Négy nap alatt négy nőt támadtak meg svéd nagyvárosban, a rendőrség ezért figyelmeztetést adott ki. Augusztus harmadika és hetedike között négy nőt támadtak meg Uppsala városában, ebből kettő nemi erőszakba torkollott – olvasható a svéd sajtóbeszámolókban. Gyanúsítottakat még nem talált a rendőrség, ezért szóvivőjük arra kérte a lakosokat, legyenek óvatosak, ha este egyedül van dolguk a városban. Aggodalomra nincs ok, de a támadók egyedül mozgó férfiakat és nőket szemelnek ki. Éppen ezért csoportosan nyugodtan lehet sétálni, valamint ügyeljenek arra, hogy kivilágított utcán tartózkodjanak.” A rendőrség szerint ha mégis arra kényszerül valaki, hogy egyedül utazzon, akkor az is segíthet, ha a lakosok telefonon beszélgetnek valakivel. Noha azt ígérték, hogy eszközölni fognak bizonyos „biztonsági intézkedéseket”, ugyanakkor hangsúlyozták azt is, hogy nem tudnak egyszerre mindenhol ott lenni, ezért arra utasítják a lakosokat, hogy legyenek óvatosak, és gondolkodjanak előre. A...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr préditákor
@durbincs: Nagyon belejöttél a melóba. 60 ezerért pörgeted magad?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te kretén, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Tudod se a szar, se vizelet nem ad neked már észt, hiiába szórod szana meg szét, vakvilágban!!te Te kretén,.há' még mindig bézsongott vagy az ECH)O_TV- tül ?
thumb_up1 replyVálaszbézsongott az ECH)O_TV- tül ?
simmering73
Biztos voltam benne,hogy ez az elmebeteg durbincs, meg a szexújságja.
Macskaszem
Ez a figyelmeztetés a világ minden országára, még Magyarországra is érvényes. A soroksári futónő, vagy Makai Viktória támadója SEM migráncs volt. Lehet, hogy a svéd nőket is echte svéd férfi támadta meg, de nyolcaska migráncsot akar sugallni.
dr préditákor
@durbincs: Nagyon belejöttél a melóba. 60 ezerért pörgeted magad?
tulipan
@durbincs: Te. rohadék te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Tudod se a szar, se vizelet nem ad neked már észt, hiiába szórod szana meg szét, vakvilágban!!te Te kretén,.há' még mindig bézsongtál vagy az ECH)O_TV- tül ?Te 1000 km-re innen, románul, fel.-felöklendező, bűzös, bányás,hányadék féregklón!
tulipan
@durbincs: Az a bánatos, vak bányaló sem szól bele a bánya mélyéből a felszíni dolgokba! Ergo tied a véleményed, tartsd meg magadnak! Te szemét, szerencsétlen, nyomoronc, narancsos seggynyaló román Ploestibeli tárnalakó, Félafrfok-tapló Sügér, Bezzeg-Tahó ám, aki azt a maradék repedt 30IQ-s, kfiolyóban levő, agyacskádat, igyekszel, tőlünk 1000 km-re, szerencsétlen bányásbéka, a román brekegés közepette, hektóliternyi sörök vedelésével keletkező, bűzös, vérhúgyos vizeleteddel állandóan kényszervizelni, te klónféreg, avagy féregklón? Osztán, döngeted-e még mindig, az unokatesókat,vérrontó az innen,csak 1000km-re lakó romány Ákkcentusos, idő előtt előkapart klón-pondró?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.