A konzervatív amerikai lap külön kiemeli Tristan Azbej államtitkár tevékenységét és a legutóbbi washingtoni útját.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na jó!
.
Akkor álljon meg a menet! Mi újság is van az öreg harcos pocak náci Hungary Help programjával. Átverősdit játszanak, mert az olyan FAJTA "KERESZTÉNYEK" rettegnek a büntitől, amilyenek ezek az imádkozó botsásKÁK:
.
Zusammen a buksi simogatós Hungary Helps program, még a tisztességes pogányok is elszégyenlik magukat EZEK miatt a imádkozó sáskák miatt, akiket nem a kereszténységük miatt, a "hadicseleik" miatt üldözhetné már a süketet, vakot imitáló iGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS!
.
hvg.hu/cimke/Hungary_Helps
.
--- Egy Naphegy téri villát kap a Hungary Helpsért felelős államtitkárság
.
hvg.hu/itthon/20181025_Egy_Naphegy_teri_villat_kap_a_Hungary_Helpsert_felelos_allamtitkarsag
.
RöHEJES!
.
A rabLOVAK ivarfolyadéka folyhatna patakokban amiatt, hogy a KRISZTUSBÓL is bohócot csinálnak azzal is, hogy a FELCSÚTI FOCICSAPAT DUPLA ANNYIT KAP, mint az "üldözött keresztények"! Na nem az öreg harcos hokizsebéből, a KÖZLÓVÉBÓL!
teuton
"konzervativ lap"... NEM LAP, hanem egy veboldal! Annyira konzervativ, hogy valojaban szelsöjobboldali (far-right!), annyira, hogy Trump egy volt tanacsadojat (Bannont, aki a valasztasi kampanyat szervezte es a lap föszerkesztöje) elbocsatotta, mert tul rossz fenyt vetett ra a szelsöjobboldalisagaval...
Na ennyit az Origo hazugrigo hitelessegeröl...
Commenter
A Breitbartnak vajon mennyit fizetett Tristan az üldözött keresztények megsegítésére szánt közpénzből ezért a cikkért?
kereső
Dógoznak a lobbisták, a sok-sok guruló milliárdért.És ha a magyar kormányt egy ilyen hirhedt hiroldal dicséri- az szégyen!
Egy széljobbos portál-.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.