Újabb for­du­lat a Do­náth csa­lád bot­rá­nyá­ban. Egy di­ák­lány ál­lítja, hogy a hír­hedté vált az evan­gé­li­kus sze­re­tet­ott­hon­ban sze­xu­á­li­san zak­latta a már ko­ráb­ban bot­rányba ke­ve­re­dett lel­kész lánya. Aki ba­rá­ta­i­val ma­gán­szál­lo­da­ként hasz­nálta a val­lási in­téz­ményt. Ide jár­tak haza a Szi­get-bulik után. Újabb megdöbbentő fordulat az egyre gusztustalanabb bűnügyben. Mint ismeretes, néhány napja zaklatással, sőt fizikai erőszakkal vádolta meg egy áldozat az MSZP politikusát, Donáth Lászlót. A hírt a rendőrség is megerősítette. Most pedig levelet írt a szerkesztőségének egy húszéves diáklány, aki 2 évvel ezelőtt az érettségihez szükséges önkéntes közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba. Részletesen leírta, hogy már a kezdet-kezdetén megdöbbentő jelenségekkel találkozott, majd ő maga is zaklatás áldozata lett. Néhány napja tört ki a botrány

(Forrás: ripost.hu, durbincs által)

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Ripost, durbincs ? Nagyon komoly, megbízható ... karaktergyilkos ! Gátlástalan, mocsok minden tettük és szavuk.

Aki már, csak egy kicsit is elgondolkodik és elemzi, Donátékkal kapcsolatos állításaikat, az ellentmondásokból és azok életszerűtlen mivoltából eredően rájöhet, hogy kitalált, kamu sztoriról van szó. Úgy hülyeség ahogy van. Persze ettől függetlenül, sokan "kajálják" ezt a marhaságot.

Pár év múlva, ebből még komoly kártérítési kötelezettség lesz, amit majd az adófizetők pénzéből egyenlítenek ki.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Ripost, durbincs ? Nagyon komoly, megbízható ... karaktergyilkos ! Gátlástalan, mocsok minden tettük és szavuk.

Aki már, csak egy kicsit is elgondolkodik és elemzi, Donátékkal kapcsolatos állításaikat, az ellentmondásokból és azok életszerűtlen mivoltából eredően rájöhet, hogy kitalált, kamu sztoriról van szó. Úgy hülyeség ahogy van. Persze ettől függetlenül, sokan "kajálják" ezt a marhaságot.

Pár év múlva, ebből még komoly kártérítési kötelezettség lesz, amit majd az adófizetők pénzéből egyenlítenek ki.
Aki Én
Ez még nem bűnügy, ez még csak feltételezés. Ezt a fideszközeli eseteknél még a propagandamédia is
szokta tudni.
Sámannus
Jobb lenne ha a ripacs is menne tejgetüzet oltani veled együtt.@durbincs:
Nessy
És akkor miért nem szólt a leányzó? Vagy most "jutott eszébe" valamilyen oknál fogva?
nemfideszes
@durbincs: Még ti ugattok megalázott emberekről?!
168ora.hu/kulfold/egyetlen-fideszes-ep-kepviselo-sem-tamogatta-a-szexualis-zaklatas-elleni-eu-s-jelentest-amelyet-91-szazalekos-tobbseggel-fogadtak-el-156000
olkt.hu/megszuntettek-nyomozast-szexualis-zaklatassal-vadolt-fidesz-kozeli-tyukodi-polgarmesterrel-szemben/

...de lehetne beszélni Kiss László ügyéről is, amikor a fideszes pribékek defacto az áldozatokat hibáztatták, nem az elkövetőt!... úgyhogy el lehet húzni a 3.14csába habony-takony médiájával egyetemben!
Afra
@Sámannus: Ez egy szellemi fogyatékos,román,szőröstalpú, élősködő tirpák...
Afra
@Nessy: Nemrég ajánlott fel a fidesz a diákoknak,alkalmankénti , 60.ezer ft-ot, hasonló tevékenységért...Így már érthető,hogy visszatért a memóriája csipkerózsikának,ugye?
simmering73
Aha. A ripacsok, meg az aberrált durbincs, aki 50 baniért megcsinálta az anyját.
Sámannus
@Afra: A ripacs is tele van kóbor apácával, akik felcsaptak kurvának.
Nessy
@Afra: Ezt nem is tudtam! 60 év után is lehet jelentkezni? Majd találok egy nevet a telefonkönyvben. Ugyanis az akkori ajánlattevőt helyben felpofoztam, és megírtam a felmondásomat.
Sámannus
@Afra: Nem kell "csak" hazudni. Ahogy hatodik Lenin mondta, hazudni, hazudni, hazudni.
Nessy
@durbincs: Nem írtam a nevedre!!! Nem kívánok veled ilyen stílusban kommunikálni, már megírtam!!!
Egyébként meg szégyelld magad! Ennyire mélyre süllyedni már művészet!
bencemacska
@durbincs: ma, 10:05
Ott voltál, tartottál gyertyát?!
Ha nem, vigyázz, mert sokba kerülhet.
"Az Alaptörvény XXVIII. cikke szerint „senki nem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg."
Ezt még O1G sem merte kihagyni az alaptákolmányából! Elítélhetnek ám a megsértéséért akkor is ha outsider vagy!
man at work
@durbincs: Az a csoda, hogy bárki válaszol neked, a sehova nem vezető bullshit semmitmondásodra.
Az van, hogy néha emberszámba vesznek, és ennyi.
Vagy neked ennyi elég?
Hogy néha emberszámba vegyen valaki - ennyid van?
Ó, te szegény...
Ha akarod, én néha emberszámba veszlek.( de mielőtt félreértenéd, nem veszlek a nevemre, és nem leszek az apád... az anyád sem).
man at work
Szegény diáklányok, egy kis plusz kreditért mire nem képesek...
Eladott Ország
A Ripost nevű valami bombát dobott a kánikulai posványba. Kéjbarlang van a Magyar Tudományos Akadémián. Méghozzá az emeleten, ami egy barlang esetében helyből kuriózum. Megmég ráadásul kéj. Még fürdőkád is volt a szobában, ami egyértelműen szexuális tevékenységre utal. Fürgyéle. Nade a Ripost leleplezte, a teljes pártpropaganda át is vette, ahogy kell. Még G. Fodor Gábor is átlépte a saját érnyékát és a szokásos, egy szóból álló hősköltemény helyett írt vagy 8-10 sort. A komplett propagandagépezet kéjesen (höhö) tapicskolt a lerántott piszkos lepedő tetején. Még akkor is, amikor az MTA jelezte, hogy nem most van ez a bizonyos szoba, hanem az előző vezetés alatt volt. Namost. Az előző vezetés tényszerűen Inzelt Pétert, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet volt igazgatóját jelenti. Akit 2015-ben a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetésével jutalmazott az Orbán-kormány. Notehát, gondolkodjunk. A Ripost (amelyik tök független amúgy, csak valahogy mindig olyan botrányokat robbant ki, melyek a fidesznek kedveznek és az összes mocsárlakó azonnal át is veszi) című termék előásott valahonnan egy évtizedes felvételt és azt hazudták, az most készült. Hamar kiderült, hogy nem most készült, azonban a teljes fideszes propagandagépezet szolgálatkészen csámcsogott a dolgon. Nem az ellenzéki és nem a független portálok, hanem kimondottan a pártlapok.
kereső
Mennyiért "állitja"? Eredetileg a fidess nem a tanáraik ellen biztatta levél irásra a "diákokat" 60 ezerért?
man at work
Talán pont egy fideszes faszát szopta le először egy kis plusz kreditért, és most farkast kiállt...
Piroska a farkas!.
Commenter
Foglalkozzanak már ilyen szinten kenderesi "sajtburi és peppa malac" tamás és wladár zaklatási ügyével is. Legalább az mindkettő bizonyított, nem része egy politikai lejáratókampánynak, úgy látszik az ő viselkedésükkel semmi baj, elvannak mint hal a vízben, és megússzák pénzbüntetéssel, vagy bocsánatkéréssel. Hosszú és Milák aranyai nem fedik el azt, hogy az Gy. Tamás ellen vádat emeltek gyilkosságra való felbujtás miatt, hogy évtizedek óta mi folyik ott, ahol egy úszónő közpénzen saját uszodát kaphat, ahonnan kirakja egy másik olimpiai bajnok növendékeit, illetve úszótársait.Voltak, vannak visszásságok ott bőven, de akár az EU politikai viszonylatban úgy sportviszonylatban a FINA szerint nincs baj, el sem fogadták Gy.T. lemondását.
bencemacska
@Nessy: ma, 11:23
Én is éppen azon morfondíroztam, hogy cca. 50 évvel ezelőtt én az ilyeneket úgy szoktam lerendezni, hogy a fal adta a másikat! Nem jutott eszembe, hogy majd valakinek eladom a sztorit jó pénzért.
Ja, ha nincs vevő a sztorira, akkor gyártok olyant, amelyikre van vevő. Míg lószar van verebek is vannak. Egyre undorítóbb ez rezsim!
Eriksson
@Commenter: Ez ilyen. Mindig is a politika mozgatta a világot. A politika maga az érdekek szövevénye. Aki erősebb a piacon, az nyer. Akinek meg vaj van a fején az ne menjen napra, mert megjárja.
bencemacska
@durbincs: ma, 15:27
Pont arra akartalak figyelmeztetni, hogy ne ülj fel annak, aki ilyeneket terjeszt. Nem szabad minden mesében hinni!
Apropo: világosíts már fel: hogyan tud szexuálisan zaklatni egy nő, egy másik nőt? Sokkal könnyebb LEVERNI, mint egy szemét férfit!
Eriksson
@Commenter: Ki beszél itt korrupcióról?
Mondjuk inkább úgy: kapcsolati tőke.
Macskaszem
Ki van még hátra a családból köcsögök? Gondolom van édesanyja, nagyszülei, testvérei (ha vannak) nagynénik, nagybácsik, unokatesók, kutyák, macskák. Lehetőségek tárháza a rokonság, a baráti kör, ne hagyjatok ki senkit büdös faszszopók.
nemfideszes
@Eriksson: Emberek hazug rágalmakkal való meghurcoltatása, lejáratása, bele értve családtagjaikat is, már messze túlmegy azon amit "politikának" neveznek. Ez csak bizonyos "kultúrákban", és bizonyos erkölcsi szint alatt lévő emberek tekintik a politika részének. Az meg aztán különösen undorító, hogy teszi mindezt egy olyan alak, aki az adófizetők pénzén tolja az "anyagot" Ibizán, vagy éppen időseket rugdos, mert azok átmentek előtte az úttesten. Ha pedig nyilvánosságra kerülnek mocskos ügyei már rohan is sírni a bíróságra, hogy ő nem közszereplő...
Eriksson
@nemfideszes: Most mit mondjak? A világ így működik, a világ minden szegletében. Ha tetszik, ha nem.
Ez csak annak probléma, aki nincs benne a pikszisben.
De hogy jön ide Habony? Sehol nem olvastam a nevét az üggyel kapcsolatban.
nemfideszes
... és mindig van lejjebb habony-takonyéknál... végül is nincs mit veszteniük, a fidesz birkák úgy is ezt hiszik el, még ha helyreigazításra és bocsánatkérésre is kötelezi őket a bíróság, a per költségét és a büntetést meg majd fizetjük mi, adófizetők...
nemfideszes
@Eriksson: Már megbocsáss, de mondhatni nagyképűen beszélsz arról, hogy a világban mindenhol így működik, ami persze messze nem igaz, aztán meg még azzal sem vagy tisztában, hogy ez a szennylap kinek a lapja?
man at work
És tényleg találtak egy hamisan vádlót.
Kreditért - a fideszes adható-vehető kurva?
Csak összehozták az aput a lányával.

Az van, az kezd lenni, hogy tényleg elkezdem levadászni ezeket - válogatás nélkül.
Beperelsz, mert félsz?
Jó.
Nemzetközi jogászt fogadok ellenetek - ti ellenetek, akik féltek.. ahogy félnek a bátrak.

A szart is kiperlem belőletek - vágod, geci fideszes buta magyar paraszt?
Sőt, ha akadékoskodtok, megvádollak benneteket emberiség ellen elkövetett bűncselekménnyel Hágában - és mentek mind a levesbe !!!

Vágod geci?...
Eriksson
@nemfideszes: Nem nagyképűsködök, és nem is megyek messzire. Elég szétnézni ezeken az oldalakon.
Mindenféle negatív hír amely a kormánypártól szól, hatalmas vehemenciával van túltolva a végtelenségig. Ha esetleg lehetne pozitív valamelyik, akkor is ugyanaz a helyzet.
Ha netalántán valamivel kapcsolatban az ellenzék kerül terítékre, akkor bizony beindul a mosdatási láz.
Mindkét esetben elvtelenül, csak azért mert vagy a mi kutyánk kölke, vagy azért mert nem az.
Eriksson
@nemfideszes: Gondoltam küldök neked egy riportfilmet, melyet ha figyelmesen végignézel, végighallgatsz, sok minden meg fog világosodni politikai bűnözésről, összefonódásokról: www.youtube.com/watch?v=3-tWfSnRTfE
simmering73
@durbincs: Ha anyád meg volt, akassz be eriksonnak. Már várja a közeledésedet.
reagens
Csendesen mosolygok mikor kiderül hogy a végtelenül demokraták milyen züllött alakok. Most meg védik a védhetetlent.
bencemacska
@Macskaszem: ma, 17:03
A nagymama, aki már nem él. Emlékszel még rá?
Rockxy
"Néhány napja tört ki a botrány"
nemtörtki semmi, a riposzt hazudozik példányszámot növelendő.
Nessy
Remélem a leányzónak nem kellett két év, mire eszébe jutott, hogy mit is kell mondania az érettségi szóbelin kihúzott tételre!
solidedge
A Fidesz nem képes belenyugodni a Momentum sikerébe. Ahhoz az egyetlen dologhoz nyúlt amihez ért. Egy agymosott diáklányt kértek fel arra hogy vallomásával ássa alá Donáth tekintélyét és a Ripostnak lett kiadva parancsba a megjelentetése. Végül is azt kapjuk amit a Fidesztől vártunk. Egy aljas, gátlástalan banda, gennyes kelés az országunkon. Remélem hamar megszabadulunk ettől a fertőtől.
Aki Én
@reagens: Gondolom a Microsoft ügyről is van egy, legalább ilyen értelmes véleményed. Én meg az ostobaságodon mosolygok jókat. Te, fideszes...
kulabombaafityiszre
ripost,ómolnár,durbincs.
Amikor a szar összegyűlik.
reagens
@Aki Én: Azzal beszélgetek aki megüt egy szintet. Te nem ütöd meg.
advocat
@durbincs: A "lenn" két n-nel írandó, de a "lent" is elfogadott. Nekünk, született és magyar nyelvtant tanult magyaroknak!
advocat
@durbincs: Amúgy, elmeorvosilag? Rendben? És "kínlódjon". És a lecsó is hosszú ó. Mi született ... És itt a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok