Gyurcsány a kígyó megint posztolt Facebookjára. Erre mi Vadhajtások tényleg nem tudunk címet adni, egyszerűen nem lehet. Ez a féreg aki szemeket lövetett ki, lovakkal tapostatott, aztán mondott olyat is, hogy akinek nem tetszik mindez, kérem szépen el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni. Most ezt merte kiírni ez a szarházi: “Nem gúnyolódni kívánok Kövér házelnök elhíresült szövegéről, miszerint akkor vagy jó magyar, ha 3-4 gyermeked van és számtalan unokád. Sokkal inkább az izgat, hogy miért gondolják azt a nagyon sokan, hogy a nemzet nagysága az állampolgárok számától függ. A logikát persze akár érthetem is, de valóságalapját nem látom. Nagyjából 9,8 millióan élünk Magyarországon. Pár százezer ember nem talál itthon megélhetést, külföldre vándorolt. Vagy kétszázezren alamizsnáért közmunkán dolgoznak. Nemzetközi, független felmérések szerint is drámai állapotban van egészségügyünk, oktatásunk. Béreink leghátul kullognak Európában. Unalomig ismert tények ezek,...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Megbeszélhetnénk, hogy a Vadhajtásoktól nem olvasunk el semmit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Megbeszélhetnénk, hogy a Vadhajtásoktól nem olvasunk el semmit.
Afra
@durbincs: A tiédet helyetted ki tolja,húzza,vonja?
csak úgy....
@durbincs: te a ganajszállító szakmunkása a vadhajtásoknak?
Sámannus
Gyurcsány Ferenc a mi testvérünk és Miniszterelnök Úr a titulusa neked is te ganyéj és a bandádnak is Tiszteld a magyar választók akaratát, mert ő is a magyar történelem része. Egy szarházy ne beszéljen így egy országos vezetőről, aki milliók tiszteletét vívta ki.
Befoghatnátok már végre a lepcses pofátokat, és mehetnétek orbanisztán trágyaszagú helyeire felüdülni, hogy vidámabban kezdhessétek a trágya begyűjtést az országban, ha jót is akartok tenni.
tulipan
@durbincs: Te kretén, te román ganajtúró, Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Tudod se a szar, se vizelet nem ad neked már észt, hiába szórod szana meg szét, vakvilágban!!te Te kretén, kotorék,.há' még mindig bézsongott vagy az ECH)O_TV- tül ? Vedeled a sört literszámra., hogy legyen mit készervízelned a narancsos haverjaii pofájzmányába?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@durbincs: Olyan sötét vagy ,hogy a néger f@sza világít a seggedbe !
Sámannus
@Eriksson: Köszi látom ebben a műfajban is el vagy tévedve. Nem kicsit nagyon. Nem fejtem ki bővebben, mert úgy sem lehet azt meggyőzni aki másvalamit akar igazolni.
Nessy
@CsipkeRózsa: Már én is próbáltam érdeklődni a Propellertől, hogy most ez az új trend? Én már nem reagálok rá, mert az ennyire ordenáré szinvonalat meghagyom a híveknek!
man at work
Vadpajtások, kezdetek elszabadulni, mint az a bizonyos elszabadult hajóágyú.
Szerintem lassan kell nektek némi fék és ellensúly...

A vadpajtások vezetősége: pctrs.network.hu/clubpicture/1/3/8/7/_/igazi_buzik_1387011_9510.jpg
tulipan
Éljen Gyurcsány Ferenc, Miniszterelnök úr, aki jó alaposan megdolgozza azt a szarházit, akitől egy ország az undortól sunyítva reszket!!!
Sámannus
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Ne mondj neki ilyet, mert buzi, és örül neki.:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
man at work
@CsipkeRózsa: Velem megbeszélted.
Én soha semmit nem olvasok el a latens náci köcsögöktől. Nekem elég a cikkcím, hogy legyen véleményem a legsötétebbekről.
Eriksson
@Sámannus: Nem tetszett? Pedig nem mostani a videó, hanem a miniszterelnök úr regnálásának idejéből:
Közzététel: 2007. nov. 26.
CsipkeRózsa
@man at work: Most már én is csak a címeket olvasom el tőlük.
Sámannus
@tulipan: Éljen! Éljen! Reszkessenek a szarkupacok!
tulipan
Rézslet Gyurcsány Facebook irásából!!
"Nagyjából 9,8 millióan élünk Magyarországon. Pár százezer ember nem talál itthon megélhetést, külföldre vándorolt. Vagy kétszázezren alamizsnáért közmunkán dolgoznak. Nemzetközi, független felmérések szerint is drámai állapotban van egészségügyünk, oktatásunk. Béreink leghátul kullognak Európában. Unalomig ismert tények ezek, ezért nem folytatom.
Csak kérdezem: nem az lenne a legfontosabb, hogy aki már él e Magyarországnak nevezett világban, az szépen, nyugodtan, boldogan éljen, a világ meg egyre növekvő része azt gondolja: ezek a magyarok milyen okosan teremtettek egy jó országot.
Én azt gondolom, hogy először meg kellene becsülni a már élő életet és vigyázni rá. Aztán ha már ezen túl vagyunk, akkor mondhatnánk, még több boldog, sikeres ember hazája lehet a haza, szülessen hát több gyermek.!'

Viszont ha ezzel szemben a reménytelenek, elesettek, bezártak számát növeljük, attól nem lesz erősebb Magyarország.

Mi ebben a NEM IGAZ??
Cincinntatus
A cikk szerint: "Vagy kétszázezren alamizsnáért közmunkán dolgoznak."

"2019 február és április közötti időszakban – a KSH adataira hivatkozva – már... egészen pontosan 117,5 ezren dolgoztak ebben a munkaformában." (www.atv.hu/.../20190617-melyben-a-kozmunkasok-szama-ezekbe-az-agazatokba-nye...
2019. jún. 18."

Ez neki vagy kétszázezer!

Unalomig hazugságok ezek,...
tulipan
@CsipkeRózsa: Én a címeket sem!! Már az is undorító!!
Sámannus
@Eriksson: Én akkor is más véleményen voltam, mára be is igazolódott, hogy igazunk volt, és most is igazunk van.
Sajnos a romákat akkor, is és most is csak kihasználta, és kihasználja a politika. Nem csak a rendszerváltás után, hanem a magyar állam létezése óta. Megint csak ezt az egy oldalát szeretném megmagyarázni, a többit inkább máskor, ha kell még, muníció van bőségesen a tarsolyomban.
bencemacska
Nem érdemes az embernek bepiszkolni magát ilyen olvasmányokkal.
Eljutottam odáig, hogy bármilyen blikkfangos is a cím, megnézem hol jelent meg, és nem érdekel tovább. Nálam automatikusan kimaradnak. Csak annyit olvasok el belőle maximum, amennyit ide idéz valaki.
tulipan
@Cincinntatus: Bemutatkoztál, te sötét narancsnyik???
Eriksson
@Sámannus: Akkor helyben vagyunk. A közös véleményünket valahogy el kellene fogadtatni @Eladott Ország: -gal is.
namihami
És a Vadparasztok még azt is képesek nagyságrendekkel alulmúlni.
--Nomen est omen!-- már a nevük is a szintjüket jelzi
VADPARASZTIOK.hu
silber13
@Cincinntatus: Magadtól lettél ilyen húlye, vagy Nyitrainé emnens tanítványa voltál?
Eriksson
@bencemacska: Ezzel szemben én mindent elolvasok olyan témáról, amely érdekel. Csakhogy ne egyoldalú legyen a véleményem.
Ezért lehet engem ostobának, tudatlannak nevezni, mert esetleg nem azt a hírt, vagy cikket olvastam éppen, mint az engem kritizáló.
tulipan
úgy tudtam, hogy a CIGÁNYOK, jócskán Sz-István államalapítói működése után, kezdtek hozzánk beáramlani! Azért, a biztonság kedvéért, megnéztem a Wikipédián!!
"A cigányok Indiából származó népcsoport, mely a 13–15. században vándorolt be Európába. Önmagukat romnak, vagyis „embernek”, illetve néha kálónak, „feketének” nevezik. A magyarországi vándorcigányok néhol manusnak (szintén „ember”) is nevezik magukat."
Cincinntatus
@silber13: Még emlékszünk a nyugodt, boldog életünkre, amikor a "Fényes Ösvényen" Gyurcsány a "Fényes Jövőbe" vezetett minket.
tulipan
@Eriksson: HA valóban olyan sokoldalú lennél, mint beállítod, akkor az adott témáról, megkeresnél egy másik forrást IS,mielőtt egyértelműen szónokolnál róla!
Eriksson
@tulipan: És összességében azóta sem sokat változtak mentalitásban. Ők a mi menekültjeink.
tulipan
@durbincs: Mi van már megint, te ganékotorék.alkesz ? előkapartak ?
kereső
Meg a "vadhajtások" szerkesztőjének Q-va Anyját!- ha már.
tulipan
@durbincs: a te szétrepedt agyadat ? a kósa lajos, vagy Eriksson kényszervizelve hűti ?
Eriksson
@tulipan: Az a helyzet, hogyha olyasmiről van szó ami újságban nem olvasható, az a saját véleményem.
Az ilyesmi neked újszerű?
tulipan
@durbincs: Te Félfarok -az asszonyt meg a Portugal tolja ?
tulipan
@Eriksson: Ne mond má'! Oszt', olyanról is képes vagy szót ejteni, ami nem NARANCSOS hülyeség'"profil"??
surdilloFUJT
@durbincs: Idétlen szarkupaca nick képednek több esze van!!!
Eriksson
@tulipan: Most sem gondolkodsz, csak írod ami elsőre eszedbe jut. Hol olvastál te olyat, hogy én narancsos vagyok?
tulipan
@Eriksson: Kösz! Tetszik, az önellentmondásd!!! :D
Sámannus
@Cincinntatus: Bocsi a helyzet mégis kétszázezret érint, mert ez nem folyamatos alkalmazást jelent. a statisztika szerint az lehet amit írsz, de a valóságban tudatosan megszakítják ezt az állapotot, hogy ne kapjanak meg egyes kedvezményeket.
"ne lehessen a gyerekből megélni" címszó alatt. Fordítva viszont igaz a kitaszítottak fizetik a jövedelmekhez képest a legmagasabb adót. Mivel a kis jövedelműek nem kapnak kedvezményeket a kormánypárt még a családpolitika propagandájával, még bünteti is őket.
Eriksson
@tulipan: Másolgass tovább, az legalább fekszik.
koszpeko
Ki màs posztólta mint a degeneràlt paptetű?
Lapozok.
bencemacska
@Eriksson: ma. 15:19
Nagyon sok a hír és még több a hírszolgáltató, ezért sok a selejt is. Nem lehet mindent elolvasni, mert ráadásul lassúbb is lettem.
Nem szokásom a mások megbélyegzése. Nagyon ellentétes véleménynek kell lenni, hogy szóvá tegyem!
Én Durbinccsal is tudok értelmesen beszélni!
Nessy
@bencemacska: Néha én is megpróbálom! Soha nem voltam vele sértő és goromba, ő viszont néha elfeledkezik magáról.
Azért régen még a részeg kocsisok sem szidták a másik édesanyját, mert azért keményen pofán vágták! De hát mára ide jutottunk!
Eriksson
@bencemacska: "mindent elolvasok olyan témáról, amely érdekel." írtam 15:19-kor.
Tehát minden süket szöveget, amely nem visz előbbre, csak uszít erről, vagy arról, én sem szoktam.
Cincinntatus
Az akkori demokraták szemében az Egyesült Államokban a halott indián volt a jó indián, a mostani progresszívek szemében a meg nem született gyerek a jó gyerek.
Dr plágium
@CsipkeRózsa: A múltkor már említettem. Jobban járunk ha Vadhajtások cikkeket és a Durbincs által fel tett cikkeket nem olvassuk!
Macskaszem
A vadhajtásokat vagdosni kell, nem olvasni.
tudode
Csak a címből ítélve!
.
Ezeknek sem volt gyermekszobájuk!
man at work
Hol van a vadhajtások központja?
Szerintem megtalálom őket, és aztán lesz ott minden.
Erős vagy?
Én még erősebb vagyok!
A sok buzi ellenáll?
Szerintem nem kéne, nincs annyi buzi a földön, aki ellenállhat nekem.
Mert ellenállhatatlan vagyok.
Nessy
@Horizont: Ehhez némi intelligencia és jó neveltség szükségeltetik ami arra felé hiánycikk.
man at work
Nácik, jövök értetek.
Ku-Klux-Klan?

Jövök értetek, geci zöld sapkásként., ki-bebaszott igazságosztóként.
És ez benne lesz a hírekben !!!
Mindannyian benne lesztek a hírekben, gecik !!!

Mi a veszteség?
Hogy megszülettetek, béna fosok!
Mi a faszért születtetek meg?
Semmi értelme a kibaszott dzsuvás életeteknek !!.
Élsz a halálodig, és ennyi.
Kurvára primitív!

Élni a halálig, az kurvára primitív !!!
CsipkeRózsa
@silber13: Szerintem A KSH vezetőjétől, Nyitrai Ferencnétől valóban tanulhatott volna, mert okos nő volt:

hu.wikipedia.org/wiki/Nyitrai_Ferencné
CsipkeRózsa
@man at work: Ne kezdjél senkivel verekedni, egyedül vagy és ők többségben. Te húznád a rövidebbet.
advocat
Azért azon a napon voltak egyéb események is! Felejtetek fiúk? Nálatok ilyen korán jelentkezik Alzheimer et.? És majd ha a bíróság elítélte. Még Strasbourg is elfogadta! Szerintem meg a tiétekét! K...a -ilag!
tulipan
@durbincs: Mi a HÉZAG, nálad ott a román Ploestiben, a 18 emelet mélysében levő, denevérszaros s egérszaros, pisistől bűzlő, bánykecódban? te fizetett narancsos orbáni-seggnyaldosó Félfaroknyi Sügér? Lássuk akkor, a mai idézeteidet! Má meg kiástak, abban a hiszemben, hogy ennyire bűzlő kupac, csak a tavalyi trágya lehet ? Te darabokra szétrepedt agyú, 30IQ-s, tőlünk 1000km hunyászkodva lakó, és onnan ide irányítva brekegő, sunyi kis lapos búúúúúúzi ?
tulipan
@tudode: Há' dehogyIsnem, csak éppen villával hányták nekik az ágyat és az állatok hátsója fűtött nekik!
Jozefina
Meg annak is, aki ezt a baromságot írta!!!
reagens
Nem tudom, hogy milyen a lap, mert nem olvasom, hogy teljesen egyetértek vele, az biztos.
szegfue
Egy ujságirónak az a "munkája", hogy irjon, tájékoztasson... Azon tul, hogy még a nevét sem meri odairni -- legalábbis én nem találtam -- ennek a cikknek a hangneme felháboritó!!! Mit szólna bárki is, ha pl. egy boltban az eladó ezt mondaná, amikor keresünk valamit és az 5. sem nyeri el a tetszésünket?! Szóval, aki egy ilyen cikket ide, vagy bárhová is betesz, az pontosan olyan! Mindent meg lehet irni az ellenzékről, Gyurcsányról is, de nem ilyen aljas, gusztustalan módon... ez messze van a klasszikus ujságirástól!
szegfue
@durbincs: Ez uj "gondolat" Öntől... képzelje csak el, micsoda frappáns válaszokat tudna adni -- talán még értelme is lenne, sőt képes lenne a témával kapcsolatban is reagálni -- ha elmenne egy kis szabadságra... biztos feltöltődne!
Macskaszem
@durbincs: maga miből főzi, lószarból? Azért okádja ide ezt a sok szart?
Yoda69
OLVASATLANUL TORLENDO

Hiteltelen forras es bekuldo!
(Forrás: vadhajtasok.hu, durbincs által)

dubrincs! Menj vissza az olba, a kocad mar vagyik utanad.
szegfue
@durbincs: 10:46 Mondtam én, hogy fáradt, kiégett... sőt baromira unalmas... Nem is értem kinek tetszik az Ön "mondókája", amit mindenkinek bemásol?! Gondolom van családja, akik Önt szeretik, de itt az eszéért nem tudjuk szeretni, a szépségét meg nem ismerjük...
szegfue
@durbincs: Ez aztán a "friss" ujszerü megnyilvánulás:))))) Nagy agymunkát kiván egy előző mondat bemásolása:))
tulipan
@durbincs: Te gügye földi taknyos naarncasos seggnyaldosó Félfarok! Há, látod, még annyit
tulipan
tanultál még meg, hogy a VALÓDI - bolgár eredetű lecsó, ugyan, mindenfélével jó, ámde a puliszkát, legfeljebb nálatok Romániában, na meg Olaszországban fogyasztják! Hahahaha :D
tulipan
@ @durbincs: Mi a HÉZAG, nálad a sok seggnyalástól, ott a román Ploestiben, a 18 emelet mélysében levő, denevérszaros s egérszaros, pisistől bűzlő, bánykecódban? te fizetett narancsos orbáni-seggnyaldosó, bűzös bányalóvizele vedelő Félfaroknyi Sügér? Lássuk akkor, a mai idézeteidet! Má meg kiástak a fődbűl, abban a hiszemben, hogy ennyire bűzlő kupac, csak a tavalyi trágya lehet ? Te darabokra szétrepedt agyú, 30IQ-s, tőlünk 1000 km-re, hunyászkodva lapító és onnan ide irányítva még brekegni is csak hamisan brekegő, sunyi kis büdös, lapos féregbúúúúúúzi ?

NEM hagytál KI senkit az ÉRTELMES EMBEREK KÖZÜL?
tulipan
@durbincs: Mi a HÉZAG, nálad a sok seggnyalástól, szaros pofájú a román, a Ploestiben, a 18 emelet mélysében levő, denevérszaros s egérszaros, pisistől bűzlő, bánykecódban? te fizetett narancsos orbáni-seggnyaldosó, bűzös bányalóvizeletet vedelő Félfaroknyi Sügér? Lássuk akkor, a mai idézeteidet! Má meg kiástak a fődbűl, abban a hiszemben, hogy ennyire bűzlő kupac, csak a tavalyi trágya lehet ? Te darabokra szétrepedt agyú, 30IQ-s, tőlünk 1000 km-re, hunyászkodva lapító és onnan ide irányítva még brekegni is csak hamisan brekegő, sunyi kis büdös, lapos féregbúúúúúúzi ?

NEM hagytál KI senkit az ÉRTELMES EMBEREK KÖZÜL?
thumb_up replyVálasz
tulipan
@durbincs: Mi a HÉZAG, nálad a sok seggnyalástól, szaros pofájú a román, a Ploestiben, a 18 emelet mélysében levő, denevérszaros s egérszaros, pisistől bűzlő, bánykecódban? te fizetett narancsos orbáni-seggnyaldosó, bűzös bányalóvizeletet vedelő Félfaroknyi Sügér? Lássuk akkor, a mai idézeteidet! Má meg kiástak a fődbűl, abban a hiszemben, hogy ennyire bűzlő kupac, csak a tavalyi trágya lehet ? Te darabokra szétrepedt agyú, 30IQ-s, tőlünk 1000 km-re, hunyászkodva lapító és onnan ide irányítva még brekegni is csak hamisan brekegő, sunyi kis büdös, lapos féregbúúúúúúzi ? Nagyon szórakozató vegy te felete seggű román.cola-klónbúúúúúúzi?

NEM hagytál KI senkit az ÉRTELMES EMBEREK KÖZÜL
tulipan
@durbincs: Mi a HÉZAG, nálad a sok seggnyalástól, szaros pofájú a román, a Ploestiben, a 18 emelet mélysében levő, denevérszaros s egérszaros, pisistől bűzlő, bánykecódban? te fizetett narancsos orbáni-seggnyaldosó, bűzös bányalóvizeletet vedelő Félfaroknyi Sügér? Lássuk akkor, a mai idézeteidet! Má meg kiástak a fődbűl, abban a hiszemben, hogy ennyire bűzlő kupac, csak a tavalyi trágya lehet ? Te darabokra szétrepedt agyú, 30IQ-s, tőlünk 1000 km-re, hunyászkodva lapító és onnan ide irányítva még brekegni is csak hamisan brekegő, sunyi kis büdös, lapos féregbúúúúúúzi ? Nagyon szórakoztató vagy te felete seggű, román.cola-klónbúúúúúúzi, alkalmatlan vagy te arra, hogy ellenségnek tekintsen bárki?

NEM hagytál KI senkit az ÉRTELMES EMBEREK KÖZÜL
namihami
@tudode: De igen. Az istálló sarkában. És a ló hugyozta a termálvizet.
karma1
durbincs olyat posztolt, amire mar csak ezt tudjuk mondani: durbincs, a kurva anyadat!
karma1
@tulipan: DE! Engem rendszeresen kihagy...(Biztos a tavolsag, bar Romania szinten 26 ora nekem csak a levegoben)...:) Ezert kell otthagyni a francba a Propit: ha megnezed a bekuldott cikkeket, masrol nem szol, csak hogy ozvegy vajnane eppen kire vadaszik, de a legtobb ettol a szerencsetlen halfaroktol es a vadhajtasok meg a 888 cimu szennyszarbol.
Ezekhez az uszito cikkekhez lehet egyaltalan valami ertelmeset hozzaszolni? Plane, ha a bekuldo maga is mar erosen raszorul egy graz-i kezelesre?!
verőce21
Gyurcsány a Csillag börtönbe, vagy a Lipótra való! Félelmében szüntette meg a "Lipótot".
tulipan
@karma1: Teljesen igazad van! Ámde, ez NEM VÉLETLEN! Ez a népbutítás legfelsőbb foka!!! Néhány hete felfigyltem egy hírre, amit aztán többet nem közölt, e z a narancsgőzös propi! Pedig, amint láthatod, amit ŐK a propaganda miatt, fontosnak tartanak, azt napokig porondon tartják!! Az volt ebben a hírben,, hogy (feltehetően!) a grázi hájas beteg, kiadta parancsnan, a vérnarancsközeli orgánumoknak (nem mondnék 'hírlapokat', mert az más fogalom!), hogy legyen bennük sokkal több bulvár, és kevesebb valódi HÍR! Azóta aztán, jól láthatótan ezerrel, ezt a "vonalat" KÖVETIK és minden nap közölnek, nem is egy idióta, érdektelen, blődli intimpista, marhaságokat a Vajnáné és a többi hasonló, senkiházi, nem is csak magyar, ostoba celeb esedékes szeretőiről, lakásáról, főzéséről, nyaralásáról, vagy éppen az pillanatnyi kapcsolataik (szét)válásáról, avagy szüléséről, gyerekeiről, vagy éppen a fenekérő!! A világ valódi GONDJAIT tárgyaló, jelentős hírei helyett!!!
Egyébként, NE hidd, hogy a Félfarok kihagy téged, csak azt képzeli, hogy @kokopelli:-vel téged is érinthet, mert egyszer őt megdícsérted, amit azóta is felemleget neki, a saját hülye észjárása szerint!
karma1
@tulipan: Dehat en itt mindenki mast ertelmes, gondolkodo es DICSERNIVALO embernek tartok - kivetel a budos halfarok, pegero, meg egypar langyos egyed -, de engem ez abszolute nem zavar.
Tudod, amikor ide bejottem, teljesen mas volt a hsz-elok osszetetele , egyszerubb volt bekuldeni cikkeket, es ha valaki ilyen hangot mert volna megutni, akkor eloszor talan 1-2 figyelmeztetes jott volna a moderatortol, de aztan azonnal kizartak volna. Jelenleg nincs moderator sem, (vagy ha van, akkor az a legnagyobb tetu ezen az oldalon!), de kozben volt egy-ket tulajdonosvaltas is - es talan ki sem talalod, de kuszaszem egyik rokonae (asszem a butorgyaras fiae) lett ez az oldal is. Az utolso egy evben pont az ilyen tetvek miatt megy el az embernek a kedve - de a hulyegyerek nem tudja, hogy mas forumokon - ahol szinten ellenzeki gondolkodasu tartalmakat osztunk meg - az ilyen kocsogoket siman kivese'zzuk, es tulajdonkeppen le is irjuk oket.
A letezesuk valahol megis jo, mert akinek eddig ketsege lett volna afelol, hogy milyen eszkozokkel manipulalja az embereket a fide$$, azok most tisztaba johetnek azzal, hogy az egesz fidesz egy rohadt alma, es ezek benne a pondrok, akiket a legeloszor fog ejteni a fide$$ vezetoseg. Ok azok, akikbol haboru idejen agyutoltelek lenne, akiket konnyu bealdozni, es alig kell rajuk penzt kolteni, mert meg abban is igenytelenek.
@Kokopelli baratunk sem otthon el, - mint ahogy ez a csira sem, - csakhogy o Romaniaban nyomatja a klavit, es csak szeretne eljutni olyan orszagokba, ahol mi mar allampolgarok vagyunk...:o))))
Koszi a pontos helyzetabrazolasodat...:o))))
tulipan
@karma1: Köszi! Nem tudtam, hogy ilyen vérnarancsos-közeli tulaja van ennek a Propinak, mert én nem figyelem, hogy melyik narancsos jobbágy, mit és mikor vesz ÁT és nem pedig, MEG, a másik narancsostól, az mindenképpen látszott, hogy a habzó szájú, jobbos seggnyalókat jobban "tolerálja"! Ezt tudva, ha igaz, akkor rém érdekesnek találom, hogy EZ, bennünket egyáltalán megszólalni enged, és nem zár ki! Nekem minden alkalommal belekotorékol a képposztjaimba, amiket a jobbos haverjainak simán átenged!!
karma1
@tulipan: nem tudom, hogy Te hany eves vagy, de azert fogadj el egy helyes ertekelest egy Nalad biztosan idosebbtol. (A budos halfarok szerint en 103 eves vagyok. Hmmm... Meg veletlenul sem szeretnek addig elni, dehat ez a diszfasz mindenkire raaggat valamit).
Azert engednek itt ellenzeki, balos, jobbikos, dk-s es minden egyeb hozzaszolot mukodni, mert ez a gyava diktatorikus rendszer bele akar latni az ellenzek gondolataiba, velemenyebe. Ezert is vettek meg az osszes megveheto lapot, mediat, es amit nem tudtak megvenni , azt egy "lex" torvennyel egyszeruen megszuntetik.
A koromnal fogva pedig amit "meselek" Neked: ezt a Kadar korszakban "HANGULATJELENTES"-nek hivtak - ilyenkor a vallalatok parttitkarai, es egyeb part tisztsegviseloi beszamoltak akar irasban, akar szoban a megfelelo embereknek a vezetesben - ebbol tudtak mindig naprakeszen a Kadarhoz hu vezetok, hogy merrefele kell terelgetni a napi politikat. Szoval hogyha a parttitkar arrol beszelt, hogy nem lehet most visszahozni a 6. munkanapot tuloraban, mert akkor nagyon nagy bajok lesznek, akkor a vezetoseg meg sem probalta bevezetni azt.
Ezt a "hinta-politikat" (vagy mas neven a "huzd meg-ereszd meg" politikajat alkalmazta Kadar vegig az uralkodasa idejen - ezert nem erezte senki szoros diktaturanak azt, amit csinalt. (Bar szerintem nemhogy Kadar, de lassan meg rakosi sem volt akkora diktatura, mint amit ez a dagadt torpe megenged maganak)
tulipan
Nézzétek csak, milyen érdekes!!! Lehet, hogy rengetegen vannak, akik önmagukat szidják a "zsidózással" és nem is tudják!!
infostart.hu/tudomany/2019/08/13/magyarorszagon-tobb-zsido-leszarmazott-el-mint-az-egyesult-allamokban
Eladott Ország
A kormányfelszopó "vadhajtások.hu" porbafingó firkálmány szerint az a pár százezer ember nem talál itthon megélhetést, külföldre vándorolt. Nos az a pár százezer, alsó hangon is hatszázezer és 1 millió között van. Ennyit a hiteles hírforrásról. Továbbá sikerült Európa legkorruptabb és legnyomorultabb országát megteremteni, a csúti bűnöző gazembernek és szarházi bandájának.
tulipan
Sajnos, a baj az hogy mindez, most sokkal több emberáldozattal jár(hat), mint néhány tizezer éve!
hvg.hu/tudomany/20190801_gronland_jegmezo_olvadas_hohullam
tulipan
@karma1: Köszi a "MESÉT", ilyenekről én, közvetlenül a '89 előtti és utáni hirtelen 'kitört" szabad újságírás légkörében, sok mindent olvastam többek között, az "Élet és Irodalom" akkori cikkeiben, akik a napig küszködő fennmaradásukért!! Én is évek óta mindenfelé szajkózom, még Facebookon is, amig ki nem zártak, hogy ez a hájas Csuti, sokkal rosszabb Rákosinál és inkább Sztálinra hajaz
tulipan
@durbincs: Kretén, narancsos seggnyaló román! Bezzeg-Tahó maradék szétrepedt 30IQ-s eszedet @Shikari: Verőce31 esetleg @Csizmás Kond: sorban vérvizeli,hogy szét ne robanjon? Gyengus, bányás klónféreg vagyí! Mond má', nálatok, ott , 1000 km-re innen, Ploestiben a bányák 18. emeletnyi mélységében levő szaros, hugyos kérótokban, ti annyira zabáljátok azt a nyomorult puliszkát, hogy még lecsó is "keveredik" belőle?? Ird le a receptjék, mert kíváncsivá tettél, szaros pofájú tanoncbolha!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.