Egy áldozatot kórházba kellett szállítani, de az állapota stabil.

Több embert sebesített meg késsel egy ismeretlen férfi Sydney belvárosában kedden, a támadót a járókelők ártalmatlanítottak, és a kiérkező rendőrök őrizetbe vették. Gavin Wood felügyelő a Sydney Morning Herald című napilapnak azt mondta, az áldozatok közül egy nőt kórházba szállítottak, de az állapota stabil.

Videó: késsel támadt járókelőkre egy férfi Sydneyben

A Sky News hírportál szerint a férfi azt kiabálta a rendőrök felé, hogy „Lőjetek le!” A hírportál sydneyi hatósági forrásokra hivatkozva hozzátette, hogy a rendőrség szerint elszigetelt esetről volt szó, és nem kell további támadásoktól tartani. A Sky News riportere hozzáfűzte, hogy több szemtanú szerint a férfi a letartóztatáskor azt kiabálta, hogy

„Allahu Akbar!”, ám ezt hatósági források nem erősítették meg.

A rendőrség Twitteren szólította fel a lakosságot, hogy egyelőre kerüljék el a támadás helyszínét.

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: (12:28) Ez nem humorizálás volt, hanem ténymegállapítás! Hogy mennyire fel vannak készülve nagy szólásszabadságukben az eltitkolásra a hatóságok, Németországtól Ausztráliáig!
Te pedig a frusztráltságodat ne a kedves Blogtársaidon próbáld kiélni, te Vadbaromfi Buta Paraszt! (VBP)
Javaslatom részedre, próbáld meg inkább a másik kezeddel is!
verőce21
@Commenter: (13:34) Nem furcsa azért, hogy a bevándorlást támogató, sőt elősegítő lipsi országokban mennyire nincsenek felkészülve a hőn áhított bevándorlók fogadására? Milyen dolog az, hogy a hatósági emberek nem beszélik a beengedett ingyenélők hadának minden nyelvét, az összes dialektikusában?
1. Vagy nincsenek kellően felkészülve,
2. Vagy szándékosan eltitkolják a történések valódiságát!
csak úgy....
@verőce21: szerintem qurva sok pénz köne kivonni a nyugati oktatási rendszerböl,ha utol akarják érni orbanisztánt!:) téged,föltehetöleg már készen kapott a KISZböl a fidesz...,arra azért vigyázz,hogy ne tévedj el az utcán és ukránokkal nem pofátlankodni,mert szar vóna ha kalauzost játszanának véled és lyukasztanának...
orbanisztán föl van készülve mindenre,a gyilkosok 5 év után szabadulnak,milliós kártérítésekkel a zsebükben! ritka buta paraszt vagy , vergödszke...
@verőce21:
csak úgy....
@verőce21: 21:56 a kilakoltatásokat segítö fideszes libsikkel foglalkoznál inkább,akik nincsenek fölkészülve az utcára tett emberek mennyiségével vagy szándékosan eltitkolják a történések valódiságát! azt azért nem értem,hogy te miért csak mindíg a rohadt, kurva nyugat miatt aggódsz,mikor azok a rákosi óta a szakadék szélén tántorognak!?
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: A németországi környezeteddel és sajtószabadságukkal foglalkozzál, nekünk magyaroknak nincsen szükségünk rád, te Vadbaromfi Buta Paraszt! (VBP)
(Legfeljebb most is megmondasz majd az unokádnak.) :)
kokopelli
@csak úgy...: nem bagatelizálok,mert ha 15-20 000 km-ről csak úgy betesznek egy hírt,amikor elég
sok ß@r van Európában is,akkor az valahogy groteszk-nek tűnik!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.