Manfred Weber bukott „Spitzenkandidat” a német közszolgálati ZDF csütörtöki műsorában sivalkodott. Manfred Weber bukott csúcsjelölt a német közszolgálati ZDF csütörtöki műsorában sivalkodott. Szerinte „Orbán Viktor és Emmanuel Macron szentségtelen szövetségén” bukott el a bársonyszéke. A bajor politikus, majdhogynem a könnyeivel küszködve, elismerte, hogy „nagyon fájt” neki a bukás, ami szerinte „az európai demokráciának... Manfred Weber bukott csúcsjelölt a német közszolgálati ZDF csütörtöki műsorában sivalkodott. Szerinte „Orbán Viktor és Emmanuel Macron szentségtelen szövetségén” bukott el a bársonyszéke. A BAJOR POLITIKUS, MAJDHOGYNEM A KÖNNYEIVEL KÜSZKÖDVE, ELISMERTE, HOGY „NAGYON FÁJT” NEKI A BUKÁS, AMI SZERINTE „AZ EURÓPAI DEMOKRÁCIÁNAK NAGY KÁROKAT OKOZOTT”. A tipikusan balliberális érvelés („Ha nem én győzök, nincs demokrácia.”) mellett Weber azért is sivalkodott, hogy öt év múlva nehéz lesz majd bárkit is meggyőzni arról, hogy a Spitzenkandidat-rendszer működőképes.

(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: Sokan azt remélik-magát talán kivéve-hogy a felfüggesztett Fidesz novemberben végleg megy a szélsőjobbos patkóba azaz mennek a lecsóba a Néppártból, ha már Weber szánja-bánja hogy nem dobta ki őket előbb a Néppártból. Az, hogy nem szigetelte el a Fideszt időben végül is a jelöltségébe került. Mindenki más ellen fordult és borult a csúcsjelölti rendszer. Az átláthatóbb, a népek és nem a kormányok EU-ja is ment a lecsóba.
durbincs
@Commenter: maga a sekély tudásával,azt se tudja mi a lecso?de europai külügyi szakértő lett ? inkább tanuljon fözni ?
@Commenter: @Commenter:
Commenter
@durbincs: maga összetéveszt a Fidesz három bölcsével. A Néppárti bölcsek nem is bölcsek hozzájuk képest Na a novák-szájer-varga trió-ők külügyi szakértők(is) és még azt is tudják hogy a csokkal meg az egész politikájukkal lebotmixerelték a családokat a lecsóba. Jól kifőzték a hitelcsapdát.
Nessy
T.Propeller! Tessen mondani napi olvasmányunk ezentúl a vadhajtás és Durbincs lesz? Ez emberiség elleni bűntett!
durbincs
@Nessy: tán maga ,a bányás hisztérika ?
durbincs
@Commenter: maga a sekély tudásával,azt se tudja mi a lecso?de europai külügyi szakértő lett ? inkább tanuljon fözni ?
@Commenter: @Commenter:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. November 25., 06:56
Marad a párás, ködös idő, ónos szitálással
Nagyvilág - 2020. November 24., 20:12
Elvette egy vadász fegyverét egy szarvas Csehországban