafiak ,már abban sem biztosak,hogy pár év múlva a orbán viktorról mi lesz a véleményük,...a símulékony,nem meggyözödéses ott nyal ahol lehet...
Eriksson
@libellle: Hiába kérsz bocsánatot egy összetört bögrétől, az attól még összetört bögre marad.
eretlen
@reagens: Pontosan ezért mondtam ,h látens buzi
CsipkeRózsa
@reagens: ma, 15:57

Neked feltűnt, hogy a tízből 6 nem kommunista?

ma, 16:15

Hol szerveződtek kommunisták, akiktől félni kellene? Az új nácik valóságos veszélyt jelentenek.
csak úgy....
@durbincs: szerkesztö úr ! :) valakit érdekelnek a buzeráns plakátok vagy a szintén buzeráns vadhajtások? nektek melegeknek nincs más a buksitokban,mint a másság!
itt onanizáltok reggeltöl estig,mert föltehetöleg buzeránsok vagytok ..
curva cola...
Afra
@bakcsubakka: Egyetértek,a kis buzeránssal kapcsolatban...
csak úgy....
@durbincs: na nem akartam mondani de úgy látszik,hogy köll? ...a kedves szüléd úgy fogadta a szeretöit,hogy zacskó volt a csúf buksiján? tudok rólatok mindent...,a kedves papa sem volt piskóta,inkáb hadakozott mint ,hogy utánnad ,még 1X a rusnya szüléddel háljon ...
advocat
@durbincs: Nem vagyunk komoly piac. Szóval nincs gondjuk. Majd ha a kínaival lenne gond. Esetleg.
verőce21
A közismert cég egyik verőfényes reggelen úgy döntött, elég volt abból, hogy csak a környezetünket és az egészségünket szennyezik, itt az ideje a szemünket is bántalmazni. Ha már annyira szerencsétlenek vagyunk, hogy nem városi dzsipben ereszkedünk le a budai hegyekből pórnép közé, mint a multi itt élő vezetői, hanem tömegközlekedünk, akkor nézzünk csak minden percben melegfotóra kényszerített heteroszexuális modelleket. Kólával a kezükben, hiszen minél jobban ünnepeljük az LMBTQ tagjait, annál jobb embereknek érezhetik magukat a cég marketing osztályán.
verőce21
Én azt hiszem, maradok a világos sörnél.
csak úgy....
@verőce21: gyakorlatilag ,te és a bandád a buzulást elöremozdító és támogató bagázs nagyon jól müködik! :)
csak úgy....
@durbincs: szerkesztö úr,kend bíz kettyós ? coca nélkül is coca ? itt malackodik de röndösen?
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: (22:12) Zaklatott Kretén!
tulipan
@verőce21: Köszi, hogy bemutatkoztál!
tulipan
Rongy@durbincs: NA TE, tökkelütött, szaros-húgyos narancsos, ploesti bányakecós, román seggnyaló náci FÉLFAROK ! Szóval, TE is langyi VAGY? AKKOR hát, már senkibe nem lehet MEGbizni ?
reagens
@CsipkeRózsa: Nézzük csak őket, ha már a kézenfekvőt is félre magyarázod!

Kommunista: Mao, Sztálin, Pol Pot, Kim Ir Szen és Mengisztu Hailé Mariam. Így ez bizony öt!

Náci: Adolf Hitler Több nincs a felsoroltak között.

Akkor miért is nem a kommunizmus ellen lép fel a világ akkora erővel, mint a nácizmus ellen, mikor az áldozatok száma többszöröse a nácizmusnak?
Mitől reális a náci veszély, amikor Marx szobrát koszorúzgatják az Eu bürokratái? Az Eu a gyilkosokat támogatja? Nagyon úgy tűnik!
tulipan
@reagens: Dörögjél hát oda Kinának, Észak-Koreának és/vagy Kubának! Ott aktuális lehetne ez tök süket pofázásod! :DDDDDD
tulipan
@verőce21: Viszont, tökéletes BEMUTATKOZÁS!!
verőce21
@tulipan: Feltételezem az empátiája hajtott ebben a kijelentésedben. Az ember nem fogalmaz mindig pontosan.
Rossz neked ezekkel szembesülni, erre építeni meg valóban féreg dolog!
laszlobihari
ezek után mi lesz ha ez az ostoba "hazaffyk(a)) meglátnak engem mikor a haverokkal sörözök? oda jönnek és reklamálnak, hogy ez buzerancia? vagy mi a rosseb? igaz ha pofáznának akkor valószínüleg a fiaink rendeznék le az etetőjüket!
Aki Én
@verőce21: legalább a söröd legyen világos, ha már te ilyen elképesztően sötét bunkó vagy.
tulipan
@verőce21: Megint a szokásos narancsos seggnyaldosó-módi! Hahahaha :DDD
tulipan
@Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert enm temettek el, elég mélyre! Azért vagy hát akkor letakarva, vízhatlan zsákvászonnal ?
tulipan
@Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet, pláne meg a kényszervizelet, semmiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba csurgatva vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccodból ? a -113. szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert sajna nem temettek el, elég mélyre! Azért vagy hát akkor TE letakarva, vízhatlan, fekete zsákvászonnal ?
tulipan
szaros nyelvű @reagens: A szokásos narancsnyik semmi-módi Csak jókat röhögni lehet az ilyen 1000 km-tőéákxentussal, tudás FIRKÁLÓ zombi lényeken, lmint TI!!!
tulipan
@Bizony, Te szaros nyelvű Durbincs: A szokásos narancsnyik semmi-módi Csak jókat röhögni lehet az ilyen 1000 km-ről. Ploestiből,. magyar nyelvtudás nélkül és romány ákxentussal, FIRKÁLÓ zombi lényeken, mint TI!!!
teuton
@reagens: Talan olvasnod kellene megtanulnod, mielött hülyesegeket
irsz/kerdezel! A magyar törvenyeket olvastad? Hasonlitsd össze mas europai
DEMOKRATIKUS orszagok törvenyeivel! Na??? Nem tünik fel a különbseg?
Esetleg olvasgasd Köver kijelenteseit is! Ha nem megy, kerj meg egy 7 evest!
reagens
@teuton: Te honnan veszed, hogy Magyarország nem demokrácia? Olvastad valahol? Ennyire tájékozatlan vagy?
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert nem temettek el, elég mélyre! Osztán, mond má, az a romány, fekete segged luka, megvan még??
CsipkeRózsa
@reagens: tegnap, 15:57

Itt írtad, hogy: "@Eriksson: Feltűnt, hogy a tíz véres kezűből 4 kommunista volt?"

Akkor ez azt jelenti, hogy 6 nem volt kommunista, nem számoltam utánad, hogy hányan voltak, annyira nem érdekel. Nem gondoltam, hogy esetleg tévedtél a számolásban.
reagens
@CsipkeRózsa: Mint írtam, tévedtem. Valóban öt volt kommunista. Náci viszont csak egy. Akkor melyik a veszélyesebb eszme?
tulipan
@reagens: Tudod, picinyem, ezt az ember nem "VESZI", hanem sajnos, nap, mint nap, lépten-nyomon tapasztalja!
reagens
@CsipkeRózsa: Ha több a kommunista gyilkos és több az áldozatuk is, miért a náci a veszélyesebb és nem a kommunizmus?
tulipan
@CsipkeRózsa: Persze, hogy AZ! Eddig nem tűnt még fel neked???
tulipan
@reagens: Narancsos agyatlan hablaty!!!
Commenter
Idáig jutottunk @durbincs plakátrongálós kólás, valószínűleg fake cikkétől, hogy melyik szélsőséges eszme a veszélyesebb. Nem kell egyiket sem fokozni, mert mind a szélsőbal mind a szélsőjobb hatalomra jutása szörnyű áldozatokat követelt. Vannak nemzetek akik tanultak a történelmükből és vannak amelyek nem. Jól mondta Manfred Weber hogy mind a bal, mind a szélsőjobbos erőket elutasítja. A baj az, hogy csak mondta, de nem komolyan gondolta, hiszen elfogadta a Fidesz szavazatait a frakcióvezetői poszt kapcsán. Járókának pedig gratulált, hát miért is nem tűnt fel neki hogy egy felfüggesztett párt tagja lett az EP alelnöke. Ugyanazé a Fideszé amelyiknek Szájer is, és akinek az alelnökségét vétózta. Tegye ezt meg utólag Járókával is, és majd akkor hiszek neki hogy egy jobb Európáért dolgozik.
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert nem temettek el, elég mélyre! Osztán, mond má, te romány, megvan még néhány éppdarabod??
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert nem temettek el, elég mélyre! Osztán, mond má, te romány, megvan még néhány épp testdarabod??
tulipan
@durbincs: Te sötét, barom narancsos seggnyaldosó Félfarok! NEM FOGJÁK KIRÚGNI!! Azt ne képzeld ám, hogy máshol IS, ilyen, hozzád hasonlóan, végtelenül primitív hülyék teremnek!!
Afra
@durbincs: Közöd,szőröstalpú,bocskoros migráncs?
Afra
@durbincs: Téged kapartak ki rosszul,mikor anyád elabordált te abberrált ondószökevény. A te helyed a mező,a tehenyekkel. Bár,nem vagyok biztos abban,hogy szót értenek egy szellemi fogyaztékos,szökött spermával...
Commenter
@durbincs: nézze csak, kik rakták ki ezeket a plakátok, kik is provokálnak:
A Peron Reklám Kft. kisebbségi tulajdonosa a Tarlós István vezette fideszes Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló és a felelősséget másra hárító BKV Zrt. A Publimonté pedig nem más mint Mészáros Lőrinc.
Afra
@durbincs: @durbincs Takarodj a hazádba, szőröstalpú,román cigány,...
Afra
@durbincs: @durbincs: @durbincs: Primitív ,bocskoros,cigány birka
Eladott Ország
Még a végén kiderülne, hogy a bevándorlás helyett a fideszt kéne sürgősen megállítani. Például rögtön az a legviccesebb – a migránsvinnyogás mellé helyezve -, hogy vajon Magyarországon miért nőtt több mint kétszeresére, azaz 113 százalékkal a nem uniós állampolgárokhoz hozzávágott letelepedési/tartózkodási engedélyek száma, amely 2017-ben így 117 026 volt az előző évhez képest? Csak azért kérdem, mert ezek szerint nem baj, hogy idejönnek és elveszik a kultúránkat és a homogén nemzetállamunkat. Vagy ez nem az a bevándorlás, mert ezen vastagon zsírosodott a Rogán-Habony-kör, ez rendben van? Az rendben van, hogy nincs egyetlen olyan uniós tagország, amelyben olyan könnyű betelepülni, mint Magyarországon? Csak ezt a gennyes, álságos kettős- és fideszbeszédet utálom, mint a szart. Amúgy időről időre eszembe jut: és a kötvényes Rogánt hol rejtegetik vajon? Régebb még el-elmerészkedett egy-egy lakossági agymosásra, azóta szívbeteg M. Richárd védelme alatt ,de újabban se kép, se hang. Ilyenkor hol vannak a kidagadt erekkel a nyakukon ökölbe szoruló fideszes hazafiak!
tulipan
@Durbincs : Te bunkó, narancsos seggynyaló akkor hát, lássuk a mára rendeltr iédezeteidet, onnan a romány Ploestiból, a 13. emelet mélyen levő bányakecódból, te Félfarok! A 2hetesidekapart lévén TE VAGY a rettenet,bányás bőlcs?mert a töpörödött repedt csöpnyi esze is csak = 50IQ-? no mert egyre falod, azt a bányalúperkeltet ? Te agyatlanul primitív ,bocskoros,cigány birka, miközben a rettenet sok szádba öntött sör miatt ,állandóan készervizelsz a narancsos haverjaid pofikákájába?
libellle
@Eriksson: A na´zik azok a borzalmak voltak. DE, sok gyilkosságnal assistáltak a magyar katonák és zivilek is.
libellle
@Eriksson: "Az összetört bögrét" a ti törtérnlrmetek megsem probálta összeragasztani se nem hogy bocsánatott kérni. Vagyis az nállatok még mindig darabokban hever. De, egal aki valamit nem akar tudni azt nem is lehet felvilágositani.
tulipan
@libellle: Ugyan, egy tősgyökeres nácinak, mondhatod!!!
libellle
@libellle:" törtérnlrmetek" történelmetek szertett volna lenni
nevemnick
Hazafiak plakátokat semmisítenek meg... röhej.
Inkább fogjanak kőműveskanalat, oszt a karddal a duce mutatja az irányt, hogy hova menjenek... (oda ahova gondolom.)
kokopelli
@libellle: ..érdekes,hogy a magyar "Nyilaskeresztesek" már 1939-ben jelentkeztek,függetlenül a németektől,mert
abban az időben az volt Európában az irányzat!...olasz-osztrák-magyar stb.-ik!
libellle
@Eriksson: www.facebook.com/watch/?v=914013878989899 Na olvasgassál. most milyen államforma van ott. és ki a fönázi
Eriksson
@libellle: @libellle: Ezekkel a sajátos megállapításokkal mit akarsz bizonyítani? Támadási készséget, vagy messzemenő tudatlanságot.
Vedd észbe, hogy az ilyen kimosakodó, felelősséget áthárító náci duma nem csak engem sért, hanem a magyarok nagy részét is. Olyanokét, akiknek eleik nácik működtette koncentrációs táborokba lettek elhurcolva, s ott lelték a halálukat. Öregek, fiatalok, gyerekek. Csak azért, mert nem voltak árják.
libellle
@Eriksson: Ja ja pont erröl irám. Ne forgast ki. Arról irtam amit a csatlosok tettek.
simmering73
@durbincs: Kotorékeb, te tahó. Miért fajtalankodsz shikarival. Látták, hogy nem kényszervizelt, hanem szájba vizelt téged, te retardált barom.
csak úgy....
@durbincs: te vén tapló buzeráns, kezd az agyamra menni a másságod...
ha rád és a hozzád hasonlókra van szükség a fideszbe...,fizessem a tagsági billogod? akkor kuss lesz? te coca?
tulipan
@durbincs: Te kretén, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Jesszusom, még a buta bedes buzi xzart is előkaparják,mint téged ?

Igazán, megint köszi az ÉRTELMES emberek felsorolását!
tulipan
@durbincs: Ejnye már! Te Kotorékeb, te tahó. Miért fajtalankodsz shikarival. Látták, hogy éppen kényszervizelt, szájba vizelt téged, te retardált barom.
tulipan
@durbincs: Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?Te Kotorékeb, te tahó. Miért fajtalankodsz shikarival. Látták, hogy éppen kényszervizelt, szájba vizelt téged, te retardált barom.
karma1
Erdekes, a heterok eloszor a Coca Colat latjak meg a plakaton, es azt, hogy valaki joizuen issza azt...
A latens homoszexualisok - mint pl. a fideszesek tobbsege - azonnal azt latjak, hogy a kepen ket ugyanolyan nemu ember van... Meg csak utalas sincs a homoszexualitasukra, nem csokoloznak, nem egymast simogatjak, tehat semmifele rautalo magatartast nem tesznek...
Aki viszont megis eloszor a nemuk azonossagat szurjak ki, azok egesz biztosan mar legalabb egyszer elgondolkodtak azon, hogy milyen lehet a szex egy ugyanolyan nemuvel...
Ezek a plakattepkedo vadfattyak rettegnek attol, hogy sajat nemi iranyultsaguk kiderulhet, ha most nem lepnek fel eroszakosan.

Azert azt megjegyeznem, hogy ezek a kiskocsogok abbol a penzbol kapjak a Judaspenzuket, amit tobbek kozott a homoszexualisok, rokkantak, vagy mas fogyatekkal elok fizetnek be a kozos kasszaba.
Magyaran: ezek a kis kocsogok nem masok, mint az adofizetok penzen eloskodo parazitak. Es csak addig is fognak elni, mint a parazitak. Ha a gazdatest bepipul, ezek egy fillerhez sem fognak jutni.
karma1
Ja, 2006-ban is csupa "hazafi" rombolta Budapestet majd' egy honapon at...
Afra
@durbincs: Neked folyamatosan húgy folyik az agyadból,hogy állandóan vizelned kell,te beteg identitású patkány - görény?
Ilyen primitív,buta,sötét nímandot még köztetek sem egyszerű találni
. Pedig választék,a bőség zavara...
teuton
@reagens: Talan OLVASNI tanulj meg!!! Erdekes, hogy a narancsosok csak firkalgatni tudnak, de olvasni nem...
Nincs demokracia MO-on, több eljaras folyik ezert at EU-birosagon es mas szerveknel, több itelet született hatalmas bünteesekkel, több, mint 1 tucat törvenyt kellett modositani vagy teljesen törölni, folytassam???
A demokracia rangsorat, sajtoszabadsagot, korrupciot, biztonsagerzetet, anyagi joletet es hasonlo merhetö tenyezöket pedig leolvashatod a hivatalos statisztikakbol! Ja, aki olvasni sem tud, az csak a heti maszlagot veszi be a pocakostol a Kossuth-radion...
Ti meg azt is benyaltatok, amikor csuti azt pofazta, hogy megy az EU-parlamentbe Brüsszelbe! Pedig az nem hogy egy masik varosban, hanem egy masik orszagban van!
reagens
@teuton: Szóval a demokrácia, sajtószabadság, a korrupció helyzetét kéred számon. Kik és hogyan is mérték ezt? Nem az Eu szrvei hanem "civil" szervezetek. Milyen mutatók alapján? Csak nem kézrátétellel? Ki is fizeti ezeket a "független" szervezeteket? Csak nem ők a megrendelők? Csak nem meghatározott hogy hol kell hibát találni?

Sargentini jelentése a példa milyen elfogult és koncepciózus egy ilyen vizsgálat és a tárgyilagosságot mellőző.
A törvények módosítására sok országot kértek nem csak minket.
Magyarország ellenségei lejárató és uszító kampányt folytatnak ellene az biztos.
tulipan
@durbincs: Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?Te Kotorékeb, te tahó. Miért fajtalankodsz shikarival. Látták, hogy éppen kényszervizelt, szájba vizelt téged, te retardált barom.
teuton
@reagens: Mondom, analfabeta narancsnyikokkal nem lehet vitatkozni, olvasni sem tudnak... Szoval az EU-Parlament az egy civil szervezet, amit bizonyara Soros penzel... Tehat a Sargentini, Tavares es mas elözö vizsgalatokat nem a Parlement rendelte meg es fogadta el szavazassal elsöprö többseggel...
Az EU-birosag is egy liberalisok altal penzelt civil szervezet, a magyar hazafiak ellensege, ezert hoz futoszalagon elitelö iteleteket... Ha igy lenne, akkor miert valtoztat meg a kormany hülye törvenyeket es rendeleteket, söt töröl el, valamint fizet milliardos perkölsegeket es karteritest szervezeteknek es maganszemelyeknek???
Nem azert vagyok itt, hogy megtanitsalak olvasni! Persze ha meg magyarul sem megy (pedig az EU-ban hivatalos nyelv, igy minden dokumentum es az EUROSTAT -bizonyara az is egy Soros altal penzelt civil szervezet szerinted, nem az EU hivatalos stasisztikai hivatala!- adaai elerhetök - azoknak, akik tudnak olvasni...
Azert lenne 1 kerdesem: A bekamenetet szervezö, videki bunkokat buszoztato szervezet nem civil? Es ki penzeli???
tulipan
@durbincs: Te. rohadék te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Tudod se a szar, se vizelet nem ad neked már észt, hiiába szórod szana meg szét, vakvilágban!!te Te kretén,.há' még mindig bézsongtál vagy az ECH)O_TV- tül ?Te 1000 km-re innen, románul, fel.-felöklendező, bűzös, bányás,hányadék féregklón!
reagens
@teuton: Megint személyeskedsz ami téged minősít.
Soros emberei persze hogy mindent megszavaznak ami szétveri Európát. Lefizetett liberális életellenes senkik. Sargentini a legjobban.
teuton
@reagens: Talan olvasni tanulj meg! Ne barpmsagokat firkalj! Tehat az EU-Parlamentet Soros penzeli??? Es az EU-Birosagot is??? Es ki penzeli a bekamenetet??? Valaszolj!!!
reagens
@teuton: Bizony. Soros irányítja az Eu t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.