Újabb for­du­lat a Do­náth csa­lád bot­rá­nyá­ban. Egy di­ák­lány ál­lítja, hogy a hír­hedté vált az evan­gé­li­kus sze­re­tet­ott­hon­ban sze­xu­á­li­san zak­latta a már ko­ráb­ban bot­rányba ke­ve­re­dett lel­kész lánya. Aki ba­rá­ta­i­val ma­gán­szál­lo­da­ként hasz­nálta a val­lási in­téz­ményt. Ide jár­tak haza a Szi­get-bulik után. Újabb megdöbbentő fordulat az egyre gusztustalanabb bűnügyben. Mint ismeretes, néhány napja zaklatással, sőt fizikai erőszakkal vádolta meg egy áldozat az MSZP politikusát, Donáth Lászlót. A hírt a rendőrség is megerősítette. Most pedig levelet írt a szerkesztőségének egy húszéves diáklány, aki 2 évvel ezelőtt az érettségihez szükséges önkéntes közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba. Részletesen leírta, hogy már a kezdet-kezdetén megdöbbentő jelenségekkel találkozott, majd ő maga is zaklatás áldozata lett. Néhány napja tört ki a botrány

(Forrás: ripost.hu, durbincs által)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ripost, durbincs ? Nagyon komoly, megbízható ... karaktergyilkos ! Gátlástalan, mocsok minden tettük és szavuk.

Aki már, csak egy kicsit is elgondolkodik és elemzi, Donátékkal kapcsolatos állításaikat, az ellentmondásokból és azok életszerűtlen mivoltából eredően rájöhet, hogy kitalált, kamu sztoriról van szó. Úgy hülyeség ahogy van. Persze ettől függetlenül, sokan "kajálják" ezt a marhaságot.

Pár év múlva, ebből még komoly kártérítési kötelezettség lesz, amit majd az adófizetők pénzéből egyenlítenek ki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A Fidesz nem képes belenyugodni a Momentum sikerébe. Ahhoz az egyetlen dologhoz nyúlt amihez ért. Egy agymosott diáklányt kértek fel arra hogy vallomásával ássa alá Donáth tekintélyét és a Ripostnak lett kiadva parancsba a megjelentetése. Végül is azt kapjuk amit a Fidesztől vártunk. Egy aljas, gátlástalan banda, gennyes kelés az országunkon. Remélem hamar megszabadulunk ettől a fertőtől.
Aki Én
@reagens: Gondolom a Microsoft ügyről is van egy, legalább ilyen értelmes véleményed. Én meg az ostobaságodon mosolygok jókat. Te, fideszes...
kulabombaafityiszre
ripost,ómolnár,durbincs.
Amikor a szar összegyűlik.
reagens
@Aki Én: Azzal beszélgetek aki megüt egy szintet. Te nem ütöd meg.
advocat
@durbincs: A "lenn" két n-nel írandó, de a "lent" is elfogadott. Nekünk, született és magyar nyelvtant tanult magyaroknak!
advocat
@durbincs: Amúgy, elmeorvosilag? Rendben? És "kínlódjon". És a lecsó is hosszú ó. Mi született ... És itt a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.