A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói megtalálták a két holland férfi autóját, amiben közel 17 kilogramm kábítószert foglaltak le a nyomozók.

A Szigeten megint árlistás hollandok buktak le 100 milliót érő droggal – videó

A budapesti rendőrök 2019. augusztus 6-án este a Sziget fesztivál területén egy 21 éves és egy 22 éves holland férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben közel 2700 darab ecstasy tablettát, 128 gramm – előre porciózott – marihuánát, műanyag fiolában 451 darab marihuánás cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. A két holland még árlistát is készített a drogok mellé.

A III. kerületi nyomozók a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes bíróság 2019. augusztus 9-én el is rendelt.

Amikor a budapesti rendőrök átkutatták a két fiatal csomagját találtak egy slusszkulcsot, de a két holland nem akarta elárulni, hogy hol van a hozzá tartozó autó.

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói végül a III. kerületi Reményi Ede utcában találták meg a Volkswagen Caddyt. Amikor a kerületi nyomozók a járművet átkutatták, találtak benne közel 4 ezer darab ecstasy tablettát, körülbelül 15 kilogramm műanyag fiolában marihuánás cigarettát, valamint a kábítószer porciózásához használatos tasakokat. Így a két holland férfinél összesen, körülbelül 100 millió forint értékű, 20 ezer adag kábítószer volt.

A III. kerületi rendőrkapitányság nyomozói a Volkswagen Caddyt lefoglalták.​

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Erről szól a sziget!!!??? Sajnos már régen nem a régi!!!
Commenter
A Sziget Woodstockot és Glastonburyt kopírozza, egyetlen eredeti gondolat nincs az egész mögött.Mindig is voltak ott olyanok akik csak a balhé, a buli kedvéért mentek oda és abba minden belefért. Az egész Sziget egy nagyon hamis életérzés, olyan "mindent szabad." Nem is annyira a fellépőkről, mint inkább a látogatók botrányairól szól. Volt ott alkohol és drog mindig is, ez nem most kezdődött, és kár pont a hollandokat így a középpontba állítani, mások is dílerkedtek már ott, csak nem (mindig) buktak le.Sok fiatalt ismertem aki kiment néhányszor egy egy híresség kedvéért aztán azt mondta hogy ha újra összeállna a Beatles és fellépne akkor se menne ki többé a Szigetre.A Sziget ma már a hatalmas bevételről és az államnak generált több milliárdos haszonról szól, így a nem keresztény viselkedés belefér az illiberális kereszténydemokrácia kereteibe. Ha a Nyugat bojkottálná orbanisztán Woodstockját, és csak a magyar látogatottságon múlna, bedőlne az egész.
papa.49
@Commenter: A hollandusok csak egy valamit felejtettek el előre ,,kifizetni,, a ,,helypénzt,, meg leadni a százalékot !!!
Cincinntatus
Így a két érdemdús hollandus férfinél összesen, körülbelül 100 millió forint értékű, 20 ezer adag kábítószer volt.

Kíváncsi leszek arra, hogy szerecsenmosdatásban jártas sztárügyvédek, hogyan és mikorra fogják tisztára mosni őket az Igazságszolgáltatás színe előtt.
Commenter
@papa.49: liberális migráns nem olyan mint a kötvényes bevándorló! Vagy az itt menedéket lelt, hazájában börtönre ítélt Gruevszki vele is minden rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.